Italia, Palagonia
...Urtet drue, den mørke sjarmen av sødme Red Globe Veldig kjent og elsket, er den merkelig nok resultatet av et kryss avlet i California, en opprinnelse som ikke har hindret den i å bli verdsatt også i Italia. Druen er stor og har en mørk lilla farge, mens fruktkjøttet skiller seg ut med sin sødme. Siciliansk drue, variant Redglobe. Vare av KATEGORI EXTRA Kasse på ca. 7 kg Høstet og sendt samme dag...
Portefølje (55)
Frankrike, Passa
...Denne vinen, laget av Macabeu-druen, kommer fra gamle vinstokker på leire-sandholdige jorder, som ligger ved foten av Albères og Canigou-toppen.
Portefølje (14)
Frankrike, Saint Cannat
... varietal aromas.":"Høsten er utelukkende manuell, og i kjelleren blir vinifikasjonen håndtert på en tradisjonell måte i rustfrie ståltanker med streng temperaturkontroll og minimal intervensjon, for å bevare renheten av frukten og aromaene fra Sauvignon-druen.","TASTING NOTES":"SMAKSNOTATER","The color is brilliant with golden highlights. The nose is of good intensity and exudes aromas of ripe...
Portefølje (46)
Storbritannia, London
...{"Pale Rose Wine":{"description":"100% Grenache. Farge: Lys cerise-rød. Krystallklar. Aroma: På nesen finner vi de typiske egenskapene til Pagos de Araiz Grenache-druen. Den søte røde frukten; jordbær og sitron blandet med overraskende nyanser, som minner om hvite pærer, ferskener, roser og litchi, gir en aromatisk note til den eksplosive aromaen. Smak: Behagelig og søt. Tilstedeværelsen av rød...
Samsvarende produkter
Spansk Rosévin
Spansk Rosévin
Andre produkter
Malbec
Malbec
Portefølje (17)
Spania, Madrid
...Zhalbaus Rueda av varianten Verdejo kjennetegnes av en aroma og smak med urteaktige og fruktige nyanser, ledsaget av en utmerket syre. Den er original i munnen med sitt karakteristiske bitre preg sammen med en kraftfull fruktuttrykk. Et sett med kvaliteter som gjør den til en svært harmonisk vin. For produksjonen av Zhalbaus Rueda brukes den innfødte druen fra denne betegnelsen, varianten...
Portefølje (3)
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
...Delta Vistalys gjør det mulig for brukeren å gradere sorteringen basert på målet de ønsker å oppnå og den opprinnelige kvaliteten på den manuelle druen som er avstilket eller maskinelt, ved å justere parametere for farge og form på objektene. Med den optiske sorteringen fra Bucher Vaslin kan brukeren velge å bevare kun sunne og hele bær ved å eliminere fremmedlegemer, planter og umodne bær, eller la passere knuste bær eller bær som sitter fast i en stilk. Gjennomstrømning avhengig av druesort og bruksforhold: • Delta R2 Vistalys: opptil 10 t/t...
Portefølje (33)
Spania, Madrid
...OPPRINNELSE: CIGALES Druene ble høstet i slutten av september. En rosé laget etter den tradisjonelle blødningsmetoden. Mosten var i kontakt med de faste delene av druen (skallene) i en kort periode (1 time), før den ble overført til tank. Den fermenterte ved en kontrollert temperatur på 15ºC i 16 dager, deretter ble det utført en overføring for videre klarifisering, stabilisering og tapping.
Frankrike, Blanquefort Cedex
...Ligger i landsbyen Cissac (i umiddelbar nærhet til St Estèphe), har Château LARRIVAUX bevart sin identitet innen samme Carlsberg-familie siden 1580 (under regjeringen til Henri III). Gjennom generasjonene har det alltid blitt overført fra mødre til døtre. I dag eies Larrivaux av to Carlsberg-søstre og ledes av Bérangère. Dette er i perfekt samsvar med den dominerende (feminine) Merlot-druen som er plantet på dette sjarmerende slottet.
Portefølje (51)
Frankrike, Soussans
...en fantastisk mørk farge, og hvis vi refererer til femininiteten til Margaux, kan den beskrives som en kveldskjole. Dyp nyanse, med noen kardinal- og vermillionreflekser som gir en viss glans til helheten. Nesen er markant, godt til stede, og harmonerer med en vakker oppdrett og et fint frukt. Nesen er fortsatt nær druen. Silkemyk angrep, kraftig kropp med lengde og eleganse. Tanninene er smeltet. Vedvarende og eksplosiv avslutning som gir lyst til å smake og konsumere. En behagelig flaske. Våre råd: Dekanter i ½ time før servering; serveringstemperatur 17°C...
