...sjokolade- og ferskenlikør, Pacharán, Orujo, likør og brennevin fra Steiermark Spansk øl Estrella Damm, San Miguel og PAGOA Oliven og olivenolje fra begrenset produksjon Syltede grønnsaker artisjokker, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada Paella-ingredienser ris fra Calasparra, safran, Boquerones, Mojama, patéer, Pulpo al Ajillo ost, skinke- og pølsetyper skogsbeite skinke og D.O. Maestrazgo-Serrano fra Teruel, hjort- og oksetørket kjøtt...
Italia, Roma
... greske produkter i Italia ved å organisere vinsmakingseventer på de viktigste stedene for italienske sommelierer. Kostas Linardos, eieren av Ellenikà, er ofte å se i slow food-miljøer, og han har presentert noen greske viner på programmet EAT PARADE på Rai 2. Utvalget av greske produkter er utelukkende rettet mot kvalitet, og Kostas følger personlig produsentene (noen ganger også veldig små) i de ulike regionene i Hellas hvor produktene kommer fra. For innbyggerne i Roma er det mulig å besøke Ellenikàs lager direkte og eventuelt hente produktene bestilt på nettstedet.
Italia, Diano San Pietro
... med egne planter og produksjon av ekstra jomfruolje fra Taggiasca og Italia, har vi også produksjon av konserver, pesto, soltørkede tomater og fylte chili. Selskapet legger stor vekt på å bevare den naturlige aromaen av råvarene, derfor blir olivenene knust innen 24 timer etter innhøsting, og basilikum blir omdannet til halvfabrikata og pesto innen få timer etter ankomst.
Italia, Calenzano
... inspirert av det verdifulle og gamle familieoppskriftsheftet, som inneholder mange elementer fra en tradisjon som fortsatt er ettertraktet av forbrukerne i dag. Selskapet er i stand til å utvikle produkter med tredjepartsmerker, og følger prosjektet fra oppskriftens utforming til tilpasning av emballasje. Il Nutrimento bruker mange råvarer dyrket i Italia for sine oppskrifter, for å sikre en kortere forsyningskjede, fremme italiansk økologisk landbruk og redusere miljøpåvirkningen fra transport.
... grillet kjøtt, gryteretter, salater og supper. Den typiske smaken og den intense aromaen nytes best ved å dyppe noe brød i den. Den ekstra jomfruolivenoljen "OLIOTOLA", kaldpresset fra oliven dyrket på Sicilia (Italia) og ufiltrert, er et 100% italiensk produkt. Høsteperioden er fra oktober til november, olivenene plukkes for hånd og bringes umiddelbart til oljemøllen og presses hver kveld for å sikre en veldig lav syregrad og bevare alle de verdifulle komponentene og den karakteristiske smaken, typisk for den sicilianske oljen.
Italia, Gubbio
..."BICCARI" KJØP NATIVE OLIVENOLJE EKSTRA DIREKTE FRA PRODUSENTEN GUBBIO UMBRIEN ITALIA Oliventrær: Våre hundre år gamle olivenlunder i en optimal høyde på 700 meter over havet muliggjør dyrking av oliventrær uten pesticider og bidrar til å oppnå kvalitetsnivåer som ikke kan gjentas i noe annet miljø. Olivene plukkes i månedene oktober, november og desember. Dette utføres helt for hånd for å bevare...
Italia, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italia - Økologisk - Glutenfrie Salumi, Ost, Ekstra Jomfru Olivenolje, Økologiske Produkter, Glutenfrie Produkter på Olje, Konserver, Pasta av gamle kornsorter, Hasselnøtter fra Giffoni, Søtsaker, Likører, Håndverksøl, Panettone, Fragolino, Tunfisk i ekstra jomfruolje, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Portugal, Algés
... kontinuerlig de største produsent- og eksportmarkedene for å sikre våre kunder olivenolje, vegetabilske oljer og oliven av best kvalitet, i nødvendige mengder og til de mest konkurransedyktige prisene. Blant disse markedene er Portugal, Spania, Hellas, Marokko, Tunisia og Italia for olivenolje og oljer; og Spania, Egypt, Argentina, Portugal og Hellas for oliven.
