Italia, Imperia
... syntetiske motparter, og på den andre siden fordi produksjonen som oppnås er lavere enn det som er mulig i konvensjonelt landbruk. Til slutt vil jeg imidlertid finne noe på tallerkenen min som er produsert i henhold til naturens lover, uten tvang... og dette er ingen liten prestasjon. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kode: BIO 5...
Portefølje (44)
...Calua Blend er resultatet av sammenslåingen av variantene coratina, biancolilla og nocellara del belice, med en liten prosentandel av giarraffa og cerasuola. I dag, gjennom sammenslåingen av utvalgte og forskjellige kvaliteter av oliven, har man skapt en blanding av ekstrakter av ekstra jomfruolje som bærer navnet Calua Blend. Calua Blend har som mål å produsere nye smaker og nye aromaer...
Portefølje (6)
Italia, Palagianello
...Naturlig mat par excellence med flere dyder, bidrar til kroppens vekst, spesielt for sin antioksidantkvalitet. Olivenolje er laget av våre frukter fra oliventrærne og oppnås ved kaldpressing av olivenmassen. Våre flasker bevarer all den karakteristiske duften, eller den omsluttende smaken med en liten bitter ettersmak, men samtidig myk og delikat, samt den typiske fargen som varierer fra gyllen gul til grønn. Soledòr Extra Virgin Olivenolje er laget av nøye utvalgte og plukkede oliven for å opprettholde kvaliteten og smaken som deretter bringes til mange som velger vårt produkt.
Portefølje (9)
Italia, San Vito Dei Normanni
... som sine uunnværlige hjørnesteiner. I flere tiår har vårt hovedprodukt vært den brindisinske artisjokken, deilig naturlig, eller konservert i lake eller olje. I løpet av årene har vi også bestemt oss for å dedikere oss med lidenskap til andre produkter: squash, auberginer, tomater, sopp, oliven og andre grønnsaker. Våre konserver er resultatet av det lidenskapelige arbeidet på markene, av...
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
... sjeldne og innfødte arten typisk for vårt område bidrar til å gi høyere kvalitet til produktet), sertifisert av CCPB, både på flasker og i bokser, olivenpuré av svarte/grønne oliven, aromatisert olje med naturlige aromaer som sitron, chili, rosmarin, basilikum, hvitløk; bordoliven. Våre produkter er fremstilt og tappet i henhold til høye kvalitets- og hygienestandarder. Alle faser av forberedelsen av...
Portefølje (2)
Italia, Rocchetta Nervina
... den beste kultivaren i verden: taggiasca-kvaliteten som har en mild smak som minner om mandler og en myk fruktsmak i avslutningen. Vår gamle frukthage ligger i Rocchetta Nervina, en liten landsby i den italienske rivieraen på 435 meters høyde. Vi sender over hele Storbritannia gratis fra 53£.
... beundre det gamle hjulet og, inne i lokalene, de gamle steinene for produksjon av hvetemel og kastanjer. Virksomheten til møllen, som varer fra oktober til mars, inkluderer behandling av oliven for tredjepart og produksjon av olje for salg. I denne perioden er det mulig å fritt besøke lokalene og se på behandlingen av oliven. L'Antico Frantoio Tavian er stadig mer overbevist om at respekten for...
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... til sitt område: soltørkede eller fylte tomater, grillede auberginer, gresskar-kremer, artisjokker, brokkoli, fylte oliven, fylte paprika og sterke chili er bare noen av de typiske produktene fra Cilento som er forvandlet til olivenolje-bokser.
... paracord, rosenkranser i tre (ebenholt, oliven, palisander), verdifulle rosenkranser laget med knytteteknikk, tiers rosenkranser og rimelige rosenkranser... Du kan handle i full sikkerhet takket være online betalinger via PayPal-plattformen og SSL-krypteringsprotokollen.
LANTBRUKET OGGILantbruket Valle del Tione er på omtrent 47 hektar, hovedsakelig dedikert til dyrking av valnøtter (7.000 planter), fôr og frukttrær. I oktober høstes det kantareller fra skogen. En liten del av eiendommene ligger i Bolsena, hvor vi dyrker oliven og vinranker. I 1985 ble det besluttet å forlate intensiv dyrking og bruken av pesticider og syntetiske gjødsel, med det primære målet å...
Italia, Grottaglie
...Feudi Valle d'Itria er en "liten" men motivert og dynamisk bedrift inspirert av tradisjonen, uten å forsømme moderniteten. Våre viner og vår olje er produsert utelukkende med druer og oliven fra områdene Valle d'Itria og Alto Salento, for å gi våre kunder kun fremragende produkter. Vårt arbeid, vår lidenskap, vårt engasjement er rettet mot det eneste målet å spre godheten og skjønnheten i vår historie.
Italia, San Gennaro-Lucca
Frantoio Lenzi har en historie som går tilbake til 1930-tallet, da familien Lenzi eide en liten olivenpresse i San Gennaro, Lucca. På 1980-tallet ble pressen flyttet til nåværende lokaler, med en daglig kapasitet som økte fra 25 til 70 kvintal oliven. På slutten av 1990-tallet økte produksjonen til 300 kvintal daglig, takket være nye kontinuerlige maskiner. I dag ligger produksjonen på 500...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play