Italia, Salerno
I etterkrigstiden etablerte Pasquale Battista et lite laboratorium for konserverte matvarer i Cetara, hovedsakelig for ansjos, og drev det med lidenskap og stolthet frem til 90-tallet. Båndet mellom bearbeiding av ansjos og Cetara har historiske røtter, og i dag, som i går, fortsetter tradisjonen takket være sønnene til herr Battista. I løpet av tiden har smaken på produktet vårt ikke endret seg, ...
Portefølje (8)
Italia, Goito
... 25x20 mm, pakket i ruller på 5 m hver. Clayseal 25.20 SW er en enkel og lett anvendelig natriumbentonitt vannstopp; den krever ingen spesielle forberedelser av mediet, forhåndsformede seter osv. Den festes enkelt ved spikring og krever ingen spesiell beskyttelse. I kontakt med vann (selv saltet eller forurenset), øker den volumet sitt gjennom dannelsen av et stabilt kolloidalt system som...
Portefølje (275)
Italia, Dorgali
Sardaforme SRL begynte sin reise i hjertet av Sardinia på 70-tallet, en tid preget av stor entusiasme og entreprenørånd. Fra de første dagene har vårt mål vært enkelt: å lage høykvalitets sardinske oster som alle kan sette pris på. Skritt for skritt har vi bygget vårt rykte, lagt hjertet i hver ost og alltid vært tro mot de rike tradisjonene i vårt land. Visjonen til Sardaforme er basert på balan...
Portefølje (10)
Italia, Forlì
... lage supper og gryteretter med grønnsaker, men kan også brukes i tilberedningen av spesielle pastaer som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rå bokhvete er det også mulig å lage utmerket brød. De skrelte bokhvete-frøene trenger ikke å bløtlegges; det er tilstrekkelig å skylle dem under rennende vann og koke dem i en gryte med saltet vann (forhold: 1 del bokhvete og 2 deler vann) i 20-30 minutter, til vannet er helt absorbert.
Portefølje (50)
Italia, Brescia
...Grissini med ekstra jomfruolivenolje, saltet på overflaten. Med en bølgete form er de sprø, aromatiske og laget uten kjemiske tilsetningsstoffer. Enkeltporsjonspakkene er ideelle for catering.
Portefølje (10)
Italia, Lauro
...De naturlige, usaltede pistasjnøttene er en ekte delikatesse. De er verken saltet eller ristet, og er derfor et fantastisk naturlig middel for helsen vår: det holder med bare 3 nøtter om dagen for å få i seg de viktigste helsefordelene: vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, C, jern, fosfor, kalium og kobber. I tillegg er pistasjnøtten et veldig allsidig ingrediens og mye brukt i matlaging, spesielt i...
Portefølje (10)
Italia, Noci
Osteprodusenten Ignalat er en mellomstor familiebedrift fra Puglia, som har vært aktiv på markedet siden 1948 og spesialiserer seg på produksjon av meieriprodukter laget utelukkende med utvalgt melk fra Puglia. Ignalat produserer forskjellige typer meieriprodukter: ferske, røkte, lagrede og ulike typiske spesialiteter fra Puglia som mozzarella nodino og treccia, burrata, røkt burrata gjennom natu...
Portefølje (10)
Italia, Barletta
...Sprøtt dekket med ren sjokolade Granelle og praliner for iskrem- og yoghurtindustrien, tilgjengelig, lav pris, azo-fri, glutenfri, økologisk, vegansk, privat merke, ensfarget, og med smak av frukt, saltet karamell, kaffe, og med farget sjokolade i gult, rødt, grønt og andre.
Portefølje (10)
Italia, Scarlino
...Sale in Gocce er det første flytende saltet med lavt natriuminnhold som er utvunnet fra havvann. Takket være et innovativt produksjonssystem som gjør det mulig å fjerne overflødig natrium og bevare alle de gunstige egenskapene til de naturlige sporstoffene som finnes i havvann. Sale in Gocce beholder den samme smaken som tradisjonelt salt. BRUKSANVISNING Sale in Gocce brukes som en total erstatning for vanlig salt. Det er krydder både for matlaging og for å smake til maten direkte. Dosering: 2,5 ml Sale in Gocce svarer til 1 g vanlig salt.
