Italia, Imperia
...DOP Genovese basilikumpesto uten hvitløk. En versjon av vår pesto laget uten hvitløk. Bortsett fra fraværet av hvitløk, er oppskriften den samme som normal pesto (den tradisjonelle oppskriften er imidlertid veldig delikat). Inneholder ekstra virgin olivenolje, basilikum dyrket i Liguria (Basilico Genovese DOP), pinjekjerner og Grana Padano. Sammenlignet med hjemmelaget pesto, tilsettes kun...
Portefølje (44)
Frankrike, Malataverne
...Tørkede tomater, ekstra jomfru olivenolje, mandler, sauost, svart pepper, basilikum, hvitløk, salt, sitronsyre...
Portefølje (188)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Hvis du liker middelhavsmat, kan du ikke unngå vårt tørkede basilikum. Den intense duften tar deg automatisk tilbake til Middelhavet eller til spaghetti-dagene i barndommen. Basilikum er, sammen med ingredienser som olivenolje, hvitløk, parmesan eller pinjekjerner, en hovedbestanddel i hvert godt pesto. Men vi kjenner og elsker det selvfølgelig fra middelhavsmaten. På pizza, i pastasauser og...
Portefølje (89)
Frankrike, Marseille
...Ail au pesto 2.9 kg antipasti av grillede grønnsaker region PACA Marseille Frankrike Ail au pesto vil være ideelt for å akkompagnere rettene dine. Ingredienser Ail (55%), solsikkeolje, basilikum, cashew, valnøtt, grana padano DOP (melk, salt, løpe, lysozym egg), potetstivelse, eddik, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolje. Antioksidant askorbinsyre E300. Syreregulator sitronsyre E330...
Portefølje (145)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Disse konservene er laget av liten spelt fra Mont Ventoux, vasket, bløtlagt og deretter kokt så naturlig som mulig, i vann. Den er krydret med olivenolje, basilikum og hvitløk. Ingredienser liten spelt (57%), olivenolje (13%), løk, basilikum (11%), hvitløk (8%), salt, konsentrert sitronsaft, pepper.
Portefølje (142)
Frankrike, Mietesheim
...Tradisjonell italiensk condiment, Pesto med basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne nyutviklede oppskriften bruker utelukkende produkter fra økologisk landbruk. 100% vegansk, denne basilikum-pestoen inneholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smaken kommer fra knuste cashewnøtter, blandet med olivenolje og basilikumblader. Brukes uten begrensninger...
Portefølje (80)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...også kjent som profesjonell paninipresse, vil være nyttig i ditt bakeri, kafé, smørbrødsbutikk og andre serveringssteder. Du kan lage alle slags varme smørbrød som: Røde paprika og geitost, REUBEN-smørbrød (saltet oksekjøtt, surkål, sveitsisk ost og olivenolje), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kyllingquesadilla (med tortillas) Mål Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Mål Øverste plate: L 335 x B 220 mm Mål Nederste plate: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vekt: 20 kg...
Portefølje (188)
Frankrike, Mandelieu
...Denne sommerkurven består av: *1 ekstra jomfruolje 100% Italia 75CL prestisje *1 svart olivenpasta 180 GR *1 grønn eller rød pesto 180 GR *1 boks som inneholder 1 lavendelsåpe beriket med sheasmør og olivenolje fra Nyons. Nettovekt: 200 GR...
Portefølje (45)
Frankrike, Ham
... hvitløk. Den er også lettere å fordøye enn sistnevnte, men aromaen er like intens. Pistou er en tradisjonell oppskrift, opprinnelig fra Provence, som har fått sitt navn fra den italienske Pesto. Disse to oppskriftene, selv om de er veldig like og inspirert av hverandre, er helt forskjellige. Mens "Pesto Genovese" er laget med basilikum, olivenolje, hvitløk, ost og pinjekjerner, inneholder Pistou bare basilikum, hvitløk, olivenolje og ingenting mer. Referanse: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portefølje (127)
Italia, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produserer ligurisk olivenolje som er helt økologisk og kaldpresset i den italienske rivieraen. I tillegg til taggiasca olivenolje lager vi også typiske italienske sauser (som basilikumpesto, rød pesto) og produkter med taggiasca-oliven (som stenfrie taggiasca-oliven, taggiasca-olivenkrem og stenfrie taggiasca-oliven) som vi selger i vår nettbutikk. Vår olivenolje er unik og kommer fra...