Italia, Montesarchio
... jomfruolivenolje, helt laget i Italia, oppnådd med hjelp av moderne maskiner som reduserer lagringstiden for oliven og produksjonstiden, og som bevarer og fremhever dens organoleptiske egenskaper: en ekstra jomfruolivenolje med en unik smak! Takket være de entreprenørielle evnene, produseres det i dag olje for alle behov, fra 100% italiensk EVO til økologisk, olivenolje og fellesskapsolje. DE GREGORIO produserer både for egen regning og for private merker, og i 2016 begynte de også å produsere skjønnhetsprodukter og kroppspleieprodukter, alltid under merket De Gregorio.
Italia, Grumo Appula
... velge mellom små og store emballasjer, samt fordelspakker. CORATINA OG OGLIAROLA OLIVEN gjør olivenoljen vår så unik. Coratina-oliven, hvis hoveddyrkingsområde ligger i Apulia, har kjent den høyeste innholdet av olivenolje-polyfenoler. Den overstiger gjennomsnittsverdien av polyfenoler fra andre olivensorter med opptil 300%! Coratina-oliven brukes 100% i vår "Smeraldo" olivenolje "intensivt grønn...
Vi er en familieeid gård med base i høyden av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, 160 meter over havet og 5 km fra Adriaterhavet i Sør-Italia. Vi produserer ekstra jomfruolje fra våre egne eiendommer, Masseria Pietrasanta, fra oliventrær som er over tusen år gamle og beskyttet av regionen Puglia, samt aromatiserte oljer laget av ferske oliven knust med ferske trøfler, sitron, rød mandarin...
... anerkjente, Rosso di Montalcino. Vinstokkene dyrkes med den tradisjonelle metoden fra Montalcino, cordone speronato. Området hvor bedriften ligger, er stedet hvor Brunello historisk sett har sin opprinnelse, og det er i dag spesielt verdsatt for aromaene fra vinene som produseres her.
... tradisjonelle steinsystemet og enestående kaldpressing. Den ekstra virgin oljen som oppnås har ikke bare en veldig lav syreinnhold, men er også aromatisk, rik på dufter og har en karakteristisk fruktig smak: en ekte presset oliven! Landbruksselskapet Le Farnie er sertifisert som en økologisk bedrift (ccpb) PAKKINGER: BOKS på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; GLASSFLASKE i mørkt glass på liter 0,25 og 0,75; KERAMIKKUR på glassert og håndmalt leire på liter 4; 0,75; 0,25. Det tilbys hjemlevering i Italia og Europa. Fullstendig prisliste finnes på nettstedet www.agriturismolefarnie.it...
Italia, Canosa Di Puglia
PRODUKSJON AV ITALIENSK EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE Produsert av oliven i Nord-Puglia, Italia, fra typiske lokale varianter: Coratina, Leccino, Peranzana med høyt polyfenolinnhold.
Italia, Agrigento
... jakten på innovasjon og utvikling. Vi etablerer nære relasjoner med leverandører fra ulike deler av verden (Italia, California, Argentina, Hellas, Spania, Tyrkia osv.), og garanterer høy kvalitet på produktene takket være vår konstante søken etter innovasjon.
... netthandel av olivenolje gjennom kampanjer, spesialtilbud og rabatter på mengder. Oleificio Gentili bearbeider lokale oliven også på vegne av tredjepart og leverer til mange restauranter i Lazio, Trentino, Toscana, Firenze, Venezia, Roma, Porto Santo Stefano, Porto Ercole, Argentario, Capalbio og benytter seg av agenter i ulike deler av Italia, samt eksporterer til Frankrike, Tyskland, USA og Storbritannia.
Tyrkia, Merter/zeytinburnu
Vi ønsker herved å introdusere vårt selskap for deg. Vår beliggenhet i Tyrkia er i vest-Tyrkia, hvor alle oliventrærne finnes, og disse har høy kvalitet på olivenolje. Som vi alle vet, har Tyrkia i mange år vært den tredje største leverandøren av oliven og olivenolje til VERDEN, etter Italia og Spania. Selv om det varierer fra år til år, eksporteres opptil 70 % av tyrkisk olivenolje i bulk til...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play