Spania, Monroyo (teruel)
Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den...
Portefølje (43)
Tyskland, Balingen
...Den ideelle kombinasjonen av skjæring og veiing: Ergonomisk, lett å rengjøre, enkel å betjene, energibesparende. Ideell for alle manuelle skjæreoppgaver som kokt skinke, kokte og stekte pølser, skivet ost eller langtidsholdbare varer som salami og lufttørket skinke. Videre en plassbesparende løsning hvis metrologisk godkjent veiing for salgsdisken og manuell skjæring på ett sted er ønsket...
Portefølje (190)
...Kokt salami laget av de beste utvalgte nasjonale kjøttsortene, aromatisert med Aleatico-vin fra vår region, Tuscia. Den avgir en delikat aroma, spesielt egnet til focaccia eller fritert pizza.
Portefølje (7)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekjøtt og bacon, salt, krydder, vin, dextrose, melkeprotein, stabilisator E451, antioksidant E301, smakforsterker E621 og konserveringsmiddel E250. Naturlig svinetarm. Produktet må være helt kokt før konsum. Kan inneholde spor av soya og sennep. MILD RØYKET...
Portefølje (28)
... tilgjengelig i to versjoner: TFR 300 og TFR 400 med utløpsmunn henholdsvis på 300 og 400 mm diameter. TFR grinder breaker, utstyrt med en 350 mm diameter bryteorm, sikrer, i tillegg til presisjon og kvalitet på kuttet som alltid kjennetegner Velati-maskiner, en kontinuerlig produktivitet på opptil 12 tonn / h; på grunn av sin høye produktivitet og fleksibilitet brukes den normalt i industrielle anlegg for kokt salami, ferske pølser, dyrefôr, grønnsaksbehandling og biogassproduksjon.
Portefølje (8)
Italia, Mugnano Del Cardinale
I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
Portefølje (9)
Belgia, Bruxelles
Vi er et handelsfirma som eksporterer agroalimentære produkter, frosne varer og FMCG (bleier, tape,…). Vi er til stede i Europa og Afrika. Gjennom årene har vi betydelig utvidet vårt produktsortiment og utvidet vårt distribusjonsnettverk til glede for våre kjære kunder. Vi eksporterer til hele Sub-Sahara-Afrika med kontroll fra felt/fabrikk (EU, Amerika,…) helt til levering i Afrika. Med FAGOU får...
Samsvarende produkter
Saucisson
Saucisson
Portefølje (26)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Italia, Altamura Di Bari
...Typisk salami fra Puglia "Soppressata" tørket kjøtt.
Samsvarende produkter
Soppressata
Soppressata
Andre produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
...Spiselig, brukt til dannelse av kokt chorizo med tykk deig og produksjon av kokt, røkt, cabano, modnet og rå chorizo.
Samsvarende produkter
Avansert
Avansert
Andre produkter
OKY
OKY
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Slovakia, Michalovce
...grossister, handelsmenn. Råvarer brukt til produksjon av pølse, salami, kokt skinke, spekemat, pålegg, frankfurter, bacon. Biprodukter som innmat, bein til kjæledyrfôr, svineskinn og fiskehud, fiske skjell til kollagenproduksjon.
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play