Frankrike, Maubeuge
... denne blandingen! I denne blandingen har vi kombinert tomatpulver med røkt paprika som utvikler noter av "brent tre" som er spesielt verdsatt i merguez og pølser. Dine kunder vil bli imponert over vår oppskrift som gir dine merguez den subtile smaken av Chorizo. Referanse:ART0063...
Portefølje (33)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Laget med utvalgte kjøttstykker fra våre iberiske griser, presenterer vår Chorizo Castro y González "Selección" seg med en intens rød-oransje farge, myk berøring og middels hardhet, med en intens aroma der paprikapulveret som brukes i tilberedningen, skiller seg ut på en subtil måte. Med en intens og gjennomtrengende smak gitt av den iberiske Presa vi bruker i tilberedningen, er den en fryd for de mest kresne ganer. SKU:N / A Fraktvekt:N / A...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... naturlig svinetarm. 100 % naturlige ingredienser. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, paprika, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein...
Portefølje (43)
Frankrike, Castelnaudary
...Nyt denne deilige Jambalaya-kyllingen med chorizo, røde paprika og chili, inspirert av de beste brasseriene, sammen med en venn. Denne oppskriften er nøye laget med kylling av fransk opprinnelse, og den inneholder verken fargestoffer, kunstige aromaer eller konserveringsmidler.
Portefølje (56)
...Tradisjonelt røkt paprika fra La Vera-dalen i den spanske regionen Extremadura. Det er også en tradisjon i den spanske Extremadura å røyke paprika, og dermed lage en helt eksepsjonell spesialitet. Bruk: Søt og sterk røkt paprika passer, avhengig av preferanse, til and, fersk ost, de fleste belgfrukter og grønnsaker, kylling, storfekjøtt og kalvekjøtt, ris, svinekjøtt. Den må selvfølgelig ikke mangle i noen BBQ-saus og gir sausen en uforlignelig aroma. Paprika liker ikke sterk varme, ellers blir den bitter. Dette er det typiske krydderet for den spanske pølse-spesialiteten Chorizo.
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser Svinfett, kyllinglever, krydret chorizo 20% (svinekjøtt (opprinnelse EU), salt, melkepulver, dextrose, krydder, kjøttsmak, antioksidant E316, konserveringsmiddel E250, fargestoff E120), vann, røde paprika, egg, salt, pepper, sterk chili 0,1%...
Portefølje (188)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og gir oss vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av...
Spania, Alcobendas
Spania, Finestrat
...Spansk iberisk chorizo; Tilgjengelig som iberisk chorizo eller fra vanlige slaktekyr.
...Chorizo er en hvitløkspølse med mye paprika. Denne chorizoen modnes i 3 uker og utvikler en fantastisk aroma.
Portefølje (10)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
...Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet i et naturlig tørkerom.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.
Spania, Guijo De Santa Bárbara
Et kjent selskap som lager naturlige sesongpreserver, likører, fruktsirup, og kvincegelé. Vi selger også andre typer produkter som paprika, grønnsakskremer, iberiske patéer, olivenolje-kosmetikk, og et stort utvalg av naturlige produkter. Honninger, oster, chorizo, ...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play