Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med - En hachis Parmentier av storfekjøtt. - Andepaté med grønn pepper. - Marinerte rådyrstek. - Røkt pølse med linser. - Biff tartar av storfekjøtt. - Andeterine med grønn pepper. - Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
Portefølje (188)
...Siden 1996 har vårt selskap produsert pølser og dumplings "Pelmeni-Wareniki". Omtrent 150 forskjellige typer pølser og et bredt utvalg av dumplings med ulike fyllinger produseres.
Portefølje (1)
Belgia, Herstal
Selskapet Legon er spesialisert på detaljhandel innen slakteri og produksjon av tørkede pølser. Produkter: bolognaise, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uten nøtter), Ardenne-pølse, helge-salami og Goliath, tørket pølse Lutin eller Picador, røkt tørket nakke, gårdspølse.
Belgia, Herstal
Jova er et selskap som spesialiserer seg på produksjon av pølser og kokte pølser laget av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt. Fra polsk pølse til mini-grillpølser, inkludert den berømte Krakowska, oppdag alle våre produkter samt deres særtrekk som har gjort dem til anerkjente kvalitetsprodukter i mange år.
...Alandaluzza.fr er en halal grossist som tilbyr et utvalg av premium håndverks halal pølser laget i Andalucía til profesjonelle aktører: hotell, restaurant, pizzeria, catering, halal pølsemakeri, halal delikatesse... Vårt utvalg av halal pølser i engros består blant annet av: - halal pølse av storfe og lam - halal chorizo av storfe og lam - halal fuet av storfe - halal bacon / halal pancetta av...
Portefølje (4)
Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Storbritannia, Birmingham
... leverandører og oppfylle EU/UK velferdsstandarder. Vi leverer benfritt svinekjøtt egnet for: bearbeidede kjøttprodukter som pølser, pølsehorn, skotske egg, svinekjøttpaier, kokte skinker, tørket pølse og kontinentale kjøttprodukter; Frossen A-kvalitet kylling og frossen A-kvalitet and; storfekjøtt i alle kutt, inkludert med bein og uten bein, som kan leveres ferskt pakket eller frosset. Vi samarbeider med leverandører i Storbritannia, over hele fastlands-Europa, Fjernøsten og Nord- og Sør-Amerika. Vi driver også vår egen høykvalitets bearbeidingsoperasjon i Nederland.
... den ekte og eksklusive smaken av produktene våre. I motsetning til lavpriskjeder eller supermarkedkjeder får du hos oss virkelig godt kjøtt, som er fritt for konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer. Og barndommen ser ut til å være innen rekkevidde med pølsevarene fra vårt slakteri. Østens eggjakt om våren, lange grillkvelder med smakfulle pølser og biffer om sommeren, kastanje- og bladplukking om høsten, og vinterlige akekvelder med te fra termosflasken - De fleste av oss ville sikkert gjerne vært barn igjen.
LUIS OLIVERAS S.A, er et familieeid selskap som har spesialisert seg på produksjon av tørket pølse siden 1933. Vi ligger i nordøst-Spania, svært nær den franske grensen, i nærheten av de viktigste havnene og flyplassene. Kombinasjonen av vår ekspertise og de beste råvarene gjør at vi kan produsere pølser av høyeste kvalitet av svin, samt Halal-pølser laget av kalkun og storfe, som vi produserer i...
Portefølje (3)
Belgia, Florenville
Blaise salaison er spesialisert på høykvalitets lokale produkter laget på en håndverksmessig måte uten tilsetning av kjemiske produkter. Salte produkter som pølser, skinkebiter og cobourgs røykes tradisjonelt med bokhvetespåner, og denne produksjonen følger strenge håndverksoppskrifter og prosesser. Eksklusiviteter som pølse med Orval-øl, pølse med honning eller sjalottløk har, gjennom årene...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Bulgaria, Haskovo
I 2011 var det mennesker fra industrisektoren og produksjonssektoren Produksjon av levende dyr, Import og eksport av levende dyr Kjøttbehandlingsanlegg, slakteri, brukere av produksjon, slakting og salg av landbruksprodukter, produksjon, import og eksport Produksjon og engros salg av bearbeidede kjøttprodukter. Pølse, stekt kjøtt, bacon, tørket kjøtt.
Portefølje (1)
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
... Stillehavet - Jordbær - Hvitløk - Pølser (skinke, spekeskinke, vanlig pølse, svart pølse, osv.) - Lime - Fisk - Ris - Ost - Mucua - Maruvo - Fuba de bombo / Fuba de milho - Okra - Palmolje, osv. - Kald drikke Kizaca - Snacks fra området - Tørket fisk, osv. - Kjøtt, osv. ANG LESS GOLD IMPORT OG EKSPORT AS tilbyr flere løsninger som sikrer tilfredsstillelse for våre kunder og partnere med høyere kvalitet...
