Belgia, Gent
...En morsom pub-runde under ledelse av Bellemannen, et medlem av det gamle og ærefulle laug av byforkynnere, etterfølges av middag i en typisk restaurant i Gent hvor alle rettene er laget med øl som basis. En av våre kolleger møter deg på et nøyaktig sted (hotell, bussparkering,…). En overføring til indre by med båt og aperitiff er valgfritt. Ledet av byforkynneren tar vi en to timers spasertur...
Portefølje (49)
Frankrike, Auray
...En aperitiff handler om å dele godt selskap og mat, og produsenter i matindustrien kan tilby noen interessante innovasjoner. Toast' i mer er for det raskt utviklende delte sjømatsegmentet (aperitiff, piknik, brunch, osv.). Forseglbar RPET-emballasje gjør det mulig å kombinere flere ingredienser i samme beholder for et produkt som er "klart til å spise".
Portefølje (384)
Frankrike, Mauléon-D'armagnac
... etter et lett alternativ til eldre Armagnacs. Enten det er som aperitiff eller for å heve en cocktail, vil La Blanche d'Armagnac Castarède appellere til elskere av delikate smaker. Dens allsidighet og eleganse gjør den til et uunngåelig valg for enhver anledning.
Portefølje (51)
Frankrike, Cagnes-Sur-Mer
... pittoresk atmosfære gjør Frankrikes nest største by spesielt vennlig, i likhet med innbyggerne, og en varm stemning stråler fra de typiske nabolagene, som lever i takt med tradisjonene kjære for Marcel Pagnol. Mellom by og land finner man seg selv i de folkelige områdene av Canebière og den gamle havnen, for å ta en aperitiff eller spille pétanque.
Portefølje (53)
Frankrike, Rennes
...[terdézom] blanc har en vakker gyllen farge med en bukett av eksotiske frukter. En friskhet i munnen og en subtil balanse mellom syre og sødme. Nyt den som aperitiff, med salat, pasta, fisk og skalldyr. Vi har store volumer tilgjengelig for å forsyne deres markeder.
Portefølje (7)
Frankrike, Aix-En-Provence
...La deg friste av vår aperitiff-kjeks med preg av Provence! Denne originale oppskriften er laget av lokale søtpoteter som er tørket på forhånd, rosmarin og hasselnøtter, og inviterer til å oppdage nye smaker, alt i en sunn og virtuos kjeks. En kombinasjon av den naturlige sødmen fra søtpotetene i Provence, den aromatiske kraften fra rosmarin og sødmen fra hasselnøttene fra Piemonte. Våre cracOmalt vil forføre deg med sin eksepsjonelle sprøhet for alle dine smakfulle og engasjerte aperitiffer.
Portefølje (9)
Frankrike, Fresnes
...Den alkoholfri aperitiffen rik på smaker, for å oppleve ekte følelser og dele øyeblikk av glede! OSCO fanger smakene fra sør i en balansert og frisk aperitiff: en munnfull med finesse takket være verjus, den aromatiske kompleksiteten av sørlige urter og et søtt-bittert preg av gentian for en uforlignelig lengde på ganen. Øko-ansvarlig og verdsetter fransk håndverk fra produksjon til...
Portefølje (2)
Italia, Merano
Håndverksproduksjon og nettbutikk for typiske økologiske produkter fra Trentino-Alto Adige. Vegetabilsk buljong uten glutamat. Eple- og fruktkompoter, surkål, mel fra Molino Merano og epler fra konsortiet Biosudtirol. Vi har også et utvalg av sennep, klassisk, med honning, med pepper, med curry og fortynningssirup. Først og fremst den typiske økologiske hylleblomst-sirupen, egnet som forfriskning ...
Portefølje (1)
Frankrike, Soreze
TOM PRESS tilbyr fagfolk alt utstyret for konservering, matbehandling og matlaging: N°1 for entusiaster av hjemmelaget. TOM PRESS designer og distribuerer mer enn 5 000 referanser av utstyr og produkter for konservering, matlaging og matbehandling. Med dette utstyret kan du produsere og bearbeide frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, meieriprodukter, korn og lage din egen spekemat, juice, vin og ci...
Portefølje (195)
Frankrike, Colombe La Fosse
...Cuvée Blanc de Blancs, elegant, fin og forførende, er utelukkende laget av Chardonnay. Den er behagelig fra aperitiff til dessert, og passer perfekt til fisk og skalldyr, samt desserter med eksotiske frukter.
