Frankrike, Jonquerettes
... brødre, to karakterer og to stikkord: "Tålmodighet, Lidenskap". Vincent og Xavier etablerte sitt vingård i 1984. Ønsket om å lage sine egne viner og uttrykke sitt håndverk gjorde at de to brødrene raskt ble anerkjent som uunnværlige vinmakere i Vaucluse. Stolte av sin opprinnelse og tradisjoner, gir de aldri opp å hedre Provence. Vinene deres er som dem selv, kraftige, solfylte, men samtidig fine og...
Spania, Canet De Mar
... gamle Bin de Ric-huset, oppbevares vinen alltid under ideelle forhold med konstant temperatur og fuktighet for modning. Når vi snakker om Panetones Fiko, er det en historie om familietradisjon som begynner i Roma, Italias kunstneriske hovedstad. Der har familien Fiorelli vokst opp med å leke med mel, sukker, gjær og en stor lidenskap for deigen. De har lært av besteforeldrene den delikate, edle kunsten av konditorfaget. Etter mange år i yrket fortsetter vi å forbedre oss takket være vår kunnskap, entusiasme og utholdenhet.
Portefølje (9)
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Spania, Vilanova De Arousa, Pontevedra.
..."AB" "Agro de Bazán" S.A. består av to vingårder som tilhører samme konsern. Vingård "Granbazán" ligger i Valle de Salnés (Vilanova de Arousa, Pontevedra, Galicia) hvor de verdenskjente "Albariños" (hvite viner laget av "Albariña" druer) med D.O. (opprinnelsesbetegnelse) "Rías Baixas" og utsøkte likører laget med den fineste og mest delikate druesprit produseres. Vingård "Más de Bazán" ligger i...
Frankrike, Lagamas
DOMAINE ALAIN CHABANON er spesialisert på produksjon av økologiske viner. Den delikate alkemien og summen av innsats er alltid nødvendig for å lage store viner. Målet med alt dette arbeidet er å lykkes i å skape uvanlige viner, med en ekte personlighet; subtile og elegante viner; som kan konkurrere med noen av de beste vinene på planeten; som fremhever de mest raffinerte rettene; og til slutt viner som du kan vente noen år på for å sette pris på kompleksiteten, eller som på den annen side kan gi deg glede i sin tidlige ungdom.
Italia, Barletta
... av kompetente kvinner og menn med lang erfaring innen vinproduksjon. Her, blant gårder, trulli, spektakulære tørre murer og transhumance-stier, gir optimale klimaforhold gode muligheter for produksjon av edle druesorter. Som Nero di Troia, som gir en lys vin med lette fruktige aromaer, eller den delikate Bombino Bianco. Og så Aglianico, Bombino Nero, Montepulciano og Pampanuto. Det er i dette fascinerende og stemningsfulle landskapet, en balansert syntese mellom det gamle og det moderne, at kvinnene og mennene i Cantine Regale finner inspirasjon.
Tyskland, 71701 Schwieberdingen
Vi er spesialister på matvarer fra Sør-Tyskland. Hovedsakelig fra Schwäbische Alb og Stuttgart-regionen, Hohenlohekreis, Schwarzwald og helt til Kaiserstuhl. Vi legger vekt på naturlige, sunne og kvalitetsprodukter. Her spiller tradisjonell håndverksmessig, sunn og skånsom behandling, samt bevaringen av vår region, en avgjørende rolle. Vi søker små produsenter for deg, med delikate godsaker for uforstyrret nytelse.
Tyskland, Eltville
... populære saften av grønne, umodne druer fra middelalderen har gjort sitt comeback i det eksklusive tyske kjøkkenet og i barene, og er på god vei til å konkurrere med sitron og eddik med sin fine aromatiske syre. I tillegg til sin delikate smak, er det kalium, magnesium og kalsium som gjør Verjus så verdifull. Den er nesten sukkerfri og rik på polyfenoler. Disse har en antioksidant effekt, fanger opp...
Kjære nytelsessøkende med den fine smaken, vi ønsker å invitere deg hjertelig inn i vår verden av delikate herligheter. Enten det er edle viner, pasta eller sauser - bla gjennom, så finner du garantert noe som passer for deg hos oss. Vi ville blitt glade hvis du blir vår gjest og lar deg forføre av mangfoldet av delikatesser. Hvis du har spesielle ønsker, vennligst gi oss beskjed. Vi er også åpne for eventuelle forbedringer. Ditt team fra Feinkost-HeMa...
... de ulike fasene av gjæringen. Vår olivenmølle kombinerer det beste fra den tradisjonelle metoden med det beste fra kaldpressingsteknologi. Vi har i flere år brukt Sinolea-ekstraksjonsmetoden, som gjør det mulig å ekstrahere oljen fra deigen med stor forsiktighet. Det resulterende produktet er av eksepsjonell kvalitet og bevarer de mest delikate komponentene i oliven.
Frankrike, Sancerre
Vingården vår strekker seg i dag over nesten 56 hektar, hvor 80 % er beplantet med den edle og svært gamle druesorten Sauvignon, og resten med den mest delikate og elegante av rødvinsdruene, Pinot Noir. På Domaine driver vi en håndverksmessig og tradisjonell dyrking av vinrankene. Vi streber etter å respektere miljøet så mye som mulig, og som et resultat er mer enn ¾ av arbeidet vårt gjort for hånd.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play