Italia, Marciano Della Chiana
...Denne versjonen av Finocchiona IGP har en netto vekt på omtrent 500 g og er pakket hel i naturlig tarm. Finocchiona IGP produseres med utvalgte stykker av svinekjøtt av høyeste kvalitet. Blant disse finner vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Bearbeidingen kjennetegnes av tilsetning av aromatiske frø av vill fennikel, salt, pepper og hvitløk. Denne naturlige og ekte blandingen gir den...
Portefølje (10)
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Portomaggiore
SVINEKJØTTBEHANDLING - PØLSE TIL SAUS - RULLET BACON...
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play