Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... ved interaksjoner mellom mat og væsker. Denne bloggen viser noen eksempler på teknikker innen molekylær gastronomi. Molekylær gastronomi er offisielt en vitenskapelig disiplin som blander fysiske og kjemiske matlagingsprosesser. Vi foretrekker å kalle det "Kunst å oppnå magiske resultater med grunnleggende ingredienser i tradisjonell matlaging". Ja, litt mer inspirerende. Sannheten er at, dessverre for oss, kan ikke alle ta fatt på denne disiplinen.
Portefølje (241)
Frankrike, Grasse
...Tykningsmidler, geleringsmidler, syreholdige midler, konserveringsmidler... Det finnes flere kategorier av tilsetningsstoffer som brukes i matindustrien. Det er ofte produkter fra naturlige kilder, som Agar Agar, som er hentet fra forskjellige alger. Essensielle i moderne kreativ matlaging, spesielt molekylær gastronomi, bruker flere fagfolk teksturmidler for å raffinere og bedre kontrollere...
Portefølje (186)
Nederland, Maarssen
... den egnet for diabetikere og lavkarbo dietter. Allulose fremmer også munnhygiene, da den ikke fremmer tannråte, og viser stabilitet i baking og matlaging, noe som gjør den allsidig for en rekke produkter. Molekylær formel: C6H12O6 CAS nr: 551-68-8...
Frankrike, Saint Angeau-Val De Bonnieure
... vedlikehold i mekanikk, flytende nitrogen brukes til kalde passinger (presspassinger) eller for å utføre termiske sjokk. (Industrielt vedlikehold) I cryoterapi-sentre, for velvære og restitusjon. Til slutt i restauranter for molekylær matlaging, hurtigfrysing av matvarer.
Portefølje (4)
Tyskland, Garstedt
...melkeprotein og andre hydrokolloider. Det gelérer allerede ved 35° C og har en smeltetemperatur på 85° C. Historisk bakgrunn: Agar Agar utvinnes fra bestemte røde sjøalger som hovedsakelig vokser langs kysten av Japan og har lenge vært utnyttet i dette landet for matlaging. En gang, sies det, kastet en japansk kvinne matrester ut, som frøs om natten og deretter tinet i den varme solen om dagen. Det hadde dannet seg en delikat gelé. Egenskaper: Agar Agar er uløselig i kaldt vann.
Portefølje (45)
Storbritannia, Chesterfield
... arabicum, Konjacpulver, Easy Whip (kommer med gratis oppskriftsbok), Molekylær samleskje, Former, Nitrogenoksid krempatroner, Naturlige CO2 patroner, Hickory flytende røyk, Smaksoljer, Smaksdråper, Fruktose, Gellan Gum F, Gellan Gum LT100, Guar Gum, Pektin, Ultratex...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play