Italia, Castrovillari
...Aluminiumsboks tilgjengelig i 5 LT. EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE Kaldpresset. Laget av strengt grønne oliven, som vil gi mindre avkastning, men en tettere, fyldigere olje med en lett bitter smak.
Portefølje (8)
Italia, MILANO
...En historie, som Saclà, som i etterkrigstiden følger og ledsager landet. Det er årene med økonomisk boom når Saclà entermarinerer oliven og pakker sylteagurk i glass med det revolusjonerende twist off-lokket, en nyhet brakt til Italia fra Amerika av Lorenzo Ercole, i dag president i selskapet og ridder av arbeid. For å forberede våre fylte Peperoncini med Tunfisk, måtte vi ikke finne opp noe...
Portefølje (229)
Italia, Nave
...Denne oljen er produsert utelukkende med utvalgte oliven fra 20 hektar med olivenlunder som eies, hvor de har kultivarer av variantene Frantoio, Moraiolo og Leccino. Olivenene er økologiske, håndplukket for bruning i november, og blir umiddelbart presset ved hjelp av en mekanisk kaldprosess med filtrering. Oljen oppbevares i rustfrie ståltanker frem til tidspunktet for tapping. Området hvor...
Portefølje (46)
Italia, Campello Sul Clitunno
...IL RUSTICO 100% ITALIENSK EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE Olivenolje av høyeste kvalitet, oppnådd direkte fra oliven utelukkende ved mekaniske metoder. Fra oliven plukket og knust i Italia Ufiltrert Flaskeformater 1L / 500 ml...
Portefølje (9)
Italia, altamura
...Focaccia Barese er laget av en deig bestående av følgende høykvalitets råvarer: finmalte durumhvete, hvetemel, soyalecitin, ekstra jomfruolivenolje, solsikkeolje, salt, gjær, vann, forbedringsmiddel. Den inneholder gluten og soya. Topping: cherrytomater fra åsene, svarte oliven, oregano. Håndlaget, pakket i ATM og innpakket i plastfilm for mat.
Portefølje (3)
Italia, San Vito Dei Normanni
... visdommen til hender fra landsbygda som vet hvordan de skal gi deg smaken av deilige grønnsaker som alltid er ferske, bearbeidet innen 24 timer etter innhøsting. Vi har privilegiet av å betjene viktige selskaper i bransjen, og gir dem kun kvalitetsprodukter, som lar dere gjenoppleve de gamle oppskriftene som er blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Vi ligger i Viale Italia i San Vito dei Normanni (BR).
... dyrking, innhøsting og pressing av olje. For å produsere vår Caffè Colibri legger vi stor vekt på å lage en god kaffe, fra dyrking til brenning. Vår 100% arabica kaffe produseres i Honduras i henhold til strenge landbrukspraksiser og bearbeides deretter håndverksmessig i Italia av erfarne brennere. Vi unngår nøye bruken av skadelige pesticider for dyreliv og flora, og vi tar vare på miljøet ved å reforeste dyrkingsområdene. Våre bearbeidingsmetoder gir kaffen vår en spesiell og karakteristisk aroma fra den utrolige biodiversiteten i dyrkingsområdene.
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyr et variert utvalg av etniske matprodukter fra forskjellige deler av verden: - Grønnsakskonserver - Harissa-saus - Fiskekonserver: tunfisk, sardiner, makrell, ansjos - Røkt fisk - Oliven - Krydder - Syltetøy - Olivenolje og vegetabilsk olje - Fruktjuice - HALAL-pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørket frukt - Datoer - Tradisjonelle søtsaker - Orientalsk bakverk - Brik-ark...
Italia, Ospitaletto
Retificio Padano i Ospitaletto – Brescia har, etter mange års erfaring og perfeksjonering, utviklet en komplett serie av nett laget av høy tetthet polyetylen, for å imøtekomme enhver behov og sektor. Fra nett for landbruk og hagebruk (for innhøsting av oliven, nøtter, mandler og frukt som faller av) til innhøstingsnett for økologiske produkter, nett for å beskytte, forsinke eller fremskynde...
Italia, Montalcino
... mellom jord og vin har alltid vært sterkt. Den historiske Giovanni Antonio Pecci, tidlig på 1700-tallet, beskriver i en rapport til storhertugen av Toscana beliggenheten til den nåværende cantina slik: "på en lett tilgjengelig høyde, helt dyrket med vinranker og oliven, ligger det lille slottet". I 1902 mottar Abbadia Ardenga den første viktige prisen for vinene til måltider som har vært lagret i mer enn ett år, dedikert til selskaper som allerede eksporterte utenfor Italia. Den nåværende bedriften ble fornyet i 1934 med oppdateringen av sitt vedtekter.
Italia, Casoria
... produkter fra Campania, engros og detaljhandel, med hjemlevering med egne, kjølte og sertifiserte kjøretøy, i henhold til kjølekjeden, slik at produktene alltid ankommer helt ferske.... våre spesialiteter: mozzarella di bufala DOP, fior di latte fra Agerola, bufalkjøtt, provolone del monaco, mozzarella i julienne og terninger, bufala caciotta, pecorino bagnolese, Gaeta-oliven, papaccelle...
Portefølje (7)
...I Sannio Beneventano, en region hvor tradisjonen med oliven er blant de eldste i Italia, produserer vårt selskap i Sant'Agata de' Goti en ekstra jomfruolje av italiensk kvalitet "Terre Caudine", ved å bruke utelukkende oliven plukket fra våre olivenlunder. Ved foten av Monte Taburno, i en høyde av omtrent 200 m, produserer vi en italiensk olje som er oppnådd ved enkel knusing av oliven plukket...
Portefølje (1)
... XXIII, opprettet av Don Oreste Benzi, som har hjulpet de mest utsatte i Italia og over hele verden i lang tid. Den dominerende typen oliven som brukes i dyrkingen er “Moraiolo”, som vanligvis brukes i området rundt åsene i Assisi og Spoleto. Den bidrar til produksjonen av en olje med en intens smak, sterk fruktig smak, og som er stabil over tid. Dens agronomiske og kvalitative egenskaper...
Portefølje (2)
Italia, Chiaramonte Gulfi (rg)
... fra juli til oktober, med druetypene Vittoria, Italia og Apirene. Olivenolje Olivenoljen - fra beskjæring til innhøsting, til kaldpressing, helt til pakking - kun gjennom våre hender. Trærne vannes med mikrosprinklersystem for rasjonell vannforvaltning. Naturlige metoder Sykdommer og skadedyr forebygges med naturlige metoder. Vi bruker ikke pesticider eller ugressmidler, produktene våre vokser med respekt for naturen; ved å inokulere jorden med rhizobakterier og tilsette kompost for næring til plantene. Ingredienser alltid fra lokal produksjon Din mening er viktig!
Italia, Massafra
...Perrini, en dynamisk aktør innen agroalimentær sektor med fokus på bordoliven, ekstra jomfruolje og sitrusfrukter, presenterer seg som et synonym for pålitelighet, og garanterer maksimal kvalitet i agroalimentære prosesser. Selskapet tilbyr de beste 'Smakene fra Puglia': fra ekstra jomfruolje til Leccino-oliven i lake i ulike emballasjer - for detaljhandel og engros - til klementiner og appelsiner, alt fra egne produksjoner, laget i Italia.
... beundre det gamle hjulet og, inne i lokalene, de gamle steinene for produksjon av hvetemel og kastanjer. Virksomheten til møllen, som varer fra oktober til mars, inkluderer behandling av oliven for tredjepart og produksjon av olje for salg. I denne perioden er det mulig å fritt besøke lokalene og se på behandlingen av oliven. L'Antico Frantoio Tavian er stadig mer overbevist om at respekten for...
... delikatesseforretninger og anerkjente restauranter, både i Italia og Europa, har valgt vår olje, og tilfredsheten til våre kunder fyller oss med stolthet. Hvert produkt er resultatet av en kombinasjon av tradisjon og fornyelse. De moderne anleggene for knusing av oliven, en verdifull og delikat prosess, utføres i tråd med tradisjonen ved hjelp av kaldpressing. Den høye kvaliteten på vår ekstra jomfruolje har alltid...
Portefølje (2)
Green Center ligger i provinsen Roma, det er et planteskole som startet sin virksomhet i 1999, etter initiativ fra herr Matteucci, som etter førti års erfaring med andre landbruks- og planteskoler, bestemte seg sammen med sin familie for å starte denne nye reisen. Green Center er den største av sitt slag i hele Sentral-Italia og tilbyr utmerkede produkter og nøye tjenester, i stand til å...
Italia, Roma
... greske produkter i Italia ved å organisere vinsmakingseventer på de viktigste stedene for italienske sommelierer. Kostas Linardos, eieren av Ellenikà, er ofte å se i slow food-miljøer, og han har presentert noen greske viner på programmet EAT PARADE på Rai 2. Utvalget av greske produkter er utelukkende rettet mot kvalitet, og Kostas følger personlig produsentene (noen ganger også veldig små) i de ulike regionene i Hellas hvor produktene kommer fra. For innbyggerne i Roma er det mulig å besøke Ellenikàs lager direkte og eventuelt hente produktene bestilt på nettstedet.
Italia, Diano San Pietro
... med egne planter og produksjon av ekstra jomfruolje fra Taggiasca og Italia, har vi også produksjon av konserver, pesto, soltørkede tomater og fylte chili. Selskapet legger stor vekt på å bevare den naturlige aromaen av råvarene, derfor blir olivenene knust innen 24 timer etter innhøsting, og basilikum blir omdannet til halvfabrikata og pesto innen få timer etter ankomst.