Samvirkeforetaket Porcs Qualité Ardenne (PQA) er lokalisert i Malmedy i de belgiske Ardennene. Vi produserer tre typer svin under strenge spesifikasjoner, kontrollert av uavhengige og anerkjente sertifiseringsorganer. PQA har full kontroll over hele prosessen: oppdrett, fôring, transport, slakting, skjæring, kjøttforberedelser og pølsemakeri. Fra halvparten av svinet til fersk pølse og fra...
Spania, León
... fra León er det største kvalitetsmerket til Hompanera, og selvfølgelig henger ikke chorizo León ekstra etter, med sin smak som tar deg tilbake til de hjemmelagde slaktingene fra gamle dager. I fabrikken vår produserer vi pølse daglig, derfor er noen av produktene våre sesongbaserte for å la klimaet gjøre sin jobb. Vi bruker kjølerom og fuktighetskontroller som ikke akselererer...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...fransk svin, lam, hest og Challans fjærfe. Menyen og rettene endres i takt med årstidene. Catering-tjenesten samarbeider med lokale produsenter og lager tradisjonelle retter basert på ferske råvarer. Du kan velge mellom flere kjøttpakker (storfe, kalv, svin, fjærfe og blandet), buffet (grønnsaker, salater, tabbouleh, pâté/rillette, assortert pølse, tilbehør, flere kjøttalternativer og ostefat), flere varme retter, grillretter og tilbehør.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en liten familiebedrift med over to tiår bak oss, som har stor dedikasjon til å ta vare på og pleie produktene våre, samt å tilby et fantastisk produkt til kundene våre. Produksjon og fremstilling av iberisk skinke. Pølser og iberiske skinker fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk pølse. Pølse fra Guijuelo. Ferskt kjøtt.
Vårt selskap ble etablert i 1996. Vi produserer røkt pølse, røkt kjøtt og skinke. Våre produkter er laget av rent svinekjøtt og storfekjøtt. Vi eksporterer produktene våre til Tsjekkia og Ungarn. Vi ser etter distributører for Europa og Asia. For å sende gratis prøver, vennligst kontakt meg.
... du smake Provola Silana med en myk og delikat smak, produsert for forbrukere med delikate smaker. - Vårt selskap har besluttet å introdusere et nytt produkt på matmarkedet: TURU’. Dette produktet er laget for å gi folk muligheten til å oppleve den ekte smaken av krydret fersk pølse, pakket i et syntetisk tarmsystem med en diameter på omtrent 15 cm, dampet. Den kan skjæres opp for å fylle brød og hva annet man måtte ønske, for et bredt spekter av forbrukere; det er virkelig utsøkt!
...T&K Sp. z o.o. har vært på det polske markedet i femten år, og samarbeider med en av de største nederlandske leverandørene av kjøttprodukter, Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V., som i dag tilhører VION Food Group. Vår virksomhet fokuserer på detaljhandel av produkter som er avgjørende for produksjon av pølse og skinke. Produktsortimentet består hovedsakelig av naturlige tarmer...
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av rå melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
Polen, Leszno
... ben. Vi anbefaler også vårt fjærfe, som vi selger hele eller i porsjoner som kvartaler, slakt, rygg, bryst, ben, vinger, skinn og mekanisk avbeinet kjøtt. Du er også velkommen til å kjøpe våre ferdiglagde storfekjøttprodukter. Vi har forberedt aromatiske og smakfulle pålegg og røkt kjøtt, inkludert kabanos-pølse, frankfurter, wienerpølser og pølser. Våre kunder kan også kjøpe vakuumpakket kjøtt, frossen mat og pålegg, som vom, blodpudding eller sylte.
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har vært spesialisert siden 1923 på produksjon av typiske toskanske salami, spesielt fersk pølse, toskansk salami, toskansk finocchiona, krydret salami og toskansk pancetta; selskapet viser sin evne til å tilpasse seg nye markeder ved å markedsføre ulike typer salami i forskjellige formater for å imøtekomme alle nåværende og fremtidige krav fra aktørene i dagligvarehandelen...
Tyskland, Königsbach-Stein
Slakteri Michael Fuchs egen slakting, fersk pølse uten gluten og laktose, cateringtjeneste, dagsretter...
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Sucuk, salam, pølse, skinke og kjøttboller er uunnværlige smaker fra det tyrkiske kjøkken og våre frokoster, og produseres i dag i Çolakoğlus moderne anlegg med perfekt hygiene og kvalitetsgaranti, uten berøring. Med 55 års erfaring har Çolakoğlu spesialisert seg og er et trygt valg med sine kjøttprodukter som når bordene. Çolakoğlu Kjøttprodukter ble grunnlagt i 1953 av Seyit Sedat Orcan ved...
Populære land for denne søkefrasen