Italia, Giuliano
...Mini ciabatta med syltetøy Cod:PCG009...
Portefølje (129)
...Maskin designet for å produsere høyt hydrert brød (70-90% vann). På grunn av sin spesielle prosess: hard mel, viktig hviletid, mindre skade ved kutting, osv., tillater den å produsere brød av høy kvalitet i flere former. Innen TXA-MINI må deigen spres manuelt. Etter deling formes den automatisk, og innsamlingen av produktet er manuell. Typer brød: den klassiske Ciabatta i alle sine former: baston, baguette, sandwich, små, spisse ender, osv.
Portefølje (10)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Fibermaé er vår serie med former laget av et nett av glassfiber med perforering og silikonbelegg, samt en non-stick silikonbehandling. Nettet av glassfiber, med åpen vev, fremmer sirkulasjonen av varm luft og gir en jevn steking. Fibermaé er ideell for baking av boller, burgere, brioche, pølser, eller ciabatta... Du får en vakker, sprø og gyllen skorpe! Format: Mini Størrelse: 400x600mm...
Portefølje (48)
Belgia, Mouscron
...toastbrød, vikingbrød, panini), bakverk (klassiske, mini, premium-serie), søte spesialiteter (donuts, smørbrød, terter, muffins, kaker, småkaker og klassiske belgiske) og salte spesialiteter (pizza-ciabatta og pizzabunn, pølsebrød og fylte panini).
Spania, Mataro
Vi er et selskap som spesialiserer seg på design og produksjon av maskiner og linjer for produksjon av HØYHYDRERT BRØD, og har vært spesialister på behandling av hydrerte deiger med lange hevetider i 15 år. De profesjonelle som utgjør selskapet, er et ungt og dynamisk team med bred erfaring innen bakeribransjen. Vi produserer bakeriutstyr som spenner fra mini-maskiner til store anlegg, alltid for produksjon av ciabatta, rustikk brød, galicisk brød, rundstykker, osv.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play