Fra lidenskapen for ekte smaker og middelhavsingredienser, oppstår Diliberto ekstra jomfruolivenolje og Biologic-Oil økologisk ekstra jomfruolje fra typiske kultivarer fra Nisseno-regionen, høstet for hånd og bearbeidet etter tradisjonelle metoder. Med den håndverksmessige omsorgen fra gamle dager og med utsøkte sicilianske råvarer, kompletterer Biologic-Oil produksjonen av olje med en serie oljer med lokale aromaer, pesto fra Sicilia, tradisjonelle patéer, produkter på olje og bordoliven i lake, fra den utvalgte varianten Nocellara del Belice.
Portefølje (2)
... Cous med kjøtt. Våre retter er laget utelukkende med fruktene fra vår hage eller nærliggende gårder, og med vårt DOP olivenolje. Vi er det ideelle utgangspunktet for å utforske Vest-Sicilia og dens skjønnheter, anerkjent over hele verden, som strendene i San Vito lo Capo, Zingaro-reservatet og de urørte Egadi-øyene: Favignana, Levanzo og Marettimo. Fra Agriturismo Sanacore er det enkelt å nå alle de viktigste stedene i området og Trapani Birgi flyplass.
Italia, Diano San Pietro
... med egne planter og produksjon av ekstra jomfruolje fra Taggiasca og Italia, har vi også produksjon av konserver, pesto, soltørkede tomater og fylte chili. Selskapet legger stor vekt på å bevare den naturlige aromaen av råvarene, derfor blir olivenene knust innen 24 timer etter innhøsting, og basilikum blir omdannet til halvfabrikata og pesto innen få timer etter ankomst.
Naturaitalia er en liten nettbutikk for delikatesser med ekstra jomfruolivenolje, vin, antipasti-delikatesser, pesto og sauser til pasta direkte fra produsenten i Italia. De to eierne, Orietta og Markus, har en lidenskap for å spise godt og sunt, og foretrekker derfor et enkelt og naturlig kjøkken rikt på aromatiske grønnsaker og urter. De stiller ekstremt høye krav til smaken og kvaliteten på...
Italia, dolcedo
... på alle produkter. Såper med olivenolje. Sjampo og dusjgelé alltid med ekstra olivenolje. Typiske liguriske søtsaker som amaretti og genovese panettone. Oliven i lake og uten stein i olje. Gjenstander laget av oliventre. Lavendel essens. Mulighet for å organisere grupper for guidede turer i vår dal. Mulighet for overnatting på vennlige agriturismi.
Italia, Rocchetta Nervina
Azienda Agricola Cuvea i innlandet av Riviera dei Fiori produserer og selger online olivenolje fra Liguria og de beste sausene og krydderne fra det liguriske kjøkkenet, som pesto, pesto rosso og en rekke gastronomiske produkter knyttet til verden av taggiasca-oliven: paté, oliven i lake, stenfrie oliven og mange andre kulinariske spesialiteter fra Liguria. I tillegg tilbyr vår produktkatalog en rekke originale gaveideer til bedrifter med våre delikatesser i elegante gavepakker til jul og andre høytider.
... Nebrodi Italiensk nøtt Nøtt Valnøtt fra Etna Valnøtt Sicilianske pinjekjerner Pinjekjerner Finger Lime (kaviar sitron) Ekstra virgin olivenolje Tørket frukt i skall, skrellet, bløtlagt, i granulat, i mel, ren pasta og halvfabrikata for iskrem og konditori, krem og pesto av tørket frukt.
Vårt lille familieeide håndverksfirma tilbyr nisjeprodukter til både restaurantbransjen og detaljhandelen, samt til grossister og distributører. Spesielt tilbyr vi ekstra jomfruoljer, ligurisk pesto, oliven og ulike krydder og sauser. Den store erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom smaking gjør oss tilgjengelige og nyttige for å engasjere forbrukere og profesjonelle aktører med informasjons-, markedsførings- og opplæringsaktiviteter, også utenfor Italias grenser.
Sapori Verde produserer og selger høykvalitets matvarer: ekstra jomfruolivenolje, olje fra taggiasche-oliven fra Liguria, Pigato-vin fra Liguria, Vermentino-vin fra Liguria, genovese pesto DOP etter en gammel genovese oppskrift. Produktene kan bestilles via internett, telefon og fra smaksprøver hjemme. Betaling kan gjøres med kredittkort eller ved mottak av varene, uten fraktkostnader.
Populære land for denne søkefrasen