Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
Vi er LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, et kooperativ som samler 800 familier av vinprodusenter og spesialister i den anerkjente regionen Bourgogne. Våre forskjellige typer viner kommer fra vinmarkene og kjellerne til 7 anerkjente hus fra nord til sør i denne vinregionen par excellence: • Bailly Lapierre kjent for sine Crémants de Bourgogne og stille viner fra l’Auxerrois • Les Vignerons de Buxy for si...
Portefølje (60)
Frankrike, Saint-Omer
...Produktet i fokus fra Maison Verdier, de Gyldne Druene i Sauternes, er myke og søte og utgjør den perfekte innpakningen for denne fantastiske frukten som er druen! I et øyeblikk av nytelse, er de enstemmige! Ideell med en god kaffe eller en svart te, vil den Gyldne Druen gi sitt fulle potensial med et glass champagne eller en god hvitvin. Dimensjoner: 19x6x4cm Netto vekt: 250g...
Portefølje (189)
Frankrike, Tassin-La-Demi-Lune
...Grønn drue eller kishmish sabz er en type tørket drue som dyrkes i Afghanistan. Den skiller seg ut med sin naturlig søte smak og sitt langstrakte utseende. Denne grønne tørkede druen er naturlig og inneholder derfor ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Som en god kilde til antioksidanter, garanterer den grønne druen et sunt snacksalternativ. Denne grønne druen kan også brukes som tilbehør til dine müsli.
Portefølje (39)
Frankrike, Cognac
... passer perfekt med gravlaks, ingefærvinaigrette og rosa grapefrukt.","ELABORATION":"Etter innhøstingen blir druen først vinifisert. Deretter blir vinen destillert etter Charentaise-metoden, som innebærer en dobbel destillasjon. Denne blandingen består av forskjellige brenneviner fra vårt terroir, lagret mellom 2 og 5 år på eikefat."}...
Portefølje (5)
Frankrike, St Pierre D'oléron
... år for en VS. Etter innhøstingen blir druen først vinifisert. Deretter blir vinen destillert etter Charentaise-metoden, som innebærer dobbel destillasjon. Boyard-blandingene består av forskjellige brenneviner som er 100% fra øya Oléron.
Portefølje (4)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Riserva Ducale Oro representerer et referansepunkt for hele Chianti. Opprettet i 1947 for å hedre hertugen av Aosta, er denne deilige cuvéen hovedsakelig laget av Sangiovese-druen og har blitt lagret i 36 måneder (hvorav en del på eikefat og store fat) og produseres kun i de beste årgangene. Denne flasken avslører all sin finesse gjennom elegante noter av kirsebær, plomme, lær og krydder...
Portefølje (321)
Frankrike, Auxerre
... flasker på 75cl.","Le conseil de l'œnologue":"serveres ved 14-16°C.","Label":"Kontrollert opprinnelsesbetegnelse.","Bouche":"omfattende og elegant. Modningen overvelder ikke friskheten, fatet kveler ikke druen, tanninene er godt innhyllet.","Temps de garde":"15 år.","Œil":"dyp bordeauxfarge.","Taux d'alcoolémie":"14,5%.","Vinification":"manuell innhøsting. Vinifikasjonen, utført på parceller, skjer i temperaturregulerte ståltanker og tre. Modningen foregår i 14 til 20 måneder i eikefat (60 til 100% nye, resten i 1 år gamle fat).","Millésime":"2015.","Domaine":"Château Grand Mayne.","Culture":"Rasjonell."}...
Portefølje (190)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Champagne cuvée Réserve domaine Moutaux Denne tradisjonelle blandingen består hovedsakelig av Pinot Noir (80%). Druen kjennetegnes av noter av røde frukter. Den tilfører kroppen og kraften til blandingen.
Portefølje (43)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Druen Viognier avslører typisk sine aromaer som minner om blomster og gule frukter, med en harmonisk og lett tilstedeværelse i munnen. Domaine: DOMAINE DE CAUSE Appellation: IGP CÔTES DU LOT Region: SØR-VEST Farge: Hvit Druetyper: 100 % Viognier Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Karakter: Aromatisk Årgang: 2019...
Portefølje (100)
Frankrike, Rueil-Malmaison
...Kutter druer av grønne bønner eller lignende produkter og trekker ut stilkene. Kapacitet 1 t/t til 3 t/t avhengig av modellen og produktet som behandles. Maskinen består hovedsakelig av en trommel med rette spalter for å trekke ut stilkene fra druen. Bredt utvalg av plastplater med rette spalter (spaltebredde kan velges basert på størrelsen på den behandlede grønne bønnen). Valgfritt med sikkerhetsdeksler og rengjøringssystem på plass.
Portefølje (159)
Frankrike, Passa
...Denne vinen, laget av Macabeu-druen, kommer fra gamle vinstokker på leire-sandholdige jorder, som ligger ved foten av Albères og Canigou-toppen.
