...Sjokoladebar lommebok middels størrelse hvit miljøvennlig - Sjokolade og Konfekt
Velg størrelsen på boksen din: L x B x H (i mm): 65х155
Velg Papp: 270gsm Hvit Lager Fullstendig Resirkulerbar...
...INJEKSJONSMASKIN FOR FYLLING av krem, sjokolade, syltetøy, marmelade, dulce de leche, osv. i muffins, muffins, croissanter og andre bakeriprodukter i samme bakebrett, og unngå unødvendig håndtering av produktet.
- For middels og store produksjoner avhengig av graden av automatisering i bakeriet. 170-230 brett/t, ca.
- Fullt automatisk: brettfremdrift, posisjonering for fylling og brettutmatning...
...Kaffen dyrket av Carlos på hans plantasje i Honduras har en ganske rik aromatisk og smaksprofil. Takket være 48 timer med naturlig fermentering, kan vi nyte både søte noter av melkek sjokolade og karamell, samt mer fruktige noter av appelsin og grønt eple. En eksplosiv blanding som alltid forblir balansert med en middels syrlighet.
Lokasjon: Corquin, Copan
Gård: Carlos Estevez Mejia
Høyde: 1450 – 1550 msm
Varietal: Red Catuai
Prosess: Anaerobisk fermentering 48 timer
Organoleptisk profil: Appelsin, hvit sjokolade, grønt eple og karamell...
...Kaffen Rugali er en spesialkaffe fra Rwanda, nærmere bestemt fra regionen Nyamasheke. Denne regionen er kjent for å produsere kaffe av høy kvalitet, verdsatt for sine komplekse aromaer og karakteristiske sødme.
Kaffen Rugali dyrkes i middels til høyde over havet, noe som bidrar til å utvikle dens unike smaksegenskaper. Den beskrives ofte som å ha noter av røde frukter, karamell, sjokolade og...
.../100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.»
J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og...
... harpiksproduksjon og sin typiske farge som, fra en limegrønn nyanse, får en fascinerende hvit tone i løpet av de siste dagene av blomstringen.","CBD":"< 15%","Intensitet":"Moderat høy (4)","Dominante":"Indica","Aroma":"Sitrus, furu og sjokolade","THC":"< 0.2%"}...
...PISTOLET ELECTRIQUE 60 watt fra Sveits er de eneste pistolene godkjent for kontakt med mat.
Den perfekte matpistolen for spraying av væsker med lav eller middels viskositet, inkludert smør, olje, egg, gelé, marinader og sauser, osv. Bakerne elsker den for enkelheten ved smøring av bakeplater. Rask, økonomisk, presis og godkjent av næringsmiddelindustrien; alternativet til pensel eller ikke...
...Farge: Ren, lysende, kirsebærrød, middels–høy lag
Lukt: Kraftig aroma av modne frukter: rosiner, tørkede plommer, dadler, tørkede fiken og fin sjokolade
Smak: Moderat sødme med godt integrert syre, behagelig tannin, minner om honning, flytende mørk sjokolade og lakris, rund og vedvarende
Anbefalt serveringstemperatur: 15℃
Anbefalte matparinger: Svært godt som aperitiff med foie, blåmuggoster...
...Kaffe av høy kvalitet.
Pose med hermetisk lukking foran & ventil for å sikre best mulig bevaring av aromaene.
Aroma Mocaccino er en mild kaffe med smak av melkek sjokolade. En kaffe med middels brenning og en kremet tekstur. En skvett melk kan avdekke rikdommen i smaken av denne kaffen.
Utvalg: Pose - 250 gr...
...Pisco Acholado kombinerer den faste karakteren til Quebranta-druen (60%) med vennligheten til Italia-druen (60%). Den har en middels kropp med middels til høy intensitet. Den minner oss om friske urter med en avslutning av tørkede frukter som rosiner og ristede mandler, samt noe bitter sjokolade. Anbefalt for strukturerte cocktailer.
40%...
... smaken gir inspirasjon. Aromaen i Addis Ababa Coffee kommer fra bønnene selv, ingen ekstra aroma brukes. Omsorgen i dyrkingsmetoden merkes i smaken. I Addis Ababa Coffee blir alle bønnene ristet ved forskjellige temperaturer og tider basert på aromaen. Colombia Single Origin kaffe er laget av colombianske kaffebønner med middels rist.