Italia, MILANO
...SPECK ALTO ADIGE I.G.P. Den sørlige tyrolske skinken med en rik og delikat duft. En streng utvelgelse av de beste svinelårene, en nøye dosering av krydder, naturlig røyking med bokkefuru og modning i minst 6 måneder i den friske og rene luften i de sørlige tyrolske dalene: dette er ingrediensene for et speck av høy kvalitet fra Casa Citterio. Produsert i Soprabolzano på 1220 m høyde, er Speck Alto Adige IGP fra Citterio en spesialitet med en delikat og rik duft. KG 2,050 PRIS PER KG EURO 6,50 EMBALLASJE AV 3PZ MINIMUM BESTILLING 50 EMBALLASJER AV 3 PZ...
Portefølje (208)
En lidenskap og dedikasjon som har vart i 3 generasjoner: Vivai Fratelli Dainese opererer innen hagebransjen og betjener både det nasjonale og internasjonale markedet. Selskapet i Saonara produserer virusfrie frukttrær og C.A.C. dyrket med barrot, i potte, klump og pakke. I tillegg dyrker de et bredt utvalg av buskroser, stamme roser og klatreroser, assorterte løvtrær, grantrær, hekkplanter, bær o...
Portefølje (95)
Italia, Mugnano Del Cardinale
I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
Portefølje (9)
Italia, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana er et dynamisk selskap som opererer innen den toskanske agroalimentære sektoren, hvor produksjonene med merket Agriqualità fra Amiata og Val di Paglia er resultatet av en produksjonskjede som ble etablert i 2005, og som fikk godkjenning for sertifisering fra Region Toscana. Spesielt har de sertifiserte produksjonene vært rettet mot direkte markedsføring i utsalgssteder med merkene...
Portefølje (7)
Italia, Chiuro
... modning av Prosciutto De 'BAITA' og Speck De 'BAITA', og utnytter fordelene av den fine og sprø luften i høyfjellet (1459 moh). Takket være et konstant arbeid, sterk lidenskap og dedikasjon fra en samlet familie og et team, oppnår produktene våre det uforglemmelige og uforlignelige preget som kjennetegner deres Unikhet og Ekspertise.
Italia, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
Portefølje (3)
Italia, Termeno
... som møter behovene i denne sektoren. En viktig kanal er Private Label, som representerer 35 % av selskapets omsetning. Med en produksjon på mer enn 300 000 Speck per år, er selskapet i stand til å tilfredsstille alle behovene til dagligvarehandelen, grossisten og Horeca-sektoren. Fabrikken, som er helt renovert og utvidet, ligger i Termeno, i provinsen Bolzano, i et eget kompleks som strekker seg...
Italia, Vigonza
... og DOP-produkter, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av oster og spekemat som: GRANA PADANO lagret i over 30 måneder, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. I tillegg er vi klare og tilgjengelige for å hjelpe en kunde med å finne et produkt de har spist i Italia og i utlandet, men ikke klarer å finne. Alle medarbeidere i TIP & IT er alltid tilgjengelige for å gi utfyllende informasjon om...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Import- og eksportbedrift som er ledende innen bearbeiding av krydder og aromaer. Vår bedrift ble grunnlagt i 1983 med mål om å lage blandinger med ulike smaker for bruk som; baking, pølsemakeri, kjøttbearbeiding og næringsmiddelindustri. Råvarene blir bearbeidet i vår bedrift, og vi lager blandinger med forskjellige smaker som gjenskaper smaker som SPECK, MORTADELLA, BACON, alt uten bruk av...
Italia, Bagnolo San Vito
... - Kjøttprodukter generelt: speck, mortadella, bresaola fra hofte, salami Milano, søt og sterk Napoli salami, krydret spianata romana, pancetta - Ostekremer: med sopp, med trøffel, med balsamico, med 4 oster, med Parmigiano Reggiano Når det gjelder drikkevarer, markedsfører vi viner fra forskjellige italienske regioner: - Veneto: Prosecco og Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto - Marche: Passerina...
Portefølje (2)
Italia, Riposto
... folketroen, har utviklet produkter innen både søt og salt gastronomi, med tett kontroll over produksjonsprosessene. Innen søt gastronomi har de frosne cassate og sicilianske cannoli stor betydning. Innen salt gastronomi er hovedproduktet de frosne arancini. De er tilgjengelige i tre varianter: arancini med ragù, arancini med smør og arancini med speck. Som et supplement til den salte gastronomien tilbyr Maestro Gourmet: frosne pizzette, frosne fylte pakker, frosne supplì, frosne ris-kroketter, frosne cartocciate og frosne calzoni.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Pieve Tesino
Håndverksmessig produksjon av røkt pølse, inkludert den uforlignelige speck fra Tesino.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play