Portefølje (14)
Frankrike, Saint Cannat
... varietal aromas.":"Høsten er utelukkende manuell, og i kjelleren blir vinifikasjonen håndtert på en tradisjonell måte i rustfrie ståltanker med streng temperaturkontroll og minimal intervensjon, for å bevare renheten av frukten og aromaene fra Sauvignon-druen.","TASTING NOTES":"SMAKSNOTATER","The color is brilliant with golden highlights. The nose is of good intensity and exudes aromas of ripe...
Portefølje (46)
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
...Delta Vistalys gjør det mulig for brukeren å gradere sorteringen basert på målet de ønsker å oppnå og den opprinnelige kvaliteten på den manuelle druen som er avstilket eller maskinelt, ved å justere parametere for farge og form på objektene. Med den optiske sorteringen fra Bucher Vaslin kan brukeren velge å bevare kun sunne og hele bær ved å eliminere fremmedlegemer, planter og umodne bær, eller la passere knuste bær eller bær som sitter fast i en stilk. Gjennomstrømning avhengig av druesort og bruksforhold: • Delta R2 Vistalys: opptil 10 t/t...
Portefølje (33)
Frankrike, Blanquefort Cedex
...Ligger i landsbyen Cissac (i umiddelbar nærhet til St Estèphe), har Château LARRIVAUX bevart sin identitet innen samme Carlsberg-familie siden 1580 (under regjeringen til Henri III). Gjennom generasjonene har det alltid blitt overført fra mødre til døtre. I dag eies Larrivaux av to Carlsberg-søstre og ledes av Bérangère. Dette er i perfekt samsvar med den dominerende (feminine) Merlot-druen som er plantet på dette sjarmerende slottet.
Portefølje (51)
Frankrike, Soussans
...en fantastisk mørk farge, og hvis vi refererer til femininiteten til Margaux, kan den beskrives som en kveldskjole. Dyp nyanse, med noen kardinal- og vermillionreflekser som gir en viss glans til helheten. Nesen er markant, godt til stede, og harmonerer med en vakker oppdrett og et fint frukt. Nesen er fortsatt nær druen. Silkemyk angrep, kraftig kropp med lengde og eleganse. Tanninene er smeltet. Vedvarende og eksplosiv avslutning som gir lyst til å smake og konsumere. En behagelig flaske. Våre råd: Dekanter i ½ time før servering; serveringstemperatur 17°C...
Portefølje (7)
Frankrike, Jonquerettes
Ligger i Jonquerettes, har Domaine du Bois de Saint Jean den fordelen av et mangfold av terroir som gjør det mulig å tilpasse druetypene til jordens natur, og trekke ut essensen for å oppnå viner med karakter. På hver side av bakken er jorden leire-sandholdig, godt tilpasset syrah-druen som gir kraften i aromaene. Ved foten av bakken har erosjonen sedimentert sandene og skapt et lett, filtrerende...
Frankrike, Labastide Marnhac
DOMAINE DE LA GARDE er en vingård som strekker seg over 16 hektar. Den viktigste druesorten på eiendommen er den emblematiske Cahors-druen, MALBEC. DOMAINE DE LA GARDE produserer hvite, rosé og røde viner, samt ratafia.
Frankrike, ST AUBIN DE LUIGNE
...Produsent av Coteaux du Layon-viner, søte hvite viner laget av Chenin-druen. Coteaux du Layon Beaulieu-viner, søte hvite viner laget av Chenin-druen. Coteaux du Layon Chaume-viner, 100 % Chenin-druer. Direkte salg av Coteaux du Layon-viner. Eksport av franske viner. Eksport av Coteaux du Layon-viner. Eksport av Crémant de Loire. Eksport av Cabernet d'Anjou. Eksport av Anjou Villages. Advarsel om alkohol: overforbruk av alkohol er farlig for helsen, bør nytes med måte.
Frankrike, Trespoux-Rassiels
MAS DEL PERIE ligger på de høyeste åsene i Cahors, og Malbec er hoveddruen. På MAS DEL PERIE er landbruket biodynamisk, og det respekterer miljøet. Vinifikasjonen av druen i kjelleren skjer naturlig, uten vinfremstillingsmidler, og oppfølgingen av vinen frem til modning, i betongtanker, fat og store kar, skjer i henhold til dens personlighet.
Når druen modnes, inneholder den sukker. Disse blir deretter omdannet av de naturlige gjærene til alkohol og glyserol, med produksjon av karbondioksid. Disse gjærene finnes i vinmarkene, på druene, og gir vinen sin karakteristiske smak. Det kreves omtrent 17 g sukker per liter most for å produsere 1 grad alkohol. For hvitviner blir druene lagt direkte i presse. Den resulterende juicen, kalt most...
Populære land for denne søkefrasen