Portefølje (7)
...Det er en fremragende del av vårt område og vår stolthet: for å lage det bruker vi lår fra tunge italienske griser, håndsalte (fuktig salt på svoren, tørt salt på den magre delen). I tre uker absorberer skinkene saltet i et fuktig (80%) og kaldt rom (fra +1 til +4 grader), deretter hviler de i tre måneder og tørker sakte. Etter å ha blitt vasket, begynner modningen. Nå er det havluften som, før...
Portefølje (10)
Italia, Roma
... til gyllen gul. Smaken er delikat med nøtteaktige toner, en fruktig note og en kremet glans. Lett saltet med Malossol-prosessering. Utløpsdato: 6 måneder. Tilgjengelige formater: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
Portefølje (9)
Italia, Pontecagnano
...Det er bra fordi… Det inneholder: vann, mye fiber, vitaminene B1, B2, B6 og C, mineraler som kalsium, jern, magnesium, kalium og kobber, mikroelementer som selen, karotenoider. Vitamin C styrker immunforsvaret, og B-vitaminene er gode for nerver og hud. I matlaging kan kålrot brukes på ulike måter, både rå og kokt. Vanligvis kokes den fortykkede delen av stilken, men bladene inneholder tre ganger så mye vitaminer. Så bruk dem blanchert i saltet vann for å gi smak til omeletter eller supper.
Samsvarende produkter
Rappini
Rappini
Andre produkter
Ruccola
Ruccola
Portefølje (2)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svinebein "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarmer aromatisert med fennikelfrø. PANCETTA av rent svinekjøtt, rullet eller flat, saltet og modnet på toskansk vis.
Portefølje (7)
... lokale dykkervennene, og etter en forfriskende dusj, bestemme seg for å gå i land for en kveld med øyens sommerliv. Du vil nyte fantastiske solnedganger og stjernespekkede himmel på ankringsnettene, alt i total avslapning med fordelene som solen, saltet og det lokale kjøkkenet kan tilby deg. De perfekte ingrediensene for en seilferie som gir deg et avbrekk fra stress!
Historien til selskapet Tagliapietra e Figli Srl begynner i 1946 da Angelo Tagliapietra startet sin virksomhet som ansatt på det store fiskemarkedet i Rialto i Venezia. Gjennom årene har Tagliapietra e Figli Srl i Mestre (VE) posisjonert seg blant de ledende selskapene innen salg av fiskeprodukter, men spesielt av den beste klippfisken og tørrfisken. Selskapet, som er i kontinuerlig vekst, bearbei...
Italia, Margherita Di Savoia
... (salinitetsindeks) og natriumklorid avsettes. Det gjenværende vannet fjernes, og fra bunnen av bassengene samles havsalt. Fra 1 kubikkmeter sjøvann får man 27 kg salt. Saltet hoper seg deretter opp i store hauger som ser ut som hvite snødekte fjell, fra hvilke det hentes for videre behandling. Avhengig av bruken, blir saltet deretter vasket, sentrifugert, tørket, malt, siktet, beriket med jod og anti-klumpemiddel, og pakket for salg.
Italia, Bonnanaro-Sassari
...Nord Sardegna Lane s.r.l.s. (NSW) er den største eksportøren av sardinsk sauull til europeiske og utenlandske markeder, med en kapasitet på mer enn 1,5 millioner kilo (+3.000.000 lbs) per år. Vårt selskap kan også levere store mengder sardinske lammeskinn, kjent under navnet "Toscana", i våt saltet og lufttørket tilstand, egnet for shearling, semsket skinn og all dobbeltsidig produksjon av svært...
