...Våre mataromaer tilbys i forskjellige former: væsker, pulver, emulgerte. Emballasjen kommer i flasker på 30 ml, kanne på 250 og 500 ml, eller i løsvekt på forespørsel. De kan brukes til å lage eller tilsettes i ulike kategorier av matvarer: bakverk, makroner, ganacher, dessertkrem, mousser, konfekt, syltetøy, cocktailer eller sauser, samt sjokoladeproduksjon, iskrem, drikke-sirup, ferdigretter, meieriprodukter, småkaker.
Portefølje (25)
...Modnet ost laget av sauemelk. Den intense smaken er perfekt for å kombinere med spekemat, men også med syltetøy og konserver, spesielt de laget av bær, fiken og pærer.
Portefølje (54)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
... holdbarhetsdato 2 år Rød frukt syltetøy 240g Våre syltetøy er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i FaverollessurCher i LoiretCher. Og våre frukter kjøpes lokalt hver gang det er mulig. Jordbærene kommer fra Sologne. Vi plukker blåbær i Soing i Sologne. Så kommer eplene og pærene fra MontprèsChambord i slutten av august og begynnelsen av september. Til slutt plommer og rabarbra fra Saint Aignan sur Cher.
Portefølje (28)
Frankrike, Gennevilliers
...Det er solen som har avtale ved bordet til frokosten din takket være denne syltetøyet som er laget av de beste ananasvariantene, utvalgt for sine smaksegenskaper og kommer direkte fra små produsenter. Det er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood. Inneholder 30% mindre sukker enn klassisk syltetøy. Syltetøy laget med 60% ferske frukter. Dominant smak: Litt krydret med et hint av ingefær. Konsistens: glatt syltetøy. Serveringsforslag: på brødskiver, bakverk, yoghurt eller kvarg, bakverk. Ingredienser: Ananas 40%, sukker 40%, ingefær 20%.
Portefølje (9)
Tyskland, Hamburg
...syltetøy, plommesyltetøy og desserter. Men vær forsiktig med doseringen, for stjerneanis har en veldig dominerende smak.","Merk for allergikere":"Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, sesam, sennep og selleri."}...
Portefølje (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
...syltetøy. Det brukes i oppskrifter for retter med storfekjøtt og svinekjøtt, i gulasj, marinader. Kinesisk and tilberedes med det, og det tilsettes i supper, inkludert i ørret. Bruk til Brukes til baking, salater, kjøtt- og fiskeretter. Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 35,0 Fett (g / 100g)… 23,0 Karbohydrater (g / 100g)… 18,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 420...
Portefølje (178)
Frankrike, Levallois Perret
...Med en lett krydret og varm smak gir ingefær en behagelig aroma til rettene. Bruk av ingefær i matlaging: *Ingefær i salte retter: Ingefær passer godt med alle typer kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker (som squash), marinader og salatdressinger... *Ingefær i søte retter: Ingefær passer godt med frukt, på paier, syltetøy, fruktsalater, bakt frukt, kompott, te... Fordelene med ingefær: Sterk antioksidantkraft, Anti-inflammatoriske egenskaper, Lindrer fordøyelsesproblemer, Fremmer hjertehelse, Svært lite kalorier.
Portefølje (28)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Italia, Schio
...Amarone Latium Morini er et must innen italiensk vin. Nesten ugjennomtrengelig i sin intense rubinrøde farge med lette granatrøde refleksjoner. Kompleks, moden kirsebærsmak som nesten minner om syltetøy, lakris, krydret med svart pepper, og en ikke påtrengende toskansk tobakk. Ved smak er den varm og myk, med tanniner som dominerer over en behagelig mineralitet i bunnen. Som alle store viner bør den ikke kombineres med noen retter, for å nytes i sin maksimale uttrykk. 2011 er et stort årgang, og den kan trygt hvile i vinkjelleren hjemme i et tiår.
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen