Spania, Madrid
... kvalitet. Myke og balanserte tanniner. For produksjonen av vår Ribera Del Duero valgte vi området La Horra på grunn av de gamle vinmarkene, de dype jordene der sanden blandes med kalkholdige horisonter og leirbunn, samt det kjøligere klimaet i den nordlige delen av Ribera Burgalesa. I vår korte erfaring i Ribera del Duero har vi allerede hatt muligheten til å produsere noen årganger.
Portefølje (3)
Italia, Dorgali
...akkompagnert av et hint av kryddertoner gitt av lagringen i franske eikefat. I munnen er den varme innvirkningen etterfulgt av en betydelig friskhet, en markant saltaktighet og en elegant tannin, som harmonerer godt i den myke og fløyelsaktige strukturen. God intensitet og vedholdenhet. Atha Ruja passer godt til halvmyke oster av middels intensitet, smakfulle pølser og retter med rødt kjøtt av middels struktur, steker og vilt.
Portefølje (5)
...Dyp rubinrød vin, med uttalt urtet og krydret aroma. Den sterke og modne kroppen kommer til nesen ved første smak, myknet av riktig syre og de myke tanninene. Vinen tilbyr en fløyelsmyk og velbalansert smak, på ganen er smaken intens men kompleks. Den frigjør en langvarig aroma og et tobakksefterlatt, godt blandet med trearomaer.
Portefølje (2)
...Farge: intens rubinrød. Dufter: bred og vedvarende med merkbar kirsebærduft og vaniljetoner. Smak: fyldig, rund med myke og balanserte tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Matparinger: utmerket til å akkompagnere steker av rødt kjøtt, vilt og lagrede oster. Vinifikasjon: etter avstilkingen av druene, får mosten macerere med skinnet i 6-7 dager ved en temperatur på 24-26°C. Etter at malolaktisk gjæring er fullført, lagres en del i barriques, mens den andre delen lagres i stål. Lagringskapasitet: 2 år eller mer avhengig av årgang.
Portefølje (4)
... tanninstruktur (tanniner som er både ganske myke, uten bitterhet, men veldig tilstedeværende). Caladoc N egner seg også for produksjon av fruktige og balanserte roséviner. Kulturelle og agronomiske egenskaper Caladoc N har en middels vekstkraft. Den kan beskjæres kort og ledes i goblet-form. Produksjonen er jevn, og den er ikke utsatt for dråpefall. Beskrivende elementer Identifikasjonen tar hensyn til: - spissen av den unge skuddet som har en middels tetthet av liggende hår, - de unge bladene som er grønne, - det urteaktige skuddet med mellomrom...
Portefølje (71)
...Den langsomme modningen av druene i de skrånende kalksteinsjordene i Nees Karyes Larissa, som tilbringer 1 år i eikefat, lar vinen uttrykke seg på sin mest karakteristiske og typiske måte. Eksplosivt aromatisk vin som danner et unikt og intenst bouquet, smak av tørket frukt og vanilje, myke tanniner og balansert syre. Serveres ved 18 - 20oC...
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
...mer aromatiske viner, med en mer markert typisitet (profil av myke, fruktige viner…). • Fungerer for vinifikasjoner i væske- eller fast fase, for varme pellicular macerasjoner… • Trykkområde: opptil 4 bar • Driftsområde fra 2 T/H til 60 T/H...
Portefølje (33)
...Denne tørre rødvinen "Saperavi" er laget av den samme Saperavi-druen, høstet fra skråningene ved elven Chelti, i landsbyen Shilda, i regionen Kakheti. Den mørke, rubinrøde vinen imponerer med dominerende aromaer av bjørnebær, kirsebær og svart solbær. Smak: tørr; fruktig krydret start, kraftig karakter, mørke bæraromaer, godt integrert syre, myke tanniner, fruktig krydret vedvarende ettersmak. Familievinprodusent direkte salg: Kvalitetsvin...
Portefølje (3)
Spania, Cenicero
Vi er et lite, familiedrevet vineri som har drevet med vin i fem generasjoner. Vi lager kvalitetsrøde, hvite og roséviner med omtanke og omsorg, og vi passer på hver detalj gjennom hele prosessen. Vi bruker druer fra våre egne vinmarker og fra pålitelige leverandører, noe som gjør at vi kan sikre kvaliteten og stilen på våre D.O.Ca. Rioja-viner: myke, runde og lette å drikke.
Frankrike, Reuilly
Vinmarken ble opprettet i 2004 av Mr Jean Pierre Ponroy og hans sønn Romain, som spesialiserer seg på produksjon av vin AOC Reuilly. Vinmarken har i dag 5,50 Ha, og de første plantene ble satt i jorden i 2006 på leirholdige kalksteinsjorder, kalkholdig marn og på høye terrasser av grus og sand. Vår Sauvignon produserer tørre og fruktige hvitviner, Pinot Noir gir myke rødviner, og Pinot Gris...
Portefølje (5)
Frankrike, La Chapelle Heulin
... dag har deres sønn, Jean-Louis BOSSARD, ledelsen av domenet siden 2007, og viderefører med bravur den familiære arven. Vår hemmelighet for å produsere eksepsjonelle Muscadet ligger i kombinasjonen av unike terroirer, nøye utvalgte druer, og langsomme og kontrollerte fermenteringer. Disse faktorene gjør at vi kan skape Muscadet med en tydelig karakter, rike og myke, med en vakker lengde i munnen...
Portefølje (20)
Frankrike, Les Églisottes-Et-Chalaures
... blant annet: «Denne vinen plasserer seg i en kategori som er langt over prisen når det gjelder nytelse. Den er full av frukt og sjarm... Den er utrolig konsentrert med myke tanniner og en diskret eik. Jeg likte spesielt godt dens rikdom i munnen og friskheten i avslutningen». Nylig ga det amerikanske vurderingsbyrået «International Wine Report» den en vurdering på 92/100 for årgangen 2018. Château Brande-Bergère er kjent for å tilby et av de beste forholdene mellom kvalitet og pris på markedet.
Portefølje (3)
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av rå melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
Portugal, Lisboa
... druesorter. Det typisk middelhavslandskapet består av myke bølgende sletter som dekker litt mer enn 1.500 hektar totalt, hvorav 460 hektar er beplantet med vinranker og omtrent 80 hektar med olivenlunder. Det huser en arv av 194 plantede druesorter, hvorav 37 er i full produksjon. Det er denne unike kombinasjonen, forsterket av alderen på noen av våre eldste vinmarker som er over førti år gamle, som gjør vinene fra Herdade do ESPORÃO unike og særpregede.
Italia, San Donaci
... nedsenket lokk i stål, temperaturkontroll under gjæring, og myke presser bidrar til å fremheve de allerede utmerkede organoleptiske og kvalitetsmessige egenskapene til produktene, og fremhever deres typiske smaker og aromaer. Cantina San Donaci vinifiserer kun de innfødte druene fra sine egne vinmarker: sammen med de tre historiske druene Negroamaro, Primitivo og Malvasia Nera, brukes også mindre mengder av andre varianter som Malvasia Bianca, Chardonnay, Bombino, Trebbiano.
Portefølje (5)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play