Italia, Misano Adriatico
...Denne 75cl flasken av Fattoria Le Pupille Morellino di Scansano DOCG er en eksklusiv og autentisk vin. Produsert i den italienske regionen Toscana, er denne vinen kjent for sitt rike og intense aroma, samt sin myke og vedvarende smak. Ideell å kombinere med kjøttretter og lagrede oster.
Portefølje (200)
Italia, San Stino Di Livenza
...Stråfarget med lysegrønne refleksjoner. Den tørre, rene, myke og friske smaken, takket være sin finesse, har blitt et parameter for å lære vinprøving. Druetype: Chardonnay Område: Venezia...
Portefølje (43)
Italia, Barletta
... ståltanker med bruk av utvalgte gjærtyper i omtrent 10 dager ved 24-26°C og macerasjon på skallet. Deretter følger den endelige pressing med myke presser og malolaktisk fermentering i stål. Vinen modnes i franske og amerikanske eikefat i 18 måneder.
Italia, Dorgali
...akkompagnert av et hint av kryddertoner gitt av lagringen i franske eikefat. I munnen er den varme innvirkningen etterfulgt av en betydelig friskhet, en markant saltaktighet og en elegant tannin, som harmonerer godt i den myke og fløyelsaktige strukturen. God intensitet og vedholdenhet. Atha Ruja passer godt til halvmyke oster av middels intensitet, smakfulle pølser og retter med rødt kjøtt av middels struktur, steker og vilt.
Portefølje (5)
...Dyp rubinrød vin, med uttalt urtet og krydret aroma. Den sterke og modne kroppen kommer til nesen ved første smak, myknet av riktig syre og de myke tanninene. Vinen tilbyr en fløyelsmyk og velbalansert smak, på ganen er smaken intens men kompleks. Den frigjør en langvarig aroma og et tobakksefterlatt, godt blandet med trearomaer.
Portefølje (2)
...Farge: intens rubinrød. Dufter: bred og vedvarende med merkbar kirsebærduft og vaniljetoner. Smak: fyldig, rund med myke og balanserte tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Matparinger: utmerket til å akkompagnere steker av rødt kjøtt, vilt og lagrede oster. Vinifikasjon: etter avstilkingen av druene, får mosten macerere med skinnet i 6-7 dager ved en temperatur på 24-26°C. Etter at malolaktisk gjæring er fullført, lagres en del i barriques, mens den andre delen lagres i stål. Lagringskapasitet: 2 år eller mer avhengig av årgang.
Portefølje (4)
Italia, San Donaci
... nedsenket lokk i stål, temperaturkontroll under gjæring, og myke presser bidrar til å fremheve de allerede utmerkede organoleptiske og kvalitetsmessige egenskapene til produktene, og fremhever deres typiske smaker og aromaer. Cantina San Donaci vinifiserer kun de innfødte druene fra sine egne vinmarker: sammen med de tre historiske druene Negroamaro, Primitivo og Malvasia Nera, brukes også mindre mengder av andre varianter som Malvasia Bianca, Chardonnay, Bombino, Trebbiano.
Portefølje (5)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play