...Pastrami, kokt, stykkevekt ca. 2 kg, et røkt og krydret kjøttstykke, sous-vide kokt, vanligvis "rødt" kjøtt (ofte skulderstykke av storfe, i USA vanligvis bryst av storfe) det spises i tynne skiver som pålegg til brød eller sandwich Artikkelnummer: 061447 Basis VPE: kg Varegruppe: 05 - TK-kjøtt / 100 - TK-storfe Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g Nettovekt: 1 kg Bruttovekt: 1 kg Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm Restholdbarhet (dager): 119...
Portefølje (9)
Nederland, Halle
...Grillpølsen er håndlaget av vår slakter. Et fint og ansvarlig pålegg eller snacks til festen. Denne grillpølsen er allerede grillet med deilige krydder. Opprinnelse: Kjøtt fra ekte utegriser fra Achterhoek, direkte fra vår småskala gård. Våre griser går ute hele dagen. Slik kan de kose seg med å grave, leke, løpe og bade. I tillegg får de mer tid til å vokse, noe som forbedrer kvaliteten på kjøttet. Våre griser er krysninger mellom Duroc-grisen og ekstensive, tradisjonelle raser som Bonte Bentheimer og Mangalitza. Dette gir smakfullt marmorert kjøtt med en deilig smak.
Portefølje (10)
... avkjølt, ren, til pastaretter, pizza, grillet kjøtt eller fisk, oliven, antipasti, pålegg… Vintners tips: Avslutt en varm sommerdag på terrassen med et glass rosé og belønn deg selv med litt antipasti – slik opplever du middelhavslivsstil direkte fra Pfalz. Vinifikasjon: Fermentert i rustfritt stål, modnet i 4 måneder på gjæren.
Portefølje (9)
Italia, Campo San Martino
...Maribor, en reklamekjøleøy med dobbel vask og enkelt kontrollsystem, designet for å møte de ulike behovene i små, mellomstore og store matbutikker. De tekniske egenskapene og det moderne designet muliggjør en fokusert og lønnsom håndtering av salget av meieriprodukter, pålegg og pakket ferskt kjøtt. Den brede Maribor-øya kan multipliseres takket være det raske koblingssystemet.
Frankrike, Castelnaudary
... engasjement i en CSR-tilnærming. Maison Rivière fremhever de tradisjonelle franske oppskriftene på ferdigretter fra Sørvest-Frankrike basert på kjøtt. Les Mets de Provence lyser opp tallerkenen med kulinariske hjelpemidler, krydder, pålegg til aperitiff og ferdigretter og grønnsaker tilberedt med provensalske noter. Aroma One er spesialisten på urt- og krydderpuréer i rør, for en praktisk og...
Portefølje (56)
Italia, Cavaria Con Premezzo
... forenkler brukerens arbeid, og opprettholder den perfekte kutteffektiviteten; platen montert på kulelagre har eksepsjonell glidning og gjør det mulig å skjære tunge pålegg, steker, oster, fisk, harde kjøtt og mer. Selv om det er en liten maskin, har den fordelene og byggepresisjonen til større skjæremaskiner. Dens tekniske spesifikasjoner er en enfase motor vl 115-220 240 hz 50/60 hp 0.25, bladets diameter er mm 220, og bladets omdreininger er 300 per minutt. For mer informasjon, følg oss på facebook på siden: "FAC - Fabbrica Affettatrici Cavaria".
Portefølje (72)
Belgia, Andenne
... - Pålegg og tapenade - Spanske tapas - Greske spesialiteter - Samosaer - ….. Vår produksjons- og emballasjeside, som ligger i hjertet av Belgia, oppfyller alle gjeldende matstandarder og har vært IFS+ og ØKO-sertifisert i flere år. Våre produkter tilbys hovedsakelig som PRIVATE LABEL i Belgia og internasjonalt, og for å imøtekomme mindre kvantiteter, tilbyr vi en kvalitetsserie "aperitiff tapas", Deli Melo. Vårt team vil gjerne diskutere prosjektet ditt, ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Slovenia, Ljubljana
... (Pâtéer (kylling, lever, tunfisk …), Pålegg (tunfisk, løk, middelhav …), Pålegg (storfe, kalkun, kylling …), Biffstrimler, Gulasj, Pastasauser, Kjøtt i sauser, Kjøtt i gelé, Frankfurterpølse. Tlf.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
Belgia, Koekelare
...Koekelare i Vest-Flandern er utgangspunktet for 't Houtlandt, en produsent og leverandør av delikate kjøttprodukter. Fra dette grossistfirmaet forsynes slaktere i Øst- og Vest-Flandern med sitt pålegg, det meste som selges her er laget på huset.
Belgia, Gavere
... og te, drikkevarer, pålegg, korn og belgfrukter, storforpakning, varme måltider, snacks, japanske spesialiteter, melk og meieriprodukter, smør margarin og fett, ost, egg, vegetariske produkter, kjøtt og fjærfe, fisk og sjøgress, bakverk, diverse ferskvarer, non-food ferskvarer, non-food tørrvarer, naturterapeutisk, helseurter og kjøkkenurter, kroppspflege, diverse tørrvarer, tinkturer, dyrefôr, økologiske matoljer, økologiske drikkevarer, pleieprodukter, kosttilskudd.
Belgia, Hofstade-Bij-Aalst
Dessomville er en grossist innen kjøttvarer, ost, hermetikk og frysevarer. Vi har egen produksjon av delikat pålegg, samt et rikt utvalg av ferske produkter og mange andre spesialiteter. I vårt tilbud inngår til og med en omfattende service, og streben etter best mulig kvalitet er også en del av det.
