...Kokt salami laget av de beste utvalgte nasjonale kjøttsortene, aromatisert med Aleatico-vin fra vår region, Tuscia. Den avgir en delikat aroma, spesielt egnet til focaccia eller fritert pizza.
Portefølje (7)
... tilgjengelig i to versjoner: TFR 300 og TFR 400 med utløpsmunn henholdsvis på 300 og 400 mm diameter. TFR grinder breaker, utstyrt med en 350 mm diameter bryteorm, sikrer, i tillegg til presisjon og kvalitet på kuttet som alltid kjennetegner Velati-maskiner, en kontinuerlig produktivitet på opptil 12 tonn / h; på grunn av sin høye produktivitet og fleksibilitet brukes den normalt i industrielle anlegg for kokt salami, ferske pølser, dyrefôr, grønnsaksbehandling og biogassproduksjon.
Portefølje (8)
Italia, Mugnano Del Cardinale
I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
Portefølje (9)
Italia, Altamura Di Bari
...Typisk salami fra Puglia "Soppressata" tørket kjøtt.
Samsvarende produkter
Soppressata
Soppressata
Andre produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play