Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi er spesialisert på modning og porsjonering av italienske oster og mer. Vi kan tilby en komplett pakke med oster: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i ulike modninger, porsjoner og revet. Mange italienske DOP-er: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sveitsiske oster, harde oster, myke oster, geite- og sauoster, Provoloni, unge melkoster, semi- og supermodnede oster.
Italia, Guastalla
I Guastalla, mellom Reggio Emilia og Parma, forener et familieeid selskap de to beste tradisjonene i Emilia Romagna, kulinarisk kunst og ingeniørkompetanse. Bertazzoni er arving av den gastronomiske arven fra regionen, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddik. Av denne grunn bruker de som elsker å lage mat Bertazzoni-kjøkken og kokeplater, bygget med lidenskap og kompetanse av kjøkkeneksperter.
Italia, Torino
... kvalitetsprodukt. Produktutvalget fra PAMA er resultatet av en nøye utvelgelse av produsenter som er spesielt opptatt av kvaliteten på råvarene, og spenner fra representative og prestisjefylte merker som Parma-skinke og Parmigiano Reggiano, til mer hverdagslige produkter som kan bringes til bordene våre hver dag, samt nisjeprodukter fra regionen, et resultat av kontinuerlig forskning for å gjenskape gamle og glemte smaker. PAMA tilbyr det mest komplette utvalget av spekemat og oster, i stand til å tilfredsstille selv den mest kresne gourmet.
... muliggjøre en sterk vekst i produksjonen av Parmigiano Reggiano: i 1960, med 107 medlemmer, var melkemengden 20.000 kvintal for en produksjon av 3.700 former per år; i 2005 økte antallet medlemmer til 24, melkemengden nådde 165.000 kvintal og produksjonen var 30.000 former per år; i 2017 var medlemmene 16, melkemengden var 215.000 kvintal og produksjonen var 36.000 former per år.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Milano
... utenlandske produkter som Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konserverte matvarer, ekstra jomfruolje med svært lav syreinnhold, italiensk og spansk skinke (jamon iberico), bresaola, og frossen fisk (argentinske reker). Ved å markedsføre produkter som er reservert for nisjemarkeder, har vi bygget opp en viktig portefølje av spesialiserte distributører både i Italia og i utlandet, som gradvis gjør det mulig...
...Vårt selskap ble grunnlagt i 1998 som engrosdistributør av rå Parma-skinker og Parmigiano Reggiano, derav navnet: PRO.PAR. I løpet av årene, ved å følge markedstrendene og tilegne oss erfaring innen næringsmiddelindustrien, har vi diversifisert målene våre. I 2008, i samarbeid med syriske produsenter, importerte vi direkte kapers i lake fra Syria. I 2010/2011, på grunn av de alvorlige politiske...
Produksjon og salg av Parmigiano Reggiano...
Produksjon og salg av Parmigiano Reggiano...
Italia, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AV MELK I TANK, EKSPORT AV - TØRR OG FERSK PASTA - KJØTTPRODUKTER OG SKINKER - KAFFE - PELTE TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUKTJUICE, LANGTIDSBEVARTE MELK I 1,5 LITER OG 0,5 LITER, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VINER, OLJER.
Salg av Parmigiano Reggiano, spekemat...
Engros Parmigiano Reggiano og Grana...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play