Italia, MILANO
...Parma DOP "Zaurina" skinke, lagret i 30 måneder, er et håndverksprodukt av høy kvalitet, ideelt for dem som søker autentiske italienske spekemat. Laget med tradisjonelle metoder, tilbyr den en rik og intens smak, perfekt for gourmetforretter og raffinerte retter. Pakken med 2 stykker er ideell for engros salg, og sikrer tilstrekkelig lager for restauranter og dagligvarebutikker. Med en lang...
Portefølje (229)
Frankrike, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er grossist av italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES spesialiserer seg på Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg av italiensk skinke på Rungis-markedet, skinke.
Portefølje (24)
... den når dalen, har tatt med seg balsamene fra skogene i Appenninene. Avhengig av sesongen åpnes vinduene, og i ni måneder fortsetter prosessen slik. Deretter går vi ned i kjelleren: konsortiet vil sette den ducal kronen for å beskytte kvaliteten etter 12 måneder. For oss er det ikke nok: vår skinke vil vente i ytterligere 18-20 måneder, når du vil oppleve all dens intense, dype, nyanserte sødme, aldri sukkeraktig.
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play