... Sicilia fra bysantinerne, som økte og utviklet dyrkingen av pistasjnøttene, som på øya, spesielt ved foten av Etna, fant et naturlig habitat for en frodig og særegen utvikling. Herr Spitaleri Carmelo er en av produsentene av pistasjnøtter fra Bronte. Målet er å gjøre vår pistasjnøtt kjent, å verdsette den og å få folk til å forstå forskjellene fra de som kommer fra andre land. Pistasjnøtten fra Bronte blir verken ristet eller saltet, i motsetning til utenlandske varianter, for å sikre at folk kan smake den ekte smaken.
Italia, Milan
... blandes med andre lignende produkter uten identifikasjon. I tillegg kan vi levere "Persisk Blått Salt", som er det mest spesielle saltet i verden. Det ville være en glede for oss å starte et samarbeid med deres selskap. Vi er tilgjengelige for å sende deg et prøveeksemplar av våre produkter og, om nødvendig, ha et møte. For eventuelle avklaringer er vi tilgjengelige på vår telefon eller e-post. Med vennlig hilsen, Arman E.Manesh Persepolis SRL Piazza Mentana 8, 20123, Milano www.rossoro.org Tel. 02 72021234 Fax 02 89097811 Mobil: +39 3663163300...
Italia, Sciacca
... anerkjent i markedet for sin eksepsjonelle evne til innovasjon. Selskapet Carlino s.r.l. produserer ansjosfileter i olje, sardinefileter i olje, ansjospasta, saltet ansjos, saltede sardiner, marinerte ansjosfileter og Colatura. Fisken som brukes er kjent for sin utmerkede smak, friskhet og lysstyrke, bearbeidet med kulde for å bevare de ernæringsmessige, kvalitative og organoleptiske verdiene i henhold til de strenge kontrollene i vårt kvalitetssystem.
Italia, Villabate
... konditorier, saltet klippfisk, sild, fiskekonserver i olje, handleposer, papir osv. Takket være sine fasiliteter og transportmidler er Eurofrutta i stand til å tilby alle sine kunder en daglig, effektiv og presis tjeneste, som best mulig imøtekommer hver forespørsel.
Italia, Ravenna
Italia, tivoli
Produksjon og markedsføring av sjømatprodukter...
Italia, Bisceglie
Import-eksport av ferske og frosne sjømatprodukter samt ikke-frosne matvarer.
Bevaring av frukt- og grønnsaksprodukter Sorteringsplattform Matprodukter Modning av saltet kjøtt...
Italia, MARGHERITA DI SAVOIA
... (OSTEFABRIKKER OG PØLSEFABRIKKER) SOM ER SPESIELT OPPSATT PÅ HØY KVALITET PÅ SINE PRODUKTER. SALTET PAKKES I SEKKER PÅ KG. 25, I BIG-BAG PÅ KG 1000/1250, I BOKSER PÅ KG 1 OG I STRØERE, OG BLIR LEVERT I ITALIA INNEN 5 ARBEIDSDAGER FRA BESTILLING, OG TIL RESTEN AV EUROPA INNEN 15 DAGER. VI GARANTERER ALLTID MAKSIMAL TRANSPARENS PÅ PRISENE PÅ PRODUKTET OG PÅ TRANSPORTEN.
Italia, Magenta
Salve Simao er et selskap som opererer innen næringsmiddelindustrien, og tilbyr basisprodukter av animalsk opprinnelse, som ferskt og frosset kjøtt, storfekjøtt både bearbeidet og rått, samt kokt storfekjøtt og saltet storfekjøtt. I tillegg leverer vi til Kina mange andre produkter fra ulike land.
Italia, Filottrano
Med omsorg og lidenskap, i de marchiganske landskapene, oppdretter vi lokale gjess og ender; vi lar dem gå fritt og beite uten begrensninger: på bakken, under solen, under regnet og spise gress; vi selger ferskt kjøtt av gås, and, egg, saltet kjøtt, spekemat og andre spesialiteter til restauranter, slaktere og private. I en komplett syklus (fra befruktning av egget til det voksne dyret) tar vi oss av produktene våre og sikrer høyeste kvalitet og lave priser.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play