Frankrike, Marseille
...{"EXPIRATION":"UTLØP (OPPBEVARING): 60 dager fra produksjon, omtrent 50 dager fra levering.","DESCRIPTION DU PRODUIT":"PRODUKTBESKRIVELSE: Smeltende krem i munnen, med en lett melkeaktig hvitgul farge, med en søt smak og aroma av melk og krem.","ALLERGÈNES":"ALLERGENER (Regl. 1169/11) Melkebasert produkt som inneholder laktose. Det inneholder ikke produkter med gluten.","INGRÉDIENTS...
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Ost laget av rå sauemelk. Smaken er fyldig og vedvarende, smøraktig med en anelse oljeaktig. Sensoriske Egenskaper Smaken er fyldig og vedvarende, smøraktig med en anelse oljeaktig, med et perfekt saltinnhold. Innvendig er den kompakt med små uregelmessige hull av mekanisk opprinnelse, i en halmgul farge og kort pasta, men ikke smuldrete. Opprinnelse: Zamora Type melk: Hel og rå sauemelk Type produksjon: Enzymatisk koagulering Løpe: Dyreløpe fra lam Type familie: Modnet presset pasta, ikke kokt, muggvasket/vaske skorpe Modning: Mellom tre og fem måneder.
Portefølje (43)
Frankrike, LANGEAIS
...SANAIR®-serien (registrert varemerke) består av produkter dedikert til modning av ostene dine. Enkel å bruke for alle, størrelsen er tilpasset det europeiske standardformatet som gjør det mulig å optimalisere overflatene i lagrene og under transport. MODNINGSPANEL:- Standard dimensjoner for et panel: 1100x350 mm, tykkelse 25 mm - Vekt: 4,7 kg MATERIALE:- Kopolymer av polypropylen - Bredt utvalg av farger på forespørsel...
Portefølje (68)
Italia, Montelibretti
... forbruk. Meieriet har CE-merket (IT F8W1G CE). Bedriften er spesialisert på produksjon av ferske oster, som primo sale, stracchino og robiola, lagrede oster og ricotta. Det produseres også hvit og frukt yoghurt samt pasteurisert melk. Vårt kommersielle tilbud fokuserer på osten Orazio, en semi-lagret ost som er egnet for bordforbruk og markedsføres etter noen ukers modning. Tørrsalting og modning i naturlige lokaler gjør den unik med sine sensoriske egenskaper.
...Vi er et familieeid selskap med mer enn 62 års erfaring – lokalisert i hjertet av landsbygda i Aversa, kjent som landet til "mozzarella di Bufala", hvor kombinasjonen av vær og terreng er helt uten sidestykke. Selskapet er aktivt engasjert i prosjektering og konstruksjon av meierianlegg og maskiner, mer presist, maskiner for modning, kutting og emballering av alle typer oster, hovedsakelig...
Portefølje (1)
Belgia, Herve
Osteprodusenten Herve Société har valgt å utvikle en bred kompetanse innen produksjon av oster. Myke oster med vaskeskorpe eller blomsterskorpe, blåoster eller halvfast ost, Hvis man kombinerer disse mulighetene med ulike formater, teksturer, og skreddersydde modninger, tilbys et bredt spekter av muligheter. Takket være denne kompetansen kombinert med et fleksibelt verktøy, kan osteprodusenten...
Italia, Pegognaga
... inkluderer spesielle anlegg for modning og lagring av spekemat, oster, samt for vinmodning. Utvalget av faste kjølesystemer inkluderer multikompressor sentraler, kjølegrupper for store lagre, supermarkeder og kommersielle områder, i tillegg til kondensatorer, fordamperenheter og væskekjølere (chillere). Zanotti-enheter for kjølt transport av ferske og frosne matvarer inkluderer batterienheter, usynlige...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play