Italia, MILANO
...Parma DOP "Zaurina" skinke, lagret i 30 måneder, er et håndverksprodukt av høy kvalitet, ideelt for dem som søker autentiske italienske spekemat. Laget med tradisjonelle metoder, tilbyr den en rik og intens smak, perfekt for gourmetforretter og raffinerte retter. Pakken med 2 stykker er ideell for engros salg, og sikrer tilstrekkelig lager for restauranter og dagligvarebutikker. Med en lang...
Portefølje (229)
Finland, Turku
... den når dalen, har tatt med seg balsamene fra skogene i Appenninene. Avhengig av sesongen åpnes vinduene, og i ni måneder fortsetter prosessen slik. Deretter går vi ned i kjelleren: konsortiet vil sette den ducal kronen for å beskytte kvaliteten etter 12 måneder. For oss er det ikke nok: vår skinke vil vente i ytterligere 18-20 måneder, når du vil oppleve all dens intense, dype, nyanserte sødme, aldri sukkeraktig.
Portefølje (10)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Prosciutto fra Parma er en spekeskinke produsert i provinsen Parma, i nord-Italia. Det er et tradisjonelt produkt med en lang historie, populært og kjent i Italia og utover. Prosciutto fra Parma er laget utelukkende av italienske griser og modnet i minst 24 måneder. Dette produktet har PDO (DOP) sertifisering.
Portefølje (10)
Frankrike, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er grossist av italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES spesialiserer seg på Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg av italiensk skinke på Rungis-markedet, rå skinke.
Portefølje (24)
Italia, Langhirano
...Det er et mesterverk av naturen og mennesket. Det kommer fra godheten til dette landet, fra respekten for en ren tradisjon, fra håndverkskunnskapen som gjør hver skinke til et mesterverk av italiensk smak. Kun italienske svinebein, ferskt kjøtt, aldri fryst, bearbeidet, pleiet og modnet med en omsorg som er en eksklusiv arv fra dette landet, dets tradisjon, dens luft og klima. Gjennomsnittsvekt: kg. 9.5-11 Antall per nakke: 2...
Portefølje (3)
...E-handelstjeneste for gastronomiske spesialiteter fra Emilia Romagna, med smak av Emilia, sendt med ekspresskurér over hele Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradisjonell balsamicoeddik, Lambrusco-viner, Cotechino og Zampone fra Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kirsebærkonserver fra Vignola, Perler med balsamicoeddik, Savoret.
Portefølje (10)
Internasjonalt byrå for meglere innen landbruks- og matsektoren. Pølser, ost, fersk og frossen fisk. INTERNASJONAL MATMEGLER I MATSEKTOREN, FERSKE OG FROSNE PRODUKTER. SKINKER, OST, FERSK OG FROSSEN FISK.
Tyskland, Waltenhofen
... inneholder dette tilsetningsstoffet er ideelle for ekstreme termoformingsapplikasjoner og tilbyr pålitelig produktbeskyttelse. De brukes primært til emballasje av røkt eller lufttørket skinke som Black Forest-skinke, Prosciutto Crudo, Parma-skinke, Jamon Iberico eller Serrano-skinke, men også til klassiske applikasjoner som emballasje av spareribs eller bein. Selv produkter som er dypfryst...
Portefølje (20)
Italia, Langhirano
Selskapet Barbieri Enzo driver med produksjon og modning av skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma, på veien Case Schianchi 8. Blant aktivitetene: - produksjon av skinker - modning av skinker - pakking av skinker - salg av skinker - levering av skinker - pølsemakeri - skinkefabrikker...
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Italia, Torino
... kvalitetsprodukt. Produktutvalget fra PAMA er resultatet av en nøye utvelgelse av produsenter som er spesielt opptatt av kvaliteten på råvarene, og spenner fra representative og prestisjefylte merker som Parma-skinke og Parmigiano Reggiano, til mer hverdagslige produkter som kan bringes til bordene våre hver dag, samt nisjeprodukter fra regionen, et resultat av kontinuerlig forskning for å gjenskape gamle og glemte smaker. PAMA tilbyr det mest komplette utvalget av spekemat og oster, i stand til å tilfredsstille selv den mest kresne gourmet.
Italia, Sala Baganza / Parma
VI TROR DET ER VÅR PLIKT Å PRODUSERE MAT MED RESPEKT FOR VELVÆRET TIL MENNESKER, DYR OG MILJØET, OGSÅ PRODUKTER AV ANIMALSK OPPRINNELSE. - Ingen kjemikalier tilsatt (ingen konserveringsmidler, nitrater, sukker, melkefri kasein osv.) - Dyrevelferd - 100% grønn energi, hentet fra fornybare kilder - Ingen røyk eller damputslipp i luften - Svært begrenset vannforbruk...
Italia, Guastalla
I Guastalla, mellom Reggio Emilia og Parma, forener et familieeid selskap de to beste tradisjonene i Emilia Romagna, kulinarisk kunst og ingeniørkompetanse. Bertazzoni er arving av den gastronomiske arven fra regionen, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddik. Av denne grunn bruker de som elsker å lage mat Bertazzoni-kjøkken og kokeplater, bygget med lidenskap og kompetanse av kjøkkeneksperter.
Italia, Parma
...ISO 14001:2004 og EMAS-sertifisering; BRC- og IFS-sertifisering og flere andre. I dag utgjør det italienske markedet 95 % av omsetningen, mens de resterende 5 % er fordelt mellom alle de andre landene vi eksporterer til: Europa, Russland, USA, Japan, Mexico, Canada, Australia, Brasil. Vår skinke, som modnes i minst 16/18 måneder, selges med bein, uten bein eller skåret i beskyttende atmosfære.
Modning og handel - Typisk Parma-skinke - CE-godkjenning IT743L...
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er et distribusjonsselskap for italienske matvarer og drikkevarer. Innen matvaresektoren opererer vi med markedsføring av produkter som: - Ost: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola søt og sterk, røkt scamorza, Caciocavallo - Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, nasjonal skinke, mec skinke og skinke i mursteinsformat...
Portefølje (2)
PRODUKSJON AV TYPISKE KJØTTPRODUKTER FRA PARMA OG EMILIA PRODUKSJON AV SKÅRNE KJØTTPRODUKTER I BESKYTTENDE ATMOSFÆRE.
... delt inn i to deler. På den ene siden finner vi Anna og delikatessebutikken med produkter fra Parma, som San Giovanni skinke og kokt skinke, produkter distribuert av Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Ost av sau og melk fra Sardinia og regionale oster i skiver, samt fersk ricotta hver dag. På den andre siden er avdelingen for økologiske produkter uten palmeolje, for veganere, vegetarianere, glutenfrie for celiakere, uten tilsatt sukker og uten laktose. Regionale produkter fra Toscana og Liguria som Bologni-honning. Kom og besøk oss i stort antall!
Italia, Sant'anastasia
import-eksport selskap for mat og drikke av alle slag, men uslåelig spesielt for levering av bufallo mozzarella, Parma skinke, San Daniele, pasta, olje, vin, Lioness Paw vodka og den splitter nye energidrikken Ray Just Energy.
Skinkefabrikk...
Italia, Tizzano Val Parma
Modning av spekemat...
Italia, Tizzano Val Parma
Italia, Tizzano Val Parma
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play