...Kaffen dyrket av Carlos på hans plantasje i Honduras har en ganske rik aromatisk og smaksprofil. Takket være 48 timer med naturlig fermentering, kan vi nyte både søte noter av melkek sjokolade og karamell, samt mer fruktige noter av appelsin og grønt eple. En eksplosiv blanding som alltid forblir balansert med en middels syrlighet. Lokasjon: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Høyde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Prosess: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvit sjokolade, grønt eple og karamell...
Portefølje (25)
Spania, La Llagosta-Barcelona
...INJEKSJONSMASKIN FOR FYLLING av krem, sjokolade, syltetøy, marmelade, dulce de leche, osv. i muffins, muffins, croissanter og andre bakeriprodukter i samme bakebrett, og unngå unødvendig håndtering av produktet. - For middels og store produksjoner avhengig av graden av automatisering i bakeriet. 170-230 brett/t, ca. - Fullt automatisk: brettfremdrift, posisjonering for fylling og brettutmatning...
Portefølje (83)
Belgia, Wingene
...Sambirano Tsarafandray kakao har en vakker smaksprofil med middels syrlighet. Opprinnelse: Madagaskar Region: Haut Sambirano Variasjon: Criollo-Trinitario og Forastero Hint: Røde frukter, sitrus og jasmin SKU: 5430002193250 hvor Polyoler: 17,6g ° Energi: 451Kcal, 1887kJ Totalt fett: 39,6g hvor mettet fett: 24,4g Karbohydrater: 28,7g hvor sukker: 7,6g * Protein: 12,5g Salt: 0g...
Portefølje (49)
Bulgaria, Dobrich
Frankrike, Saint Emilion
.../100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og...
Portefølje (34)
...Kaffen Rugali er en spesialkaffe fra Rwanda, nærmere bestemt fra regionen Nyamasheke. Denne regionen er kjent for å produsere kaffe av høy kvalitet, verdsatt for sine komplekse aromaer og karakteristiske sødme. Kaffen Rugali dyrkes i middels til høyde over havet, noe som bidrar til å utvikle dens unike smaksegenskaper. Den beskrives ofte som å ha noter av røde frukter, karamell, sjokolade og...
Portefølje (11)
Spania, Barcelona
... harpiksproduksjon og sin typiske farge som, fra en limegrønn nyanse, får en fascinerende hvit tone i løpet av de siste dagene av blomstringen.","CBD":"< 15%","Intensitet":"Moderat høy (4)","Dominante":"Indica","Aroma":"Sitrus, furu og sjokolade","THC":"< 0.2%"}...
Portefølje (39)
Bulgaria, Varna
...Vår produksjonstjeneste for hasselnøttpasta skaper en glatt og kremet pasta fra lett, middels eller sterkt ristet hasselnøtter. Denne pastaen er kjent for sin fantastiske smak og aroma, noe som gjør den til en ettertraktet ingrediens i sjokolade, konfekt og iskremprodukter. Med vår produksjonstjeneste for hasselnøttpasta kan du produsere en høykvalitets pasta som tilfører en rik, nøtteaktig smak...
Portefølje (6)
Spania, Granada
...Farge: Ren, lysende, kirsebærrød, middels–høy lag Lukt: Kraftig aroma av modne frukter: rosiner, tørkede plommer, dadler, tørkede fiken og fin sjokolade Smak: Moderat sødme med godt integrert syre, behagelig tannin, minner om honning, flytende mørk sjokolade og lakris, rund og vedvarende Anbefalt serveringstemperatur: 15℃ Anbefalte matparinger: Svært godt som aperitiff med foie, blåmuggoster...
Portefølje (5)
Frankrike, Talant
...PISTOLET ELECTRIQUE 60 watt fra Sveits er de eneste pistolene godkjent for kontakt med mat. Den perfekte matpistolen for spraying av væsker med lav eller middels viskositet, inkludert smør, olje, egg, gelé, marinader og sauser, osv. Bakerne elsker den for enkelheten ved smøring av bakeplater. Rask, økonomisk, presis og godkjent av næringsmiddelindustrien; alternativet til pensel eller ikke...
Portefølje (192)
Belgia, Namur
...Kaffe av høy kvalitet. Pose med hermetisk lukking foran & ventil for å sikre best mulig bevaring av aromaene. Aroma Mocaccino er en mild kaffe med smak av melkek sjokolade. En kaffe med middels brenning og en kremet tekstur. En skvett melk kan avdekke rikdommen i smaken av denne kaffen. Utvalg: Pose - 250 gr...
Portefølje (46)
...Pisco Acholado kombinerer den faste karakteren til Quebranta-druen (60%) med vennligheten til Italia-druen (60%). Den har en middels kropp med middels til høy intensitet. Den minner oss om friske urter med en avslutning av tørkede frukter som rosiner og ristede mandler, samt noe bitter sjokolade. Anbefalt for strukturerte cocktailer. 40%...
Portefølje (8)
Tyrkia, İstanbul
... smaken gir inspirasjon. Aromaen i Addis Ababa Coffee kommer fra bønnene selv, ingen ekstra aroma brukes. Omsorgen i dyrkingsmetoden merkes i smaken. I Addis Ababa Coffee blir alle bønnene ristet ved forskjellige temperaturer og tider basert på aromaen. Colombia Single Origin kaffe er laget av colombianske kaffebønner med middels rist.
Portefølje (9)
Frankrike, Vannes
... - Aromatiserte krutonger og friterte inkluderinger - Dehydrerte oster - Kjøttprodukter - Italienske oster - Bearbeidede grønnsaker: Halvtørkede, konserverte, syltede - Vegetabilske oljer - Dehydrerte eller konserverte frukter - Nøtter og derivater: Hasselnøtter, pistasjnøtter - Fyll og glasurer med middels fuktighet eller tørre - Sjokolade...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play