Polen, Kolbuszowa
...Vi tilbyr en lokkefolie som tett forsegler emballasjen. Denne teknologien bevarer kvaliteten, friskheten og smaken på de lagrede pølseproduktene. Lokkefolien er egnet for både høyhastighets flowpack emballasjemaskiner og termoformende MULTIVAC emballasjemaskiner. Den kan komme i versjonen med "åpen-og-lukke-lukking".
Portefølje (91)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...hvitvin, fylt i naturlig tarm. Nettovekt: 0,350 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og pakking. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Paprika D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler. Nettovekt: 0,350 gr.
Portefølje (43)
Tyskland, Willich
...De halvautomatiske flerhodede vektene er den perfekte løsningen for "vanskelige" produkter som pakkes i faste vekter for hyllene i supermarkedene. Vi garanterer rask og nøyaktig veiing av skjøre og store produkter, samt en utmerket avkastning på investeringen. Disse kombinasjonsvektene brukes med suksess til veiing og pakking av kjøtt i form av schnitzler, gryterett eller pølser, men også av...
Portefølje (18)
ufs.country_names.RU, Moscow
... serviett. Våre brett har hermetisk (blind) forsegling, slik at væsken ikke kan lekke ut. En fuktighetsabsorberende serviett i et brett gjør at et pakket produkt - kjøtt eller kjøttdeig forblir ferskt og tørt. Vi lager også nedre termoforingsbånd med et bredt spekter av driftstemperaturer - de brukes til fiskeemballasje (fersk, saltet, røkt), til røkt kjøtt og halvfabrikata (pølser, delikatesser, frosne råvarer til koteletter, fylte kål, pannekaker og andre retter). Med oss har du de beste emballasjeløsningene for produktene dine!
Portefølje (20)
Bulgaria, Sofia
... og malte kuminfrø kan være en integrert del av kjøttdeigpølser, hjemmelagde pølser, hummus (brukt malt som pulver). Det brukes til å smake til pasta, i tilberedning av retter med kjøttdeig, surkål med kjøtt, kål med ris, grillretter og salte kjeks. Pakking: Pulver – 250g, 500g og løsvekt;...
Portefølje (154)
...Råvare: Nasjonalt ferskt svinebein uten skaft kg 13,50, trimmet og avfettet for overflødig fett, uten tilsetning av polyfosfater, melkederivater og gluten. Skinken, etter avkjøling, blir pakket inn i en beskyttende elastisk strømpe som kan lukkes igjen. Deretter blir den snørt, pakket og pastorisert. Størrelse: Ca. kg 10,00/11,00 Ingredienser: svinebein, salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E 316, konserveringsmiddel E 250. Pakking: Gjennomsiktige Cryovac-poser...
Portefølje (4)
Tyskland, Hattersheim Am Main
...Allrounderen – fullt automatisk De automatiske dobbelklipperne i PDC-A-serien er egnet for alle størrelser av produksjoner – for mellomstore eller store produksjonsserier. De lukker alle hylser pålitelig. PDC-A 600 lukker fiberrike hylser opp til 65 mm kaliber og plastikkhylser opp til 90 mm. Ved å bruke PDC-A kan alle produkter – enkeltporsjoner eller kjeder, lange pølser, halvringer og ringer – produseres effektivt. Med forbehold om tekniske endringer.
Portefølje (24)
Tyskland, Bad Bramstedt
...• passende for salater • å inkludere i tofu-pølser • å inkludere i fyllinger • tilgjengelig i følgende dimensjoner 5x5x5mm og 8x8x8mm Pakking • 200g Pose • 500g Pose • 1000g Pose • 2000g Pose • 5000g Pose...
Portefølje (5)
...modnet kjøtt, pølser, sjømat og fisk, tørkede frukter, grønnsaker (behandlet ved blanchering, tørking eller sylting), ferdigretter, ost (ikke all ost kan vakuumpakkes), pasta, nudler, helt tørkede korn, maiskjerner, peanøtter, osv. Modell: WEP-430A Maks filmbredde: 400 mm Maks filmdiameter: 300 mm Beholderdybde: ≤120 mm Spenning: 3.5-6KW Strømtilpasning: 380V (220V) 50/60H, 3p Pakkefart: 1~3 sirkler/min Total størrelse: 1050X720X940 mm Nettovekt: 245 kg Luftkompressor: 0.6-0.8 (Mpa) Pakke Type: MAP...
... annet som er egnet for forbruk i en kort eller middels periode (for eksempel, teknologisk næringsmiddelindustri for behandling av melk og produksjon av yoghurt og ost, eller teknologisk næringsmiddelindustri for kjøtt som er dedikert til produksjon av pølser), samt konserverende næringsmiddelindustrier, hvis mål er å transformere næringsmidler til produkter som kan oppbevares under gode forhold i lange perioder (forberedelse og hermetisering av konserver, forberedelse av frosne produkter, osv.).
Portefølje (7)
Italia, Sanfrè
ELCAT SRL designer og produserer produksjonslinjer for pakking og håndtering av kjøtt og pølser.
... familiære atmosfæren på arbeidsplassen påvirker kvaliteten på produktet positivt. Våre produkter går også til selskaper som produserer sunn hundemat. For øyeblikket utvikler vi sunne produkter som bruker strutskjøtt, som strutsburgere, pølser, wienerpølser og marinert strutskjøtt. Vi fokuserer på kvaliteten på produktene og deres helsefordeler, som strutskjøtt har mange av. Vi oppfordrer til å kjøpe...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play