Tyskland, Gnarrenburg
... skal maltet, blir i et første trinn bløtlagt i vann og deretter satt til å spire. I denne prosessen frigjøres et stort antall enzymer fra kornet, som for eksempel bryter ned proteiner og stivelse. Rett før spiren blir grønn, blir det spirende kornet malt (tørket) ved 35-50°C. Ved disse relativt lave temperaturene forblir enzymene aktive. Deretter kan det tørkede kornet males til maltmel eller knuses, hvis det for eksempel skal brukes til produksjon av malt-ekstrakt...
Portefølje (10)
Sudem Pastacılık er et selskap basert i Antalya/Tyrkia som har produsert de høyeste kvalitetsproduktene siden 2006 og eksporterer sine produkter til Europa og andre land. Vi lager håndlagde bakervarer og kakespesialiteter ved å bruke tradisjonelle bakeoppskrifter og høykvalitets ingredienser. Blant våre spesialiteter finner du brødblandinger, kake- og kakeblandinger, bakepulver, pulverkrem, geléer...
Portefølje (194)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play