Spania, Juncosa
... flaske bærer den beste smaken av Arbequina-oliven. Bare i 2017 har vi blitt tildelt fem av de viktigste anerkjennelsene i verden. Blant disse prisene er: 1. NYIOOC Gullmedalje, 2. TerraOliva Gullmedalje; 3. Cordoba Mezquita de Plata; 4. Diplôme Produit Gourmet AVPA; 5. Mention Expoliva 2017 Kvalitet av Extra Virgin Olivenolje med begrenset produksjon. I vår portefølje kan du finne Høykvalitets Extra Virgin Olivenolje, Økologisk Olivenolje og andre produkter som Safran og Trøffelsalt.
Italia, Rocchetta Nervina
... den beste kultivaren i verden: taggiasca-kvaliteten som har en mild smak som minner om mandler og en myk fruktsmak i avslutningen. Vår gamle frukthage ligger i Rocchetta Nervina, en liten landsby i den italienske rivieraen på 435 meters høyde. Vi sender over hele Storbritannia gratis fra 53£.
Belgia, Polleur
Vi er en liten familiebedrift som produserer 100% økologisk ekstra jomfruolivenolje, etablert i landsbyen ASPROCHOMA i generasjoner. Vi produserer økologisk ekstra jomfruolivenolje av utmerket kvalitet. Vi kontrollerer alle produksjonstrinn, fra innhøsting av oliven til emballering, for å garantere deg en utmerket kvalitet. Innhøstingen av oliven skjer for hånd i store jute sekker. De blir fraktet direkte til pressen for å bevare dem fra oksidasjon og presses samme dag for å få frem alle de unike aromaene i oljen.
Belgia, Bruxelles
... av mer enn et dusin forskjellige typer. Våre flaggskipprodukter er: te, tørkede grønnsaker, oljer, dadler, marokkansk suppe, oliven, konfekt, tørket frukt, vermicelli .... - TAOUS, JASMINE TEA, VERMICELLE CHINOISE, DRAGEES, HARIRA, CHORBA, KRYDDER...
... beundre det gamle hjulet og, inne i lokalene, de gamle steinene for produksjon av hvetemel og kastanjer. Virksomheten til møllen, som varer fra oktober til mars, inkluderer behandling av oliven for tredjepart og produksjon av olje for salg. I denne perioden er det mulig å fritt besøke lokalene og se på behandlingen av oliven. L'Antico Frantoio Tavian er stadig mer overbevist om at respekten for...
Hellas, Pylos
...-bevegelsen & Slow Food internasjonalt. -Utsøkt gresk gastronomi startet som en liten familiebedrift. Med over 40 års erfaring innen innsamling, produksjon og markedsføring av ekstra jomfruolivenolje, bestemte vi oss for å utvide virksomheten vår og skape et team klart til å fremme denne ekstraordinære produksjonen i utvalgte hjørner av verden.
CHALKIDIKI Oliven Infos om de tre fingrene Chaldikidi, den store halvøya som igjen består av tre halvøyer: Den vestlige Kassandra, i midten Sithonia og til slutt i øst Athos. Kassandra er et landbruksmessig svært attraktivt ferieområde i Hellas. Landskapet er kupert og dekket av furu- og pinjetrær. Mot havet skråner åsene mykt ned og ender ofte i en fantastisk lang sandstrand og en liten...
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... til sitt område: soltørkede eller fylte tomater, grillede auberginer, gresskar-kremer, artisjokker, brokkoli, fylte oliven, fylte paprika og sterke chili er bare noen av de typiske produktene fra Cilento som er forvandlet til olivenolje-bokser.
... paracord, rosenkranser i tre (ebenholt, oliven, palisander), verdifulle rosenkranser laget med knytteteknikk, tiers rosenkranser og rimelige rosenkranser... Du kan handle i full sikkerhet takket være online betalinger via PayPal-plattformen og SSL-krypteringsprotokollen.
Belgia, Overijse
... som elsker jorden sin og tar vare på den. Vår serie har utmerket pris-kvalitet-forhold, er uten konserveringsmidler og hovedsakelig basert på økologisk landbruk. Saveurs de Crète er en liten bedrift med 3 personer som distribuerer over hele Belgia.
LANTBRUKET OGGILantbruket Valle del Tione er på omtrent 47 hektar, hovedsakelig dedikert til dyrking av valnøtter (7.000 planter), fôr og frukttrær. I oktober høstes det kantareller fra skogen. En liten del av eiendommene ligger i Bolsena, hvor vi dyrker oliven og vinranker. I 1985 ble det besluttet å forlate intensiv dyrking og bruken av pesticider og syntetiske gjødsel, med det primære målet å...
Italia, Grottaglie
...Feudi Valle d'Itria er en "liten" men motivert og dynamisk bedrift inspirert av tradisjonen, uten å forsømme moderniteten. Våre viner og vår olje er produsert utelukkende med druer og oliven fra områdene Valle d'Itria og Alto Salento, for å gi våre kunder kun fremragende produkter. Vårt arbeid, vår lidenskap, vårt engasjement er rettet mot det eneste målet å spre godheten og skjønnheten i vår historie.
Italia, San Gennaro-Lucca
Frantoio Lenzi har en historie som går tilbake til 1930-tallet, da familien Lenzi eide en liten olivenpresse i San Gennaro, Lucca. På 1980-tallet ble pressen flyttet til nåværende lokaler, med en daglig kapasitet som økte fra 25 til 70 kvintal oliven. På slutten av 1990-tallet økte produksjonen til 300 kvintal daglig, takket være nye kontinuerlige maskiner. I dag ligger produksjonen på 500...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play