...Hvit krystallisertsukker er laget av sukkerroer. Prosessen begynner med utvinning av sukkerjuice, som deretter renses, konsentreres og krystalliseres. Dette gir jevne og glitrende sukkerkorn. Sukkeret, raffinert for å fjerne urenheter, har en strålende hvit farge og en ren smak, uten ettersmak. Den sprø teksturen og krystallene i middels til stor størrelse gjør det til et foretrukket ingrediens.
Opprinnelse: Ukraina.
Emballasje: Poser: 1 kg og 2 kg / kraftposer: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polyetylenposer: 40 kg og 50 kg. Palettisering: 750 kg til 1000 kg.
...Hva er Arenga Palm Sugar?
Arenga Palm Sugar er laget av nektaren fra sukkerpalmen (Arenga Pinnata). Den økologiske arenga-nektaren blir silt og fordampet til arenga har krystallisert seg til sukker. Arenga Palm Sugar er mindre søtt enn vanlig sukker.
Arenga Palm Sugar er sunt
Arenga Palm Sugar inneholder flere sunne stoffer. Det inneholder ulike mineraler, vitaminer, proteiner og aminosyrer. Det er også mange antioksidanter i det. Det er bedre enn vanlig sukker, på grunn av sin lavere glykemiske indeks (30-35).
...Hvit krystallinsk sukker er laget av sukkerroer og er krystallisert sukrose i form av individuelle krystaller, uten smakstilsetninger.
Impulse Commodity Trading tilbyr sine kunder hvit krystallinsk sukker av ulike kvaliteter – Extra, TS1, TS2 og TS3 i forskjellige emballasjer. Produktene er produsert i samsvar med internasjonale standarder. Råmaterialet gjennomgår flertrinns rensing og...
...Hvit rørsukker er et krystallisertsukker som har blitt raffinert. Raffineringen har som mål å bleke sukkeret, fjerne urenheter og eliminere all melasse. Dette fører til en reduksjon i tilstedeværelsen av vitaminer og mineraler. Det er derfor viktig å ikke overdrive bruken og å konsumere det i moderate mengder på grunn av dets høye innhold av sukrose. Det har en sterk søtningskraft og en veldig diskret smak.
...Laktose er naturlig melk sukker. Det utgjør 3,5 % til 5,0 % av melk fra kuer og kan utvinnes gjennom en filtreringsprosess. Deretter blir laktosen krystallisert og brutt ned. Kornstørrelsene deles opp etter mesh. Foodcom kan tilby sine forretningspartnere ulike kornstørrelser som er egnet for flere applikasjoner.
...Krisallisert druesukker - fra borddruer - Representerer det komplekse sukkeret som naturlig finnes i druesaft, bestående av glukose (ca. 50%) og fruktose (ca. 50%).
Dette sukkeret er det eneste druesukkeret i krystallisert form. Det brukes i konditorier, i iskremproduksjon, i tilberedning av gourmetmarmelader, og i høykvalitets hevede produkter.
...:":"","POLARISERING":"99,70 % (MIN) 19-NL-A006","ARSENIK (As)":"0,1 mg/kg (MAKS) 19-NL-A024","1. DEFINISJON:":"Brunt sukker forstås som sukker av god kvalitet og som er kommersielt, det er et naturlig, solid, krystallisert søtningsmiddel, som hovedsakelig består av løse sukrosekrystaller, oppnådd fra sukkerrør ved hjelp av passende industrielle prosesser.","TOTALE P.E. (1+2+3)":"22,0 P.E. (MAKS) 19-NL-A003","INVERTERT SUKKER":"0,04 % (MAKS) 19-NL-A010","SVOVELDIOKSID":"10 mg/kg (MAKS)* 19-NL-A021","PARAMETRE":"VERDI N.ANALYSE"}...
...Referanse
3380390800129
Økologisk og Rettferdig Brun Rørsukker i Bulk
Brunt rørsukker er krystallisert, ubehandlet, lys brunt i farge og har en søt smak.
...Sertifisert Rainforest Alliance-sertifisert hasselnøtt
La bresilienne er laget av hakkede og ristet hasselnøtter og krystallisertsukker.
Den samtidige risting av disse to ingrediensene gjør at nøttene dekkes av sukkergranulatene, og gir det ferdige produktet en vakker gylden farge.
La bresilienne kan brukes som dekorasjon i bakverk (kake med bresilienne) og til iskrem (kjeks eller iskrem med...
...til krem krystallisert sirup, tidligere også kjent som kunsthonning. Laget av sukker og sukkerarter med forskjellige andeler av blomsterhonning\n\nKaramell und Kulör\ndiverse karamellsirupe og kulører mellom 7.500 og 40.000 EBC samt spesialblandinger\n\nSpezialsirup\nSirup laget etter kundens ønske, sorbitsirup, sukkeravløpssirup"}...
...Bagasse refererer til den fiberrike massen som blir igjen ved sukkerproduksjon fra sukkerrør og sukkerroer. Den oppstår når sukkerjuicen, som senere blir viderebehandlet til krystallisertsukker, presses ut av sukkerrøret. Ved produksjon av én tonn sukker dannes det dermed en tredjedel tonn bagasse. Dette er altså et biprodukt av sukkerfabrikkene med mange muligheter for videre bruk: For det...
... forfriskende smak, som passer godt sammen med den naturlige smaken av hampblomstene.
Oppsummert er CBD-blomster krystallisert med sukker og ingefær et velsmakende og praktisk alternativ for de som ønsker å nyte fordelene med CBD uten de psykoaktive effektene av THC. Disse blomstene kan konsumeres alene eller legges til en rekke matprodukter for å gi en presis og deilig dose CBD.
Vekt: 50G...
...Våre dyrebare små fruktperler er laget etter den tradisjonelle konfektmetoden for fruktpasta. Hver eske inneholder 25 perler, hver med 10 mg CBD, totalt 250 mg CBD. Disse deilige godbitene har en intens smak av bringebær og er dekket med krystallisertsukker og en lett syrlig smak for enda mer nytelse! Den lille esken er diskret og lett å ta med seg overalt. I tillegg, som en del av vårt...
Couplet Sugars er en belgisk produsent av innovative sukkerprodukter, laget av krystallisertsukker. Våre fem serier med høykvalitetssukker retter seg mot distributører, grossister og industrikunder (bakeri, konditori, sjokoladeproduksjon, konfekt) samt birøktere. Innovasjon, kvalitet og kundeservice er våre prioriteringer. Våre sukkerprodukter: - perlesukker for dekorasjon eller vafler; - hvit...
Det agroindustrielle kooperativet TEREOS omdanner rødbeter, sukkerrør og korn til sukker, alkohol og stivelse. TEREOS produserer sukker i terninger, pulver, krystaller og ekstra fin, krystallisertsukker, maisstivelse, hvete, glukose, landbruksalkoholer, bioetanol fra rødbeter, hvete og sukkerrør. TEREOS er den største sukkergruppen i Frankrike og den tredje største sukkergruppen i Brasil...
Vårt hus er en helt håndverksbasert bedrift, og oppskriftene har vært de samme gjennom årene. Siden 1890 har konfektyrvirksomheten, som ligger i Liège-regionen, spesialisert seg på produksjon av kokt sukker. Våre godteri blir kokt over åpen ild i kobberkjeler. Vi blander krystallisertsukker med glukose og vann. Vi bruker råvarer av høy kvalitet samt førsteklasses aromaer for å oppnå uovertrufne...