Portefølje (7)
Italia, Nave
...Cuvée-druer av utmerkede hvite viner nøye utvalgt i anledning selskapets 120-årsjubileum Foreslåtte kombinasjoner Passer godt til fiskeforretter. Er utmerket som aperitiff, eller som base for fruktcocktailer. Volum: 0,75 l Kode: 08494 Kategori: Musserende Land: Italia Region: Veneto Farge: Lys strågul Smak: Den musserende vinen fremstår tørr, fløyelsmyk og elegant.
Portefølje (46)
Finland, Turku
Fra et virkelig globalt perspektiv, skaffer vi produkter i de viktigste produksjonsområdene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og Fjernøsten. Våre hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som et mat- og oljeleverandø...
Portefølje (177)
Frankrike, Poitiers
Caviste på nett siden 2018, Spirits Station tilbyr et bredt utvalg av brennevin til både privatpersoner og profesjonelle. Oppdag mer enn 500 referanser, inkludert whisky, vodka, rom, gin, tequila, absint, cognac, armagnac samt et flott utvalg av likører. Vårt konsept er å kombinere anerkjente kvalitetsprodukter med mer originale varer som fortjener å bli satt i rampelyset. Vi har også et utvalg ...
Portefølje (195)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand En garnityr på pizzaene dine, i salatene dine, i varme eller kalde smørbrød. Nyt som aperitiff på canapéer eller som tilbehør til grillmat. Ingredienser Paprika (80%), olivenolje (16%), hvitløk (2%), salt, syretilsetning sitronsyre (E330).
Portefølje (142)
...Eldet vineddik, med syre og personlighet, 100% naturlig produkt, designet for å fremheve smakene i smakfulle retter, men også for å brukes i salater eller som aperitiff sammen med våre olivenoljer. Denne rødvinseddiken, lagret på tre og produsert utelukkende av økologiske druer fra Alentejo av druetypene Touriga Nacional og Tinta Roriz, skiller seg ut med sitt raffinerte "bouquet". Dette er et sertifisert produkt av høy kvalitet med en maksimal syre på 6%.
Portefølje (4)
Frankrike, Curgies
...Lomme bolle / aperitiff ramekin fra vår Eggus-serie i tre, laget på dreiebenk, 100% håndlaget. Ulike tresorter. Hybridversjon tilgjengelig. Finish med linfrøolje eller voks som er kompatibel med matkontakt.
Portefølje (19)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
...Sorte oliven à la grecque den naturlige smaken av sorte oliven. Møre og kjøttfulle oliven som har sine tilhengere! Perfekt til å nyte som aperitiff og også til bruk i matlaging. Pizzaer, hjemmelagde tapenader, salater, eller andre hjemmelagde retter vil dra nytte av dens markante og kraftige smak. Ulike produktstørrelser: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Opprinnelsesland: Algerie...
Portefølje (61)
Frankrike, La Chapelle Heulin
Frankrike, Cognac
...{"SOL":"Argilo-calcaire","DEGUSTATION":"Fargen er karamell med gyldne refleksjoner. Denne VSOP-cognacen av ren charentaise-tradisjon er rund og balansert, og tilbyr fruktige noter ledsaget av subtile vaniljearomaer. Avslutningen åpner seg med en fin, ristet tresmak.","CEPAGE":"Ugni blanc","ACCORD METS / COGNAC":"Nyt den ren som aperitiff eller i en cocktail som en Cognac Summit. Den passer...
Portefølje (5)
Frankrike, Escamps
... smaksopplevelse, som tilbehør til et måltid eller en aperitiff, og tilbyr et naturlig alternativ til søte brus og alkoholholdige drikker. Et Premium Produkt for Kravstore Etablissementer Designet for å berike drikkemenyene til barer, restauranter og delikatessebutikker, er Diz Genévrier en høykvalitets økologisk sprudlende drikk, perfekt for kunder som søker nye og raffinerte smaker. Produktegenskaper...
Portefølje (10)
Italia, Forlì
...Den følgende pakken er et praktisk format. Utmerkede snacks under en aperitiff eller ideelle å knaske på foran TV-en, ristede peanøtter egner seg for å lage smakfulle retter. I veganske oppskrifter brukes ofte peanøtter, men de er så allsidige at de også kan brukes til pålegg eller tradisjonelle oppskrifter. Deilig søtsaker kan lages takket være de saltede ristede peanøttene. Ved å være...