Portefølje (7)
...Hos Losada Vinos de Finca kan vinentusiaster oppdage et imponerende utvalg av viner som viser de ulike uttrykkene fra El Bierzo. Flaggskipvinen, Losada, er et imponerende eksempel på potensialet til druen Mencía, med en harmonisk balanse av frukt, syre og mineralitet. Andre fremtredende viner inkluderer den eksklusive Losada La Bienquerida, en perle fra en unik vinmark, og den fengslende Losada El Pájaro Rojo, et ungdommelig og livlig alternativ på inngangsnivå.
Portefølje (1)
...Lekkert musserende vin til å skåle med og nyte, som blant annet er prisbelønt av Falstaff. Vår 2016 FEODORA musserende vin er laget av Piwi-druen Sauvignac, og får derfor deilige fruktige aromaer. FEODORA vant 2. plass i Sparkling Trophy fra Falstaff og ble tildelt gull ved den internasjonale Piwi Wine Award. Frisk og eksotisk-fruktig imponerer denne vinprodusentens musserende vin alltid, enten...
Portefølje (9)
...Denne tørre rødvinen "Saperavi" er laget av den samme Saperavi-druen, høstet fra skråningene ved elven Chelti, i landsbyen Shilda, i regionen Kakheti. Den mørke, rubinrøde vinen imponerer med dominerende aromaer av bjørnebær, kirsebær og svart solbær. Vi anbefaler denne vinen til grillet kjøtt og ost. Nyt denne vinen ved en temperatur på 16-18° C. Vingård med 50 hektar dyrkingsareal: direkte import...
Portefølje (3)
Norge, Oslo
Belgia, Oud-Heverlee
...Den edle Chardonnay-druen gir en musserende Blanc de Blanc laget etter den tradisjonelle metoden. Det er den samme metoden som også brukes til produksjon av champagne. Planteteknikken, beskjæringsmetoden og pleien av vingården skjer med høyteknologi. Vinen har en myk karakter med et delikat aroma av vårblomster og moden frukt.
Portugal, Vila Do Conde
... gjelder merkene deres, har de i tillegg til Papo Seco, hvis produksjon er basert på sertifiserte metoder med den nyeste teknologien for å sikre stabilitet i vinens kvalitet, også grønn vin, hvor de velger druetypen Loureiro for å fremheve den edle druen fra regionen Vinhos Verdes.
... identifiserer seg med stedet de kommer fra. Det er viner som uttrykker geografi og vinhistorie fra landskapene Rueda, Rioja og Ribera del Duero. Etter en tid hadde vi en klar profil av vinen vi ønsket å lage: friske, fruktige og elegante viner, med volum og balanse. Når druen har blitt til vin gjennom fermentering, gjennomgår den en modningsprosess på fat og deretter i flaske, med en fatlagringstid på 12 måneder. Viner med en markant pioner- og avantgardistisk profil, hvor vi setter en epoke og en modell å følge ved å bryte mønstre med eleganse. Besøk Bodegas Marín Acosta...
Frankrike, Jonquerettes
Ligger i Jonquerettes, har Domaine du Bois de Saint Jean den fordelen av et mangfold av terroir som gjør det mulig å tilpasse druetypene til jordens natur, og trekke ut essensen for å oppnå viner med karakter. På hver side av bakken er jorden leire-sandholdig, godt tilpasset syrah-druen som gir kraften i aromaene. Ved foten av bakken har erosjonen sedimentert sandene og skapt et lett, filtrerende...
Frankrike, Labastide Marnhac
DOMAINE DE LA GARDE er en vingård som strekker seg over 16 hektar. Den viktigste druesorten på eiendommen er den emblematiske Cahors-druen, MALBEC. DOMAINE DE LA GARDE produserer hvite, rosé og røde viner, samt ratafia.
Albania, Koplik
... har en lang tradisjon for dyrking av den autochthone Kallmet-druen. Plasseringen av vinmarken, som ligger 300 m over havet, klimaet og den geografiske posisjonen gjør det til et ideelt sted for produksjon av vin av høy kvalitet. I produksjonen av slike aromatiske viner har også refleksjonen av lyset fra Shkodra-sjøen innflytelse, noe som sikrer optimal temperatur for dyrking av frukt av premium kvalitet. Vera e Zagorës produseres fra vinifikasjonen av tre kultivarer i nesten like store mengder av Kallmet, Cabernet Sauvignon og Ançelota.
