... kakao og sjokolade.
Chili tilskrives imidlertid ulike positive egenskaper, så krydret mat kan i moderate mengder faktisk bidra til helsen. Man må bare ikke overdrive.
Våre chilier er uansett den beste følgesvenn for en kulinarisk, brennende nytelse.
Innhold: 200,00 g
Artikkel-Nr: 802205...
Poppe & Groninger GmbH er et tradisjonsrikt selskap med base i Hamburg, som spesialiserer seg på handel med høykvalitets krydder. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av naturlige råvarer og bearbeidede krydder for næringsmiddelindustrien. Takket være lang erfaring og dyp bransjekunnskap er Poppe & Groninger en pålitelig partner.
Produktsortimentet inkluderer enkeltkrydder som pepper, paprika og musk...
...Tomat Concassées Med chili - 6194055552318 - Hermetikk
Pakking pr. kolli: 24 UVC
Pakking pr. pall: 78 kolli
Produkttype: Skrellet, Concassé og Saus
Familietariff: Tomater og Harissa
Underfamilietariff: TOMATER...
... og gleder chili-fans med en lang, ekte sterk avslutning! Den perfekte krydderblandingen for chili con carne, bolognese, braisert kjøtt og raske steker. Superkrydder for grillkjøtt og dipper.
Ingredienser: Knuste chilier (20 %), grønne jalapeño-chiliflak (14 %), rød paprikagranulat, ingefær, grønn paprikagranulat, sumak, kanel, løkgranulat, hvitløkgranulat, nellik
Merk til allergikere: Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, sesam, sennep og selleri.
Innhold: 36 g i rød stålboks...
...Oliven schiacciata bocal Oliven Italia CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur
CROC’ELLA tilbyr disse deilige olivenene, Schiacciata-oliven i olje, tilberedt med skiver av paprika, hvitløk, persille, oregano og chili.
Schiacciata-olivenene finnes i løsvekt i glass på 2,9 kg og også i mini-glass på 290 g solgt i pakker med 12 glass.
Vi tilbyr levering over hele Frankrike (Lille, Strasbourg...
...Kultivaren "Nocellara Etnea" representerer eksellens, kronjuvelen i olivenproduksjonen i Etnea. I henhold til en langvarig bedrifts tradisjon blir de grønne oliven plukket fra trærne, overvåket, og så snart de er høstet, behandlet med dyktighet og dokumentert erfaring. Deretter blir de omdannet, knust med kunstnerisk presisjon, og først når tiden er inne, krydret med selleri og fersk mynte, lett krydret med oregano og chili, og strengt bevart i ekstra jomfruolivenolje.