...Ail au pesto 2.9 kg antipasti av grillede grønnsaker region PACA Marseille Frankrike
Ail au pesto vil være ideelt for å akkompagnere rettene dine.
Ingredienser Ail (55%), solsikkeolje, basilikum, cashew, valnøtt, grana padano DOP (melk, salt, løpe, lysozym egg), potetstivelse, eddik, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolje. Antioksidant askorbinsyre E300. Syreregulator sitronsyre E330...
...Conserves Guintrand
Disse konservene er laget av liten spelt fra Mont Ventoux, vasket, bløtlagt og deretter kokt så naturlig som mulig, i vann. Den er krydret medolivenolje, basilikum og hvitløk.
Ingredienser liten spelt (57%), olivenolje (13%), løk, basilikum (11%), hvitløk (8%), salt, konsentrert sitronsaft, pepper.
...Tradisjonell italiensk condiment, Pestomed basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne nyutviklede oppskriften bruker utelukkende produkter fra økologisk landbruk. 100% vegansk, denne basilikum-pestoen inneholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smaken kommer fra knuste cashewnøtter, blandet medolivenolje og basilikumblader. Brukes uten begrensninger...
...også kjent som profesjonell paninipresse, vil være nyttig i ditt bakeri, kafé, smørbrødsbutikk og andre serveringssteder.
Du kan lage alle slags varme smørbrød som: Røde paprika og geitost, REUBEN-smørbrød (saltet oksekjøtt, surkål, sveitsisk ost og olivenolje), Kylling medpesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kyllingquesadilla (med tortillas)
Mål Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm
Mål Øverste plate: L 335 x B 220 mm
Mål Nederste plate: L 335 x B 230 mm
Temperaturtermostat: 50 til 300°C
Effekt: 2200 W / 230 V
Vekt: 20 kg...
...Denne sommerkurven består av:
*1 ekstra jomfruolje 100% Italia 75CL prestisje
*1 svart olivenpasta 180 GR
*1 grønn eller rød pesto 180 GR
*1 boks som inneholder 1 lavendelsåpe beriket med sheasmør og olivenolje fra Nyons.
Nettovekt: 200 GR...
... hvitløk. Den er også lettere å fordøye enn sistnevnte, men aromaen er like intens.
Pistou er en tradisjonell oppskrift, opprinnelig fra Provence, som har fått sitt navn fra den italienske Pesto. Disse to oppskriftene, selv om de er veldig like og inspirert av hverandre, er helt forskjellige.
Mens "Pesto Genovese" er laget med basilikum, olivenolje, hvitløk, ost og pinjekjerner, inneholder Pistou bare basilikum, hvitløk, olivenolje og ingenting mer.
Referanse: AR801233
Ean13: 3760306801233...