Spania, San Pedro Manrique (soria)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Laget med utvalgte kjøttstykker fra våre iberiske griser, presenterer vår Chorizo Castro y González "Selección" seg med en intens rød-oransje farge, myk berøring og middels hardhet, med en intens aroma der paprikapulveret som brukes i tilberedningen, skiller seg ut på en subtil måte. Med en intens og gjennomtrengende smak gitt av den iberiske Presa vi bruker i tilberedningen, er den en fryd for de mest kresne ganer. SKU:N / A Fraktvekt:N / A...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sid...
Portefølje (43)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Svinehode Svart Okse Hvit Okse Bønne Butifarra Leverpostei Land Butifarra Cular Butifarra Svart Butifarra Katalansk Cular Sant Roc Egg Butifarra Blodpølse Hvit Butifarra Malagueño Chorizo...
Portefølje (28)
Spania, Murcia
...Vårt Iberico-kjøtt viser teksturer og smaker som vitner om vår nøye overvåkede produksjonssyklus. Enten det er for hotellbransjen eller for forbrukeren, hvorfor ikke nyte Iberico-svinekjøtt i alle sine former? Vekt: 1,2 kg...
Portefølje (178)
Spania, Alcobendas
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Håndverksproduksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røkt bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Finestrat
...Spansk iberisk chorizo; Tilgjengelig som iberisk chorizo eller fra vanlige slaktekyr.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og gir oss vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av...
Frankrike, Saint-Etienne
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
...Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet i et naturlig tørkerom.
Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Portugal, Leiria
... gir en unik smak. Med tillegg av charcuterieprodukter i porteføljen, har vi skapt et nytt merke - MANDUCA ®, hvor vi tilbyr varierte produkter som: Rispølse; Farinheira; Negrito; Salpicão; Røkt mage; Skinke; Ferske pølser og Merguez; Spyd; Roti; Hjemmelaget chorizo. Vi er alltid tro mot de håndverksmessige produksjonsprosessene og de strenge kriteriene for utvalg av råvarer, hvor vår MISJON er: Å...
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.
Spania, Vallecas
Vil du kjøpe kjøtt på nettet raskt, enkelt og trygt? Hos Discarlux spesialiserer vi oss på salg av kjøtt av beste kvalitet. Vi er eksperter på storfekjøtt fra nasjonale og europeiske dyr. Det har aldri vært enklere å kjøpe gourmetkjøtt på nettet. Hvis du ønsker kjøtt på nettet til beste pris og kvalitet, ta en titt på vår nettbutikk. Vi har de beste produktene: entrecôte av okse og ku, indrefilet av ku, oksehamburgere, tørket kjøtt, chorizo, blodpølse og mye mer. Discarlux, din pålitelige nettbutikk for hjemlevering av kjøtt.
Spania, Alcobendas-Madrid
... sentrallager ligger i Alcobendas. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt. Produktene vi tilbyr er: pluma, secreto og solomillo. Og innen spekemat: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involvert i hver del av prosessen fra oppdrett til markedsføring og distribusjon av kjøtt og spekemat. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene våre. Vår nettside er www.navarretintoibericos.com...
Spania, Guijuelo
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet...
Portefølje (10)
...Alandaluzza.fr er en halal grossist som tilbyr et utvalg av premium håndverks halal pølser laget i Andalucía til profesjonelle aktører: hotell, restaurant, pizzeria, catering, halal pølsemakeri, halal delikatesse... Vårt utvalg av halal pølser i engros består blant annet av: - halal pølse av storfe og lam - halal chorizo av storfe og lam - halal fuet av storfe - halal bacon / halal pancetta av...
Portefølje (4)
Spania, Tudela (navarra)
Leframa er en familiebedrift som gradvis har vokst takket være to klare prinsipper: hardt arbeid og maksimal kvalitet for å tilby våre kunder det beste produktet. Vi liker arbeidet vårt og prøver å formidle dette i alle produktene våre. Våre produkter: FERSKE PØLSER, CHISTORRA, TØRR OG FERSK CHORIZO, LONGANIZA, KURERT BACON, BACON, MARINERT LOMPE, HVIT CHORIZO, CULARES. Alle produktene våre er laget med naturlig tarm. Vi har merket fra Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nå har vi også en serie økologiske produkter.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk produsent av kjøttprodukter siden 1976. Våre hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kokt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er spesialiserte innen HORECA-sektoren (Hotell, Restaurant og Catering). Vi holder til i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrikk med moderne industrielle utstyr og produksjonsmetoder. Vårt selskap er en leder i denne sektoren med sin...
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
...fiskepaté, grønnsakspaté og smørbare kremer - Konserverte svinekjøtt, chorizo og viltkjøtt i olje - Håndlagde oster - Sjokolade og marmelade med smaker - Ren honning - Bie pollen - Økologiske urter og krydder. Ikke nøl med å nyte våre håndlagde produkter med den beste smaken og kosmetikk som vil hjelpe deg med å ta vare på huden din.
Spania, Sevilla
... etterspørres i alle land. Olivenolje er den grunnleggende og karakteristiske ingrediensen i middelhavsdietten. Den kommer fra områdene i Andalucía, og bruken er hovedsakelig kulinarisk og svært gunstig for helsen. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvit, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinaene er konserverte, marinerte eller pølseprodukter. Blant de mest kjente er chorizo, salchichón, lende og andre pølser som butifarra, morcón eller fylt kjøtt. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Spania, Lugo
LUALCO S.L. er et selskap som tilhører kjøttsektoren og er dedikert til skjæring og salg av ferskt, kjølt og frosset kjøtt. Deres fasiliteter, godkjent av EØS, ligger i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Blant deres aktiviteter fremheves: skjæresal, pølser (galicisk chorizo, salchichón, chicharrones, zorza, osv.), salting (galicisk lacón, bacon, tarmer...), kjøttdeig, fryselager, innmat og...
Spania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Ligger i La Vall de Bianya, i byen La Canya, kan du finne fabrikken for førsteklasses skinker fra Ramòn Ventulà. Produkter: skinker. Skinker med bein. Utbenede skinker. Skivet skinke. Fuet. Chorizo. Tykkskinn. Pancetta. Bacon. På midten av 1900-tallet, i et hus i den lille landsbyen La Canya, begynte familien Ventula med produksjon av pølser. I begynnelsen var pølsene ment for eget forbruk eller...
Populære land for denne søkefrasen