Portefølje (50)
Frankrike, Castelnaudary
...Kjøtt og svinefett, svinelever 34%, EGG, salt, pepper, krydder. Kjøtt av fransk opprinnelse. KJØKKENRÅD: Serveres kald med brød, sylteagurk og litt god vin… Hos oss rimer festmåltid med grønnsaker og patéer! Den mest kjente er selvfølgelig den du skal smake: LE PÂTÉ DE FOIE! Liten anbefaling: oppbevar den kaldt! Den vil alltid være din mest trofaste følgesvenn til en uventet aperitiff, en piknik, en skive klokka fire, en TV-middag… Til slutt, ikke glem å servere den med sin beste venn, den sprø sylteagurken.
Portefølje (37)
Frankrike, Saint Vincent De Lamontjoie
...Manzana 70 Cl FAIVREJMAGINE ​En eplebrennevin laget av våre hender, beriket med et håndverk som blander perfeksjon. ​Ah! distiller meg, sier eplet, siden det er min skjebne; ved testamente kaller jeg deg ‘Manzana’. Du vil helle den i glasset ditt. Den vil berike kveldene dine Som aperitiff, i cocktails eller som digestif…...
Portefølje (9)
Frankrike, Paris
...Kaktusfikenjuice. Ville frukter høstet og bearbeidet i Frankrike ved Middelhavet. Nyt veldig kaldt til frokost, som aperitiff, etter en treningsøkt eller i en cocktail.
Portefølje (11)
Frankrike, Valréas
...Et sirup med svart trøffel fra Provence, som inviterer oss til å smake på trøffel på en annen måte! Quintessence av trøfler avdekker med glede all kraften og karakteren fra det provensalske terroiret for en unik smaksopplevelse rundt den berømte svarte diamanten!! Smaksråd: Kan nytes som en kir til aperitiff, akkompagnert av en crémant, champagne eller en ganske tørr hvitvin. Hell først sirupen, deretter tilsett 8 deler av drikken du velger og bland før servering. Ideell i bakverk for å aromatisere og gi en elegant og raffinert touch til dessertene dine.
Portefølje (10)
Frankrike, Cénac
... gjennom hele smaken aromaer av eksotiske frukter. Generell inntrykk: harmonisk hvitvin, fristende med varige aromaer. Å nytes som aperitiff eller til sjømatretter. Serveres godt avkjølt. Produkt: Château du Garde Areal: 2,5 ha Druetype: 60% Sémillon 40% Sauvignon Jord: leirholdig kalkjord Utsikt: klar, glitrende, gulgrønn farge Nese: delikat, fruktig og frisk...
Portefølje (9)
Frankrike, Sète
...Legg de fortsatt frosne blåskjellene i en bolle. Drypp over olivenolje, sitron og en spiseskje eplecidereddik (hvis man liker en litt syrlig smak). Tilsett urter og krydder. La blåskjellene tine i denne blandingen. Vannet fra blåskjellene og sausen gir en vakker oransje farge. Når det er tid for aperitiff, sil blåskjellene og ta frem pikene!!! Det er klart!!
Portefølje (42)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000015948 Dronningen av nøtter inviterer seg til ditt bord! Som aperitiff eller snacks, kan denne vakre australske nøtten fra Queensland nytes på tusen og én måter: naturell, dekket med sjokolade, i småkaker, i iskrem, eller til og med med kamskjell! Den er også deilig sammen med tørket frukt. Mmmm! Når det gjelder ernæring, er den også veldig generøs! Den gir faktisk: - enumettede...
Portefølje (114)
Frankrike, Mazion
...{"Sol":"Leire-kalkstein","Contenance":"750 ml","Robe":"lys gul, fine og jevne bobler","CEPAGES":"65% Chardonnay og 35% Pinot Meunier","Conseils":"Nyt som aperitiff, eller gjennom hele måltidet. Denne cuvéen vil fremheve de enkleste rettene og elegant understreke de fineste rettene. Serveres mellom 6 og 8 °C.","Bouche":"Noter av sitrus, frukter med hvitt kjøtt","APPELLATION":"CHAMPAGNE","Vinification":"10 måneder i tank og 14 måneder for sjampanisering","Alcool":"12,5%"}...
Portefølje (11)
Frankrike, Champigny-Sur-Marne
...Safou er en frukt som er kjent for sitt fete kjøtt og sin ganske syrlige smak. Tørket kan den konsumeres alene eller med et tilbehør (maniok, plantain...). En svært populær aperitiff til rødvin, safou skiller seg også ut med sine mange egenskaper. Konsumér og selg safou utenom sesongen ved å be om et tilbud allerede nå.
Portefølje (6)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play