Italia, Misano Adriatico
...ROCCACONTRADA TREBBIANO MARCHE IGT 1.5 L er en hvitvin av høy kvalitet produsert i regionen Marche. Med sin fruktige aroma og sin friske, delikate smak, er den den perfekte følgesvenn til lette måltider, forretter og fisk. Prøv den i dag for en autentisk vinopplevelse.
Portefølje (200)
Italia, San Stino Di Livenza
...Lys halmgul i fargen, har denne vinen en fin og vedvarende perlage. Den presenterer fruktige-blomsteraktige aromaer med delikate typiske dufter av grønt eple, pære, hvite frukter generelt, mandel og akasieblomster. Druetype: Glera Område: Venezia...
Portefølje (43)
Italia, Sizzano
...Andre retter fra piemontesisk kjøkken Kjøtt (brasato og stekt) Oster med middels eller lang modning Blåmuggoster FARGE Rubinrød med granatrøde refleksjoner DUFT Delikate florale toner av rose og fiol Bær SMAK Rundhet av tanniner med en fløyelsmyk kropp Balansert syre Utmerket ettersmak TEMPERATUR: 16-18 °C...
Portefølje (13)
Italia, Conegliano
...Farge: Strå-gul med svake grønnaktige refleksjoner Nese: Delikate aromaer, fruktige og blomsteraktige noter som minner om modne eksotiske frukter. Smak: Elegant, med riktig mykhet som følger den lette syren med balanse. Lagring og servering: Flasker bør oppbevares i et kjølig, tørt miljø, borte fra lys og varmekilder. Serveres ved en temperatur mellom 6-8°C. Et ganske stort tulipanformet glass anbefales. Matparinger: Utmerket etter et måltid og en perfekt følgesvenn til tørre bakverk, fruktterter og andre tradisjonelle italienske desserter.
Portefølje (4)
Italia, Nave
...Lys gyllen farge i glasset. Tropisk frukt, som mango og ananas, åpner veien til nesen, som deretter oppfatter kremete og vaniljeaktige noter. Maritimt preg og delikate blomsteraromaer finner veien til ganen, for en myk og varm slurk, hvis distinkte sødme også kommer tilbake i avslutningen. Langvarig ettersmak. Kapasitet: 0,70l Kode: 90371 Kategori: Whisky Alkoholinnhold: 51% vol...
Portefølje (46)
...{"Colore":"intens gyllengul.","Vinificazione":"fermentering i tonneaux av fransk eik og akasie.","Abbinamento gastronomico":"den passer til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvitt kjøtt.","Vitigno":"100% Arneis.","Profumo":"elegant og kompleks, med noter av moden frukt godt blandet med hint av akasiehonning og søte krydder.","Gradazione alcolica":"±13,5%.","Maturazione":"opphold \"sur lies\" i tonneaux frem til neste høsting.","Sapore":"salt og fyldig, med en lang og vedvarende ettersmak.","Servire alla temperatura di circa":"8°C"}...
Portefølje (10)
...Etna er en egen verden innen vinproduksjon, ikke bare siciliansk, men også middelhavsk. Varmen fra Sør kombineres med tåken, temperaturvariasjonene og de hyppige regnene; med andre ord, det er et snev av det store Nord i disse vinene. Dette merkes i de delikate fruktige, urteaktige og skogaktige tonene, myknet av kastanjefatene der denne vinen hviler i ett år.
Samsvarende produkter
Etna Rosso - Sitrisk Vin
Etna Rosso - Sitrisk Vin
Portefølje (1)
Italia, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Portefølje (8)
Italia, Barletta
... av kompetente kvinner og menn med lang erfaring innen vinproduksjon. Her, blant gårder, trulli, spektakulære tørre murer og transhumance-stier, gir optimale klimaforhold gode muligheter for produksjon av edle druesorter. Som Nero di Troia, som gir en lys vin med lette fruktige aromaer, eller den delikate Bombino Bianco. Og så Aglianico, Bombino Nero, Montepulciano og Pampanuto. Det er i dette fascinerende og stemningsfulle landskapet, en balansert syntese mellom det gamle og det moderne, at kvinnene og mennene i Cantine Regale finner inspirasjon.
... de ulike fasene av gjæringen. Vår olivenmølle kombinerer det beste fra den tradisjonelle metoden med det beste fra kaldpressingsteknologi. Vi har i flere år brukt Sinolea-ekstraksjonsmetoden, som gjør det mulig å ekstrahere oljen fra deigen med stor forsiktighet. Det resulterende produktet er av eksepsjonell kvalitet og bevarer de mest delikate komponentene i oliven.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play