Tyskland, Laucha
...Mild grønnsakskrem laget av solmodne, helt plantebaserte ingredienser • Som dip & pålegg eller som saus til grillretter, pasta & pizza • Tradisjonell spesialitet - kjent som Ljutenica i Sør- og Øst-Europa samt i Midtøsten • Grønnsaksinnhold på over 90 % Ingredienser: Ristet, skrelt paprika 35%, tomatpuré 25%, skrelte, hakkede tomater 13%, paprikapaste, sukker, solsikkeolje, ristet, skrelt aubergine 5%, jodert salt, løk, hvitløk, spisskummen, pepper, persille • Uforglemmelig mild krydret & fruktig • Fri for konserveringsmidler, smakforsterkere & kunstige aromaer...
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
... fyllinger til paier og pannekaker, osv. Bruk til Retter fra indisk og asiatisk kjøkken, bakeriprodukter og bakverk, krydrede supper, desserter, gløgg, kaffe og te. Smak Krydret, brennende. Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 6,5 Karbohydrater (g / 100g)… 40 Energiverdi (kcal / 100g)… 260...
Portefølje (178)
...Trahana er en tradisjonell pasta. Den regnes som en av de eldste holdbare matvarene i gresk historie. Hver greker kjenner til Trahana og kan huske de deilige tidene da det ble servert Trahana til lunsj, middag, som snacks i mellomtiden eller til og med ved forkjølelse. Trahana blir vanligvis kokt som suppe og servert med fetaost.
Spania, Cuarte De Huerva
... konserveringsmidler. José Lou har gitt et nytt og krydret preg til en av sine mest populære patéer ved å tilsette Harissa, en krydret saus laget av røde chili. Tenkes å bli smurt på brødskiver og småretter, men også for å lage sauser, gryteretter, osv... Nettovekt: 120 g eller 220 g Ingredienser: svarte oliven av varianten "Empeltre", rød chili, ekstra jomfruolivenolje, hvitløk, koriander, karve.
Portefølje (10)
...Krydret med salt og krydder, lett røkt med eik. Den er utmerket for å sautere og krydre pastaretter som carbonara, amatriciana og enhver pastasaus for å tilføre smak.
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
Portefølje (10)
Sveits, Bad Ragaz
...Våre UrDinkel spaghetti passer alltid godt med en fin tomatsaus laget med friske hageurter eller tofu-biter krydret med halvfløte og revet ost. Ingredienser: Økologisk sveitsisk Bud UrDinkel semule (CH) Mengde: 350 g Artikkelnummer: 338.
Portefølje (8)
Sveits, Schongau
... forretningspartner Josef Quiblier. Denne formet i 1979 visjonen til selskapet Milerb AG. Milerb tilbyr et bredt utvalg av krydderurter, marinader, pålegg og pastasauser for enhver anledning. For alle våre produkter bruker vi kun den beste kvaliteten på råvarer og tilbereder dem alltid ferskt og med stor omhu. Tenk deg: Plutselig står det besøk foran døren - fantastisk! Med våre herlige urter og sauser er du forberedt på alle anledninger. Godt å vite at du kan stole på kvalitetsprodukter i kjøleskapet - enten det er til en smakfull snack, en fint krydret suppe eller en dampende tallerken pasta.
Portefølje (10)
Storbritannia, London
Belbri Condiments er et merke for sauser og pasta, som tilhører matbehandlingsdivisjonen av Amaizonia. Vi produserer et utvalg av krydret chilisauser, misopasta og andre pastaer. Vi holder til i London. Vårt motto, god smak for et stort formål, gjenspeiler vår overordnede tro på harmoni. Amaizonia er et aksjeselskap, grunnlagt i 2019, en teknologisk oppstart. Det finnes 3 varianter av sauser i...
Portefølje (4)
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
Vår bedrift er et helt håndverksmessig pastafabrikk drevet av familien, som produserer pasta laget av durumhvete semolina trukket gjennom bronse, ved å bruke 100% italienske gamle semoliner... Vårt sortiment er svært variert og har virkelig autentiske pastatyper... I tillegg til klassiske paccheri, calamarata, scialatielli, håndlagde fusilli Al ferretto, produserer vi også krydret pasta med mer...
...søtsaker og konserver, samt spesialiteter som safran, trøfler og krydret olje. Selskapet velger nøye ut ingrediensene til hvert produkt, overvåker produksjonsprosessen og garanterer trofasthet til den regionale matkulturen. Fra Pasta alla Chitarra til Rintrocili, fra Ventricina til Salsicce al Montepulciano, fra Mostaccioli til Safran, er hvert produkt den rette kombinasjonen av smak og tradisjon, tilpasset den moderne og krevende forbrukeren.
Italia, Lecco
Produksjon og emballering av dehydrerte matvarer: sauser, pasta med saus, sauser til pasta og ris, lasagne med saus, granulerte buljonger, krydret potetmos, instant supper, blanding for vafler, instant vaniljesaus og sjokoladesaus. Emballasje for supermarkeder, catering og industri (big bag, sekker og kartonger). Produksjon og emballering av økologiske produkter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play