Italia, Dorgali
... av små, modne røde og svarte bær, hint av morell og lakris, blandet med aromatiske urter fra Middelhavet, fine og søte krydder. I munnen er den behagelig varm, smakfull og krydret, alt perfekt smeltet sammen av et mineralpreg. Den rike og fløyelsmyke strukturen er godt balansert av tannisk kompleksitet og elegant, langvarig ettersmak. Det er en vin som passer utmerket til de mest eksklusive og raffinerte måltidene. Perfekt for å akkompagnere kraftige og smakfulle oster eller betydelige kjøttretter.
Portefølje (5)
Frankrike, Brue Auriac
... hvite frukter (pære, hvit fersken), mens Syrah og Rolle tilfører en vakker rundhet og beriker den aromatiske paletten med deilige noter av røde frukter. Mat- og vinparinger Cuvée ŒnoFil vil perfekt komplementere dine aperitiffer eller smakfullt følge dine grillretter, pizzaer, spekemat eller andre tapas. Servering: 8-10°C Oppbevaring: Drikkes innen 2 år Spesialitet: Navnet på cuvée ŒnoFil er et ordspill som forbinder vinelsker (Œnophile) med vinmakeren som skapte cuvéen, Benoit FIL.
Portefølje (7)
Portugal, Trofa
... tilfører aromaer av honning, tørket frukt og krydder. Aromatiske Noter: Moscatel-fat gir blomster- og fruktige aromaer, som appelsin, aprikos og honning, som beriker profilen til brennevinet. Oksidasjon: Kontrollert oksidasjon i fatene tillater utvikling av komplekse smaker og mykgjøring av brennevinet. Fordeler med Bruk av Fatene Innflytelse på Smakene: Samspillet mellom treverket og brennevinet...
Portefølje (6)
...Syren er vanligvis lav. Grenache N gir mulighet for å produsere naturlige søte viner og svært store, strukturerte og aromatiske lagringsviner, forutsatt at den plantes på kvalitetsjord, at avkastningen kontrolleres perfekt, og at man oppnår en god farge. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten er svært kraftig (sterke stokker) og viser noen ganger følsomhet for blomstring og har vanskeligheter med å sette frukt. Den har en opprett vekstform og bør beskjæres kort (koppe eller ledning). Den viser lett symptomer på omsorg.
Portefølje (71)
Frankrike, Saint Germain En Laye
...gastrointestinale lidelser og tap av appetitt. Når røttene males til pulver, brukes de til å lindre hodepine, og bladene gir smak til likører, øl og andre hvite viner... Eterisk olje av salvie brukes som fikseringsmiddel i parfymeindustrien. I matlaging kan den brukes til å aromatisere en salatdressing eller kjøtt, for eksempel når den først er fortynnet i olje. Eterisk olje er delikat å bruke og bør unngås ved mastopati, fibrom eller kreft. Innhold: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portefølje (22)
Italia, Piglio
...Kalt i middelalderen "Vinenes konge", representerer det den autentiske uttrykk for et område som alltid har vært dedikert til vinproduksjon Dyp rød farge, med rubinreflekser. På nesen frigjør det aromatiske kompleksiteter som spenner fra moden morell til hint av nellik og muskat. Smaken, først urtet nesten balsamisk, åpner seg kraftfullt og salt med noter av lakris. I avslutningen, som er veldig lang, kommer tonene som ble uttrykt på nesen tilbake med konsistens og balanse.
Portefølje (2)
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
...mer aromatiske viner, med en mer markert typisitet (profil av myke, fruktige viner…). • Fungerer for vinifikasjoner i væske- eller fast fase, for varme pellicular macerasjoner… • Trykkområde: opptil 4 bar • Driftsområde fra 2 T/H til 60 T/H...
Portefølje (33)
Italia, San Stino Di Livenza
... er opparbeidet i dette området, utfører landbruksselskapet en naturlig seleksjon av druene, og overgir dem til det lokale jordsmonnet og klimaet, for deretter å følge nøye med på hele prosessen fra vinmark til flaske, for å sikre autentiske, aromatiske og høykvalitets produkter.
Portefølje (43)
Spania, Etxauri-Navarra
... sertifisert som Denominación de Origen Protegida Pago, den høyeste kategorien som kan oppnås i Spania, noe som garanterer utvelgelsen og den uforlignelige personligheten til hver av vinene deres. Viner preget av et eksepsjonelt mikroklima, med atlantiske påvirkninger som gjør det mulig å produsere viner med levende farger, aromatiske og veldig friske i munnen. Og med en differensierende karakter på grunn av den utmerkede syren i druene, som gjør at alkoholen integreres perfekt og også fremmer en lang modning. Bodega Otazu: Vin, Kunst, Historie, Natur...
Frankrike, Uzerche
... års forskning og utvikling, sammen med forsøk i samarbeid med vinprodusenter, gir Tonnellerie Condachou nytt liv til fat fra flere viner med en mekanisk prosess uten kjemiske produkter. Gjenopprettelsen av naturlig mikro-oksygenering og aromatiske egenskaper som ligner på nytt treverk gjør det mulig å doble bruksperioden for et fat. I tillegg til høykvalitets ombygging av fat, tilbyr vi også nye fat i alle størrelser laget av eik, akasie og kastanje med forskjellige brenningsmetoder tilpasset vin og brennevin for å tilfredsstille de fleste modningsmetoder.
