Belgia, Vilvoorde
...Luka, med base i Vilvoorde, er produsent og leverandør av kjøttprodukter, spesialisert på kokte skinker. Vårt sortiment inkluderer også emulsjonsprodukter (f.eks. kokte pølser, kjøttbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Belgia, Schoten
...Willbert har produsert håndverkskjøttprodukter i over 20 år under navnet "De Bourgondische Hoeve". De Bourgondische Hoeve tilbyr skinker og kasseleribbe, kokte produkter, leverpostei, hoder, kjøttruller og rullader, røkt og saltet kjøttprodukter, samt bacon.
Belgia, Liege
...Piron & Gotta tilbyr et utvidet utvalg av ferskt og frosset kjøtt (Kjøtt fra ungokse, kvige, kalv med eller uten merke, Kjøtt fra svin og smågris med eller uten merke, Kjøtt fra lam, Kjøtt fra fjærfe, kanin, Viltkjøtt, Kjøttforberedelser, Håndverksprodukter: skinke, bacon, svinefett, osv.) i forskjellige former (Slakt, stykningsdeler, klar til å skjære, forbrukerportjoner) og emballasje under film, vakuum, under modifisert atmosfære.
Belgia, Gistel
Hos Laeremans var aktiviteten først begrenset til å kjøpe levende griser, få dem slaktet og deretter skjære dem opp selv. Nå tilbyr de forskjellige produkter: Skinke, Kokte Pølser, Bacon, Spekk, Paté.
Spania, Zamora
Produsent av håndverkspølser - Embutidos Ele fra Zamora Produsent av håndlagde pølser fra Castilla og León. Chorizo, skinke, bacon, salchichón og flere pølser med håndverksmerke som garanterer kvaliteten. Pølser som er helt eksklusive på grunn av deres lokale karakter, ansett som noen av de beste i verden.
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Selskapet Les salaisons du Pont d’Amour er spesialisert i oster og spekemat. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: Ardennes-skinke, Ardennes-nøtter, pølse, Ardennes-hals, Ardennes-piper, Ardennes-pølse, bacon, skinke med bein, leverpostei, bacon, skinkefot, blodpølse, cervelas, Paris-pølse, skinkepølse, kjøttkake, kjøttboller, fylt bryst,…...
Spania, Casalarreina
Embutidos Gamboa ble grunnlagt på 70-tallet og var et av de viktigste selskapene innen produksjon og salg av chorizo og skinker i Nord- og Sentral-Spania. I dag er det et selskap som kombinerer tradisjonell produksjon med nye produksjonsteknikker, noe som åpner opp for nye og krevende utenlandske markeder. Produksjonen er spesialisert på serranoskinker, chorizo, lår og bacon, med en gjennomsnittlig omsetning på 3,5 millioner (75 % nasjonalt og 25 % fra EU). Tyskland, Storbritannia, Benelux og Frankrike er de fire markedene hvor all eksport fra vårt selskap finner sted.
Slovakia, Michalovce
...grossister, handelsmenn. Råvarer brukt til produksjon av pølse, salami, kokt skinke, spekemat, pålegg, frankfurter, bacon. Biprodukter som innmat, bein til kjæledyrfôr, svineskinn og fiskehud, fiske skjell til kollagenproduksjon.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
VICENTE TOURAL startet virksomhet i Portugal og brakte noen importprodukter til Portugal for første gang, som: italiensk mascarpone-ost, serranoskinke, fersk mozzarella i baller, fersk mozzarella i stang og revet til pizza, skinke fra lår og skinke fra skulder uten høy ytelse, ansjosfileter i olje, bacon i form, spansk søt og krydret chorizo, topping til pizza, italiensk spekemat, italienske...
Belgia, Gavere
Breydel står for skinke og bacon, laget av rent belgisk svinekjøtt av høyeste kvalitet. Håndlaget med de fineste krydder og bakt i en tradisjonell ovn. Slik garanterer vi deg den (h)ærlige Breydelsmaken. Breydel ovnsskinke og ovnsbacon skiller seg ut fra alle andre fordi de fortsatt bakes i en tradisjonell ovn i flere timer. Breydel streber etter perfeksjon og oppnådde i september 2009 et A-merke...
Estland, Tartu
...kylling, bacon. Vi kan også lage pizzaer etter din oppskrift. Eksempelpriser: Pizza Margherita 500g - 1,60 euro Hampizza 570g - 2,10 euro Pizza med kjøttdeig 570g - 2,05 euro Pizza med kylling og fetaost 660g - 2,70 euro Skinke- og salami-pizza 900g - 3,30 euro...
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
...ELABORERTE KJØTTPRODUKTER VI TILBYR ET BREDT UTVALG AV KJØTTPRODUKTER: TYPER: •York-skinke •Frankfurter-pølser •Paté-kremer •Sobrasada og andre •Vi kan også tilby et cocktailutvalg, som for eksempel dadler med bacon, mini York- og ostelomper, mini chistorritas, mini bacon/ost-lomper og mange andre. SPESIALE REFERANSER FOR INDUSTRIEN: •Baguette-formater •Fyll for dosering •York-biter •Ostebiter...
Polen, Leszno
...nakke, øye rund, flank, skulder og indrefilet. Vi tilbyr også roast beef, vinger, bryst, trimming, scions, mager, lever og flank. Når det gjelder svinekjøtt, tilbyr vi kutt som: – svinefett, – halve slakt, – svor, – mykt og hardt fett, – 4D skinke, – benfri svinenakke, – benfri loin, – 4D skulder. Vi tilbyr også fint kjøtt, bacon i A- og B-kvalitet samt hjerter, lunger, tunger, lever, hjerner og...
Italia, Portomaggiore
SVINEKJØTTBEHANDLING - PØLSE TIL SAUS - RULLET BACON...
Selskap beliggende i den nordvestlige delen av Spania, produserer skinker og håndverkspølser i tråd med den galisiske tradisjonen. Vår filosofi er å tilby et produkt av høy kvalitet som fremkaller smakene fra fortiden, smakene fra den tradisjonelle slaktingen som har så dype røtter i Galicia. Våre stjernes produkter er: - Jamón Gran Reserva +17 måneder - Lacón Gallego - Røkt Galisisk Chorizo - Botelo - Androlla - Panceta - Bacon - Produkter for tilberedning av galisisk cocido.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Storbritannia, Birmingham
Storbritannia, Harlow
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play