Italia, Calenzano
... inspirert av det verdifulle og gamle familieoppskriftsheftet, som inneholder mange elementer fra en tradisjon som fortsatt er ettertraktet av forbrukerne i dag. Selskapet er i stand til å utvikle produkter med tredjepartsmerker, og følger prosjektet fra oppskriftens utforming til tilpasning av emballasje. Il Nutrimento bruker mange råvarer dyrket i Italia for sine oppskrifter, for å sikre en kortere forsyningskjede, fremme italiansk økologisk landbruk og redusere miljøpåvirkningen fra transport.
... grillet kjøtt, gryteretter, salater og supper. Den typiske smaken og den intense aromaen nytes best ved å dyppe noe brød i den. Den ekstra jomfruolivenoljen "OLIOTOLA", kaldpresset fra oliven dyrket på Sicilia (Italia) og ufiltrert, er et 100% italiensk produkt. Høsteperioden er fra oktober til november, olivenene plukkes for hånd og bringes umiddelbart til oljemøllen og presses hver kveld for å sikre en veldig lav syregrad og bevare alle de verdifulle komponentene og den karakteristiske smaken, typisk for den sicilianske oljen.
Italia, Gubbio
..."BICCARI" KJØP NATIVE OLIVENOLJE EKSTRA DIREKTE FRA PRODUSENTEN GUBBIO UMBRIEN ITALIA Oliventrær: Våre hundre år gamle olivenlunder i en optimal høyde på 700 meter over havet muliggjør dyrking av oliventrær uten pesticider og bidrar til å oppnå kvalitetsnivåer som ikke kan gjentas i noe annet miljø. Olivene plukkes i månedene oktober, november og desember. Dette utføres helt for hånd for å bevare...
Italia, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italia - Økologisk - Glutenfrie Salumi, Ost, Ekstra Jomfru Olivenolje, Økologiske Produkter, Glutenfrie Produkter på Olje, Konserver, Pasta av gamle kornsorter, Hasselnøtter fra Giffoni, Søtsaker, Likører, Håndverksøl, Panettone, Fragolino, Tunfisk i ekstra jomfruolje, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Italia, Montesarchio
... jomfruolivenolje, helt laget i Italia, oppnådd med hjelp av moderne maskiner som reduserer lagringstiden for oliven og produksjonstiden, og som bevarer og fremhever dens organoleptiske egenskaper: en ekstra jomfruolivenolje med en unik smak! Takket være de entreprenørielle evnene, produseres det i dag olje for alle behov, fra 100% italiensk EVO til økologisk, olivenolje og fellesskapsolje. DE GREGORIO produserer både for egen regning og for private merker, og i 2016 begynte de også å produsere skjønnhetsprodukter og kroppspleieprodukter, alltid under merket De Gregorio.
Italia, Grumo Appula
... velge mellom små og store emballasjer, samt fordelspakker. CORATINA OG OGLIAROLA OLIVEN gjør olivenoljen vår så unik. Coratina-oliven, hvis hoveddyrkingsområde ligger i Apulia, har kjent den høyeste innholdet av olivenolje-polyfenoler. Den overstiger gjennomsnittsverdien av polyfenoler fra andre olivensorter med opptil 300%! Coratina-oliven brukes 100% i vår "Smeraldo" olivenolje "intensivt grønn...
Vi er en familieeid gård med base i høyden av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, 160 meter over havet og 5 km fra Adriaterhavet i Sør-Italia. Vi produserer ekstra jomfruolje fra våre egne eiendommer, Masseria Pietrasanta, fra oliventrær som er over tusen år gamle og beskyttet av regionen Puglia, samt aromatiserte oljer laget av ferske oliven knust med ferske trøfler, sitron, rød mandarin...
... anerkjente, Rosso di Montalcino. Vinstokkene dyrkes med den tradisjonelle metoden fra Montalcino, cordone speronato. Området hvor bedriften ligger, er stedet hvor Brunello historisk sett har sin opprinnelse, og det er i dag spesielt verdsatt for aromaene fra vinene som produseres her.
... tradisjonelle steinsystemet og enestående kaldpressing. Den ekstra virgin oljen som oppnås har ikke bare en veldig lav syreinnhold, men er også aromatisk, rik på dufter og har en karakteristisk fruktig smak: en ekte presset oliven! Landbruksselskapet Le Farnie er sertifisert som en økologisk bedrift (ccpb) PAKKINGER: BOKS på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; GLASSFLASKE i mørkt glass på liter 0,25 og 0,75; KERAMIKKUR på glassert og håndmalt leire på liter 4; 0,75; 0,25. Det tilbys hjemlevering i Italia og Europa. Fullstendig prisliste finnes på nettstedet www.agriturismolefarnie.it...
Italia, Canosa Di Puglia
PRODUKSJON AV ITALIENSK EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE Produsert av oliven i Nord-Puglia, Italia, fra typiske lokale varianter: Coratina, Leccino, Peranzana med høyt polyfenolinnhold.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play