Belgia, Marcinelle
Spapens er en grossist av pålegg, ost, salater, baguetter, oljer, sauser for horeca-sektoren, sandwichbutikker og også italienske spesialiteter.
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelpemidler.
Spania, Baños Del Rio Tobia
... forretten godt selskap og en enkel skive av et godt pålegg. Velg ditt øyeblikk. Vi trenger sannsynligvis ikke å være en ekspert på smaking. Men på en eller annen måte, uansett hvor du kommer fra, har en god chorizo, skinke, lende eller ost en aroma når produksjonen og kvaliteten er utmerket. Vi er et tradisjonelt produksjonsselskap av hjemmelagde pålegg. Vi har en nettbutikk hvor du kan finne alle produktene våre.
... en stor mengde proteiner samt kalium, kalsium, jern og B-vitaminer. Viktig å merke seg er at noen av dem gjennomgår pasteurisering og sterilisering. Takket være dette beholder matproduktene sin friskhet over lengre tid, uten å måtte tilsette kunstige konserveringsmidler. Våre produkter inkluderer: - svinekjøtt kinn i saus, - saktekokte svinekjøtt kinn i saus, - pâté, - pålegg, - kjøtt i saus...
... lages med kjærlighet for hånd og i små mengder. Uten kunstige farge- og aromastoffer, kun sorbinsyre fra gelésukkeret og surhetsregulerende middel sitronsyre. De finnes også: fruktpålegg uten sukker, laget av 100% rene frukter. Eller i økologisk kvalitet. Naturligvis fra økologisk landbruk. For alle som ønsker å bidra med sin mening Sennep og chutneys Enten til fisk eller kjøtt, grillpølse eller leverpostei, for å forbedre supper, til dressinger, til ost eller bare på brød.
Tyskland, Markt Schwaben
... oppskrifter for våre marmelader og overraske kundene med sesongnyheter. I dag har vi over 100 varianter av pålegg i vårt sortiment, hvor hvert år nye spennende varianter kommer til. Vårt tilbud spenner fra klassiske søte kombinasjoner som jordbær-rabarbra til eksotiske varianter som blodappelsin-mango-kokos & kanel, samt smakfulle pålegg som passer perfekt til kjøtt eller ost.
Engros kjøtt, pålegg engros - Hermetikk...
Spania, Cerceda
Hundrevis av 100% veganske produkter. En nettbutikk spesialisert på vegansk mat, egnet for veganere og vegetarianere. Produkter du ikke finner i tradisjonelle supermarkeder: vegetarburgere, deilige veganske alternativer til pålegg, alle typer godteri uten grusomhet, som snacks, bakverk, kjeks og søtningsmidler. Pølser som smaker som kjøtt, men ikke inneholder kjøtt, utrolig vellykket vegansk fisk...
Italia, Citta' Di Castello
Ferskt kjøtt og pålegg...
Polen, Leszno
... ben. Vi anbefaler også vårt fjærfe, som vi selger hele eller i porsjoner som kvartaler, slakt, rygg, bryst, ben, vinger, skinn og mekanisk avbeinet kjøtt. Du er også velkommen til å kjøpe våre ferdiglagde storfekjøttprodukter. Vi har forberedt aromatiske og smakfulle pålegg og røkt kjøtt, inkludert kabanos-pølse, frankfurter, wienerpølser og pølser. Våre kunder kan også kjøpe vakuumpakket kjøtt, frossen mat og pålegg, som vom, blodpudding eller sylte.
Slovakia, Michalovce
...grossister, handelsmenn. Råvarer brukt til produksjon av pølse, salami, kokt skinke, spekemat, pålegg, frankfurter, bacon. Biprodukter som innmat, bein til kjæledyrfôr, svineskinn og fiskehud, fiske skjell til kollagenproduksjon.
Italia, San Martino Di Lupari
Ferskt kjøtt og pålegg...
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
SAUCES ET CREATIONS er spesialisert i produksjon av sauser (til pasta, kjøtt, fisk, vinaigrette), supper (kremet, puré, gazpacho) og pålegg. Vi har et bredt utvalg av sauser pakket i beholdere (mini-flasker, skåler og rør, poser og duo-poser, staver og krukker, squeeze-flasker, poser, bøtter og kanner, containere og big bags) med enkel åpning. Våre kreasjoner møter de spesifikke behovene til...
Tyskland, Wiesbaden
Med kjærlighet og omsorg blir små delikatesser tilberedt for deg på Engelwurz-manufakturen. Syltetøy, gelé, marmelade, sirup, chutney, pålegg, blomstersalt og urtesalt.
Østerrike, Klagenfurt
Produksjon og levering av de fineste smørbrødplatene med våre egne pålegg, tramezzini, fylte bakverk, petit fours til dine bedriftsfester, fester og feiringer i Kärnten-regionen.
In- og utenlandske spesialiteter, hjemmelagde pålegg, salater, brødsmøringer, fisk på bestilling, brød og bakverk fra den østerrikske bakermesteren, frukt, grønnsaker, viner, brennevin, gavekurver.
...Vår slakterbutikk El Haramin ble opprettet for å tilby alle førsteklasses pålegg og kjøtt, samt uslåelige priser på markedet. Nettsted: http://www.macelleriaelharamin.com...
Egen produksjon av pålegg...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play