Portefølje (21)
...Polen, Brasil, Kina og Japan... Adega Cooperativa de Ponte da Barca, majoritetsaksjonær, med mer enn 50 års erfaring og stor kunnskap om produksjon av grønne viner i Lima-underregionen, er operasjonssenteret og hovedkontoret til VINIVERDE. Druene som brukes i produksjonen av vinene deres muliggjør skapelsen av unge, aromatiske, lette og friske viner med unike egenskaper. VINIVERDE er et selskap som tilbyr et bredt spekter av produkter, rettet mot forskjellige markedssegmenter, med en utmerket kvalitet/pris-forhold, tilpasset spesifikasjonene til hver kunde og markedet.
Albania, Koplik
... har en lang tradisjon for dyrking av den autochthone Kallmet-druen. Plasseringen av vinmarken, som ligger 300 m over havet, klimaet og den geografiske posisjonen gjør det til et ideelt sted for produksjon av vin av høy kvalitet. I produksjonen av slike aromatiske viner har også refleksjonen av lyset fra Shkodra-sjøen innflytelse, noe som sikrer optimal temperatur for dyrking av frukt av premium kvalitet. Vera e Zagorës produseres fra vinifikasjonen av tre kultivarer i nesten like store mengder av Kallmet, Cabernet Sauvignon og Ançelota.
Luxembourg, Machtum
Domenet produserer alle de anerkjente druesortene fra den luxembourgske vinregionen: Elbling, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Chardonnay, St Laurent og Pinot Noir. Crémant de Luxembourg lages etter den tradisjonelle metoden med flaskegjæring og en minimum lagring på ett år på bunnfall. Våre viner utmerker seg med sin aromatiske rikdom og filigranstruktur, et...
... stikkordet, kompletterer strukturen. Aromatiske og fulle av karakter, produseres MURGANHEIRA sine musserende viner fra druetypene Malvasia Fina, Gouveio Real, Cerceal, Chardonnay, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Pinot Noir.
Ligger i den sjarmerende landsbyen Cara på den dalmatiske øya Korcula, produserer denne lille vingården en av de mest imponerende hvite vinene i Europa. Historien til øya Korcula, fødestedet til den berømte reisende Marco Polo, går tilbake til homeriske tider. Vintradisjonen ble brakt av grekerne for over 3 000 år siden. Posip er en innfødt dalmatisk druesort som produserer aromatiske viner med middels til full kropp. Cara Posip passer veldig godt til tradisjonell sjømat, men også til en saftig svinekotelett og andre grillet kjøtt.
Tyskland, Eltville
... populære saften av grønne, umodne druer fra middelalderen har gjort sitt comeback i det eksklusive tyske kjøkkenet og i barene, og er på god vei til å konkurrere med sitron og eddik med sin fine aromatiske syre. I tillegg til sin delikate smak, er det kalium, magnesium og kalsium som gjør Verjus så verdifull. Den er nesten sukkerfri og rik på polyfenoler. Disse har en antioksidant effekt, fanger opp...
Italia, Porchia Di Montalto Delle Marche
Vingården Poderi dei Colli ble grunnlagt i 1960 i Marche, i Sentral-Italia, i et spesielt område med høyde, i provinsen Ascoli Piceno, som ligger nær både fjellet og havet. Selskapet dedikerer seg til typisk vinproduksjon i høyden, som, takket være naturlige faktorer som stor temperaturforskjell mellom natt og dag, et friskt klima og lav luftfuktighet, klarer å gi ekstraordinære aromatiske...
Frankrike, Saint-laurent-des-combes
... hektar. Denne lave avkastningen, som er en av de mest krevende i Bordeaux-vinmarkene, tvinger produsentene til å begrense belastningen på vinstokkene, slik at druene blir svært konsentrerte i fargeelementer, tanniner og aromatiske forbindelser.
Spania, Nules (castellón)
... produktene våre for økt matsikkerhet. Denne kvalitetspolitikken, kombinert med en kontinuerlig kommersiell innsats og kontinuerlig tilførsel av originale og eksklusive nyheter, har gjort det mulig å utvide kundebasen til viktige kjøpesentre og eksport. For tiden er våre hovedprodukter som vi markedsfører: Kosttilskudd, Mataromaer, Krydder og Urter; Dehydrerte og Frysetørkede produkter, av Frukt, Grønnsaker og Rotgrønnsaker; Aromatiske og Medisinske Urter, Viner og Brennevin, for eksport, alle produsert i Spania.
Hellas, Athens
Eksportfirma for greske produkter av høy kvalitet: olivenolje, viner, honning, aromatiske lommetørklær. For mer informasjon, besøk vår nettside: www.lemballage.eu...
Langmodne frukter gjør destillater til de beste og mest aromatiske. Gjennom skånsomme prosesseringsteknikker og håndverksferdigheter kan vi produsere rene fruktbrennevin.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play