Tyrkia, Konya
Avrasya Tuz A.Ş., som er et datterselskap av Barer Investment Holding og Atlas Yatırım A.Ş., driver med saltproduksjon på et område på 20 000 m2. Selskapet har en årlig produksjonskapasitet på omtrent 1,4 millioner tonn fra Konya-feltet i Salt Lake, Tyrkia, og prosesserer deretter saltet i forskjellige størrelser og varianter for å tilby det til markedet. Avrasya Salt tilbyr ulike typer salt...
Distribusjon og representasjon av utvalgte matvarer for spesialbutikker og Horeca-kanalen. Siden 1990 har vi betjent våre kunder med et bredt utvalg av produkter: nasjonale og importerte oster, kvitten, pølser, skinker, iberiske skinker, hvite skinker, opprinnelsesbetegnelser, storfekjøtt, iberisk svinekjøtt, saltet torsk, frossen torsk og torsk med saltpunkt, hermetikk, oljer, røkt fisk, 4. og 5...
Spania, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. er et familieeid selskap som er dedikert til håndverksproduksjon av et bredt utvalg av semi-konserverte fiskeprodukter som ansjos, saltet fisk, marinerte sardiner, spyd kombinert med sylteagurk, osv.
Norge, Brattvåg
Norge, Fredrikstad
Norge, Drammen
Norge, Averøy
Norge, Brønnøysund
Norge, Hellevik I Fjal
Norge, Kristiansund N
... lokale dykkervennene, og etter en forfriskende dusj, bestemme seg for å gå i land for en kveld med øyens sommerliv. Du vil nyte fantastiske solnedganger og stjernespekkede himmel på ankringsnettene, alt i total avslapning med fordelene som solen, saltet og det lokale kjøkkenet kan tilby deg. De perfekte ingrediensene for en seilferie som gir deg et avbrekk fra stress!
Irland, Killybegs
Albatross Seafoods ble etablert for over 30 år siden i 1988 av John Boyle, etter at han hadde tilbrakt flere år med å kjøpe fersk fisk fra båtene i Killybegs og selge til forbrukere rundt Donegal. Han så etterspørselen etter kvalitetsfisk øke, og med kunnskapen og erfaringen han hadde fått fra arbeidet i sjømatindustrien i Killybegs, startet han Albatross Seafoods fra en liten enhet på kaien i Kil...
Spania, Logroño-La Rioja
Siden 1932, den beste klippfisken fra nordlige farvann. Gjennom en tradisjonell kuttemetode lager vi spesifikke biter for tilberedning av ulike retter i vår gastronomi. På samme måte gjør denne metoden oss i stand til å tilpasse bitene, type kutt, vekt og størrelse, til kundenes smak og krav.
Hellas, Kavala
I løpet av våre 20 år i matvarebransjen, med samarbeid med store fabrikker i Hellas og Europa, har vi fått muligheten til å være et konkurransedyktig selskap som tilbyr kvalitetsprodukter til attraktive priser. Alt dette har gitt oss muligheten til å levere til både små og store bedrifter i Hellas, samt de siste årene eksportere produkter hovedsakelig til det europeiske markedet, med ambisjoner og...
Frankrike, Vendin Le Vieil
Etablissementene Simon-Dutriaux, som ligger nær Lens i Pas-de-Calais, er resultatet av sammenslåingen av to selskaper; Simon, grunnlagt i 1886 og opprinnelig spesialisert på marinerte produkter, samt Dutriaux, grunnlagt i 1935 som fokuserte på røyking av fisk. Vi ble en del av Floridienne-gruppen i 2008. Denne belgiske gruppen er i dag en ledende aktør på europeisk og globalt nivå innen næringsmid...
Portefølje (1)
RIBERALVES - KOMMERSE OG INDUSTRI AV MATPRODUKTER, S.A. er verdensledende innen transformasjon og handel med klippfisk. I begynnelsen var RIBERALVES et selskap innen distribusjonssektoren, en Cash & Carry med en betydelig satsing på matsektoren, der klippfisken spilte en viktig rolle i virksomheten, til det punktet at det allerede innebar leie av klippfisktørkerier. Fra 1990, etter salget av den...
Historien til selskapet Tagliapietra e Figli Srl begynner i 1946 da Angelo Tagliapietra startet sin virksomhet som ansatt på det store fiskemarkedet i Rialto i Venezia. Gjennom årene har Tagliapietra e Figli Srl i Mestre (VE) posisjonert seg blant de ledende selskapene innen salg av fiskeprodukter, men spesielt av den beste klippfisken og tørrfisken. Selskapet, som er i kontinuerlig vekst, bearbei...
Tyskland, Klein Meckelsen
Grunnlagt i 1988, bearbeider DIE RÄUCHEREI et mangfold av fiskeprodukter fra hele verden til eksklusive delikatesser av høyeste kvalitet. Slik har det utviklet seg en internasjonal kundebase fra restaurant- og hotellbransjen, for catering, grossister og detaljhandelsdisker. DIE RÄUCHEREI er et mellomstort familiefirma som er sertifisert etter IFS, MSC, ASC og ØKO, og markedsfører og produserer hov...
Belgia, Estaimpuis
... forskjellige oppskrifter, naturell, med sjokoladebiter og saltet. Vi tilbyr også muligheten til å tilpasse smaken på vaflene, forutsatt en minimumsbestilling. Til dette formålet har vi allerede utviklet oppskrifter med kanel, Matcha grønn te, potet, kaffe og fruktbiter. Brusselvaflen utvikles i 3 formater: 40, 70 og 80g, og 2 oppskrifter, en med gjær og en med bakepulver. Vår kvalitet er sertifisert i henhold til BRC-standarden. Vi tilbyr et utvalg av emballasje for dagligvarehandelen og horeca, under eget merke eller for distributører. Dely Wafels er en del av det belgiske produsentkollektivet.
Portefølje (6)
Frankrike, Perpignan
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Frankrike, Rennes
... iskrem og sorbeter. Iskrem mochi fra Tiliz: Finn vårt fargerike utvalg av iskrem mochi i supermarkeder og dine favorittrestauranter: Sjokolade, Madagascar Vanilje, Pasjonsfrukt Mango, Bringebær Litchi, Kokosnøtt, Yuzu Lime, Sakura, Svart Sesam, Matcha Te, Saltet Smør Karamell og Pistachio. Tiliz, spesialisten på private label mochi: Ønsker du å lage ditt eget merke av iskrem mochi? Vi lytter til...
Tyrkia, Iskilip-Çorum
...Memlaha tuzu er en type salt som har vært i bruk i regionen Türkiye/çorum/sungurlu i århundrer. Det er hentet fra saltbassenger ved en spesialmetode om sommeren, og kalles også kaymak tuzu. Dette saltet er naturlig, uten bruk av tilsetningsstoffer og uten raffinering, og oppfyller kravene i matkodeksen, samtidig som det er rikt på mineraler. Når det gjelder reserver, finnes det svært lite av dette saltet i forhold til de generelle saltressursene på jorden. Når det gjelder tungmetaller, er innholdet i dette saltet også ekstremt lavt, langt under verdiene i matkodeksen.
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play