Spania, Laguardia
... den beste kvalitet/pris/service-forholdet på markedet. Fra selve druen i vinmarken til punktet i verden der du trenger det. Våre tappestasjoner i Laguardia og Lapuebla de Labarca produserer nærmere en million flasker i måneden, og kan derfor imøtekomme alle behov og mengder. Vår eksportavdeling tar seg av papirarbeidet og dokumentene. Vi hjelper deg med å lage vinen din fra bunnen av. Vi tilbyr...
Frankrike, ST AUBIN DE LUIGNE
...Produsent av Coteaux du Layon-viner, søte hvite viner laget av Chenin-druen. Coteaux du Layon Beaulieu-viner, søte hvite viner laget av Chenin-druen. Coteaux du Layon Chaume-viner, 100 % Chenin-druer. Direkte salg av Coteaux du Layon-viner. Eksport av franske viner. Eksport av Coteaux du Layon-viner. Eksport av Crémant de Loire. Eksport av Cabernet d'Anjou. Eksport av Anjou Villages. Advarsel om alkohol: overforbruk av alkohol er farlig for helsen, bør nytes med måte.
...A Adega CARTUXA – QUINTA DE VALBOM, tidligere hvilehus for Jesuittordenen hvor det allerede i 1776 var en vinpresse, er i dag senter for vinpraksis ved Fundação Eugénio de Almeida, og hovedkontor for Enoturismo Cartuxa. Den nye Adega Cartuxa, som ligger i Herdade de Pinheiros, gjør det mulig å ta imot all druen som produseres i FEA's vinmarker, og har i sin grunnleggende struktur tre...
Frankrike, Trespoux-Rassiels
MAS DEL PERIE ligger på de høyeste åsene i Cahors, og Malbec er hoveddruen. På MAS DEL PERIE er landbruket biodynamisk, og det respekterer miljøet. Vinifikasjonen av druen i kjelleren skjer naturlig, uten vinfremstillingsmidler, og oppfølgingen av vinen frem til modning, i betongtanker, fat og store kar, skjer i henhold til dens personlighet.
Vi er det første vinhuset i Spania som produserer og selger isvin. Vi er det eneste vinhuset hvor all druen er egenprodusert, gammel og økologisk. Vår far var en pioner i å bringe den fine rødvinsdruen til området, og vi var de første som hadde rødvinsdruer. Derfor er de eldste rødvinsdruene i vårt område våre. Vi har arvet hele vinmarken fra våre foreldre, og som dem lager vi vinen vår med den...
Tyrkia, Yalova
Historien til TadımÂlâ begynte med inspirasjon fra våre familieforfedre som har vært engasjert i produksjonen av oliven, olivenolje og den verdensberømte Sultaniye steinfrie druen fra Alaşehir siden år 2000. Vi har startet med målet om at alle skal ha tilgang til ren og sunn mat ved å sikre kvalitet og åpenhet i alle prosessene til produktene som med tusenvis av arbeid er produsert i vårt land...
Portefølje (6)
Når druen modnes, inneholder den sukker. Disse blir deretter omdannet av de naturlige gjærene til alkohol og glyserol, med produksjon av karbondioksid. Disse gjærene finnes i vinmarkene, på druene, og gir vinen sin karakteristiske smak. Det kreves omtrent 17 g sukker per liter most for å produsere 1 grad alkohol. For hvitviner blir druene lagt direkte i presse. Den resulterende juicen, kalt most...
Vi er produsenter av Alvarinho-vin fra subregionen Monção og Melgaço. Cícero-merket oppsto fra drømmen om å produsere vin fra Alvarinho-druen.
Portefølje (1)
Spania, Granada
... soltimer, et unikt mikroklima med forskjeller på mer enn 20ºC mellom dag og natt i modningsperioden for druen, rike jordsmonn og, fremfor alt, unike hydrologiske forhold ettersom vanning skjer direkte fra smeltevannet fra Sierra Nevada. Alle disse faktorene gjør at druene som dyrkes på vår eiendom alltid fullfører modningssyklusen, og oppnår en stor rikdom i nyanser. Dedikasjon, omsorg og hengivenhet kombineres med den nyeste teknologien, en dyp respekt for økosystemet og modningen av vinene våre i NATURLIGE HULER mer enn 20 m under bakken.
Populære land for denne søkefrasen