Italia, Salsomaggiore
Gidis ble grunnlagt i 2009, i Parma-distriktet, i hjertet av den italienske matdalen, et verdensberømt område kjent for sin kulinariske dyktighet og fylt med ekstraordinære smaker. Vi er spesialiserte på produksjon av økologisk mat og glutenfrie produkter. Vi produserer spesialiteter fra vårt område, i to forskjellige anlegg: fersk pasta og spekemat, og tilbyr høye servicenivåer og et bredt...
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
I.T.ALI. srl er spesialisert på levering av ingredienser, tilsetningsstoffer og aromaer, samt halvfabrikata og tilpassede blandinger for ulike sektorer innen næringsmiddelindustrien. Vår kompetanse er tilpasningstjenester og forslag til enkeltbedrifter, enten de er industrielle eller håndverksmessige. Vi er spesialister på salte produkter, spesielt spekemat, ferdigretter, pasta og fylt pasta, sauser og krydder, samt delikatesser. Vi kan bistå kundene med utvikling og realisering av nye produkter, enten gjennom vårt pilotanlegg eller direkte i bedriften, med våre spesialiserte teknikere.
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
...Agori Korkou & Co er et familieeid selskap grunnlagt i 1989, og våre hovedaktiviteter er produksjon, emballering og eksport av oliven. Vi ligger i Sentral-Hellas, i et område rikt på oliven, og våre leverandører er utelukkende små lokale bønder. Vår produktliste inneholder ulike typer oliven, inkludert svarte, grønne, blonde og Kalamata-oliven i forskjellige pakker og former, som hele, uten stein, skiver, fylt samt pasta.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play