Spania, Geneto San Cristobal De La Laguna
Hvem er vi Antica Compagnia Siciliana ERL SL, et dynamisk matfirma, etablert ved foten av Etna-vulkanen, med merkene "Antica Compagnia Siciliana", "Mongibello Sicily GmbH", "Food of Sicily" og "Mongibello Sicily Franchising", har klart å forene, i produksjonen av typiske sicilianske produkter, oppmerksomheten på den gamle kunsten av siciliansk matlaging med de mest raffinerte behovene til kundene,...
Portefølje (6)
Spania, Granada
...Farge: Ren, lysende, kirsebærrød, middels–høy lag Lukt: Kraftig aroma av modne frukter: rosiner, tørkede plommer, dadler, tørkede fiken og fin sjokolade Smak: Moderat sødme med godt integrert syre, behagelig tannin, minner om honning, flytende mørk sjokolade og lakris, rund og vedvarende Anbefalt serveringstemperatur: 15℃ Anbefalte matparinger: Svært godt som aperitiff med foie, blåmuggoster...
Portefølje (5)
Spania, Nerja
...Tomat Groseille Rouge / Solanum pimpinellifolium Med en eksepsjonell smak er den en ekte delikatesse for både små og store. Dette er en gammel variant av tomat av groseille-typen, syrlig, søt og veldig aromatisk. Den regnes som en av de beste tomatene (1 cm i diameter) med en tykkere hud enn de andre variantene. Den stammer fra en vill art, opprinnelig fra Canada. For å oppnå best mulig holdbarhet plukker vi dem en og en med stilken. Ideell i salater, gazpacho eller som aperitiff, eller til og med syltet.
Portefølje (8)
Spania, Almendralejo
...Dette er vår Cava Coupage uten tilsatt sukker. Brut Nature, med anerkjent prestisje, er en cava laget av en blanding av elegante og aromatiske druesorter, noe som gjenspeiles i et produkt med en lys farge og fine, vedvarende bobler som gleder forbrukeren. Ren aroma med tropiske frukter og sitrus, samt en behagelig og intens smak. Ideell som aperitiff eller til enhver feiring. Druesorter: Macabeo 70%, Parellada 30% Alkoholinnhold: 11,70% vol Sukker: <5 gr/L. Lagring, avhengig av parti mellom 9 og 25 måneder...
Portefølje (7)
Spania, Bilbao
...Eksplosiv naturlig aperitiff som smelter i munnen med en spektakulær sprøhet, oppnådd takket være teknikken som brukes i fremstillingen. Den er kokt vakuum under trykk ved 90º, noe som reduserer mengden olje med halvparten og øker fruktinnholdet. Med solsikkeolje og uten tilsatt salt eller sukker. Uten gluten. Uten trans-fett. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Lavt saltinnhold og uten...
Portefølje (10)
Spania, Murcia
...Espinal eddik piparras er laget med utvalgte grønne chili. Med mørt kjøtt og tynn hud, er det et svært verdsatt produkt for å forbedre smaken av forskjellige belgfrukter, salater og kjøttretter. I tillegg er de utmerkede som aperitiff. Vekt: 0,180 gr...
Portefølje (178)
...En deilig aperitiff for å akkompagnere rettene dine eller for å nyte med en øl. I våre kjøkken designer vi forskjellige varianter av snacks med ulike smaker, uimotståelige og næringsrike. Våre chicharrones, også kjent som "llardons" på katalansk, er rike på proteiner, inneholder kalsium, magnesium og vitamin A, og har bare rundt 10 % mettet fett.
Portefølje (9)
Spania, El Morell-Tarragona
Mer enn 100 år med å lage vermut med vår eksklusive oppskrift. Vermut er en likør som serveres som aperitiff, laget av hvitvin, malurt og andre bitre og toniske stoffer. Disse vinene er typisk europeiske med en karakteristisk aroma som gir dem en spesiell eleganse for en cocktail eller aperitiff.
Spania, Barcelona
... som ikke har endret seg, vært de uovertrufne tapasene, som er kjennetegnet til Javier de las Muelas, inkludert de berømte tapasene med bravas, som nå har fått selskap av andre tapas som: tortillita de camarones, cazón en adobo, assortert med små hamburgere, ovnsbakt pattegris, oksehaler og tataki. I tillegg er tilbudet utvidet med de berømte cocktailene til Javier de las Muelas. Resultatet er et distinkt ølsted hvor man kan nyte tapas på en avslappet måte, med et variert utvalg av cocktails for aperitiff og blant venner, i en varm og vennlig atmosfære.
Spania, Madrid
... lokalbefolkningen går for å få de beste tapasene i Madrid. Du kan velge mellom en rekke turer, avhengig av interessene dine. Er du spent på å lære om Madrids historie og kuriositeter, sammen med noen av de beste lokale tapasene i Madrid? Da er den historiske tapas-turen i Madrid noe for deg. Er du en fotballentusiast, eller ønsker å lære mer om Real Madrid fotballag? Da er det et must å besøke Bernabéu Stadion med Real Madrid Tour med tapas eller aperitiff (du kan velge mellom begge avhengig av hvor sulten du føler deg etter opplevelsen!)...
... et utsøkt måltid av den beste franske og middelhavs-kjøkkenet på ett sted. I tillegg til restauranten har dette stedet en bar hvor du kan smake på de beste blandede drinkene, prøve IBA-cocktails og noen av de ganske kjente franske forfatterne. I denne baren kan du sette deg ned mens du venter på rettene dine, og samtidig nyte en aperitiff-cocktail og senere, for fordøyelsen, en digestif-cocktail...
Spania, MADRID
Produsent av sprø makaronsnacks for catering, store overflater og automat. Ingredienser: Hvete-, ris- eller maismakaroni, olivenolje og aromaer. Formater: 120 gm, 62 gm, 30 gm og 15 gm. Holdbarhet 11 måneder. Uten konserveringsmidler eller fargestoffer.
...Produsent av katalansk spekemat, Salaisons Olésa produserer katalanske fuets, spesialiteter som er perfekt tilpasset for videresalg på markedene. Vi produserer også mini-pølsene til aperitiff kalt "buchettes" på 10 gram med mer enn 10 smaker tilgjengelig til enhver tid.
Spania, COLLADO VILLALBA - MADRID
Spania, Valencia, Spain
Fra 2. generasjon av mesterbakere kommer vårt nyeste prosjekt, Valentina Snacks, i anerkjennelse av vår 100 år gamle familiearv innen baking og produksjon av deilige brød. Valentina representerer ikke bare vårt engasjement for å fortsette å produsere produktene våre på tradisjonelt vis, men også for å utvide vårt sortiment og dele den middelhavsaktige smaken og teksturen internasjonalt. Forskning ...
Spania, Logroño
Spania, Barbera Del Valles
Spania, Zamudio
Spania, Utebo
Spania, Camprodon
Spania, Daganzo De Arriba
Spania, Zaragoza
Spania, Aguimes