Kypros, Peyia
... som brukes i en latte er vanligvis mer skummende og luftig enn den i en flat white. En flat white, derimot, inneholder vanligvis to shots espresso og en mindre mengde dampet melk, noe som resulterer i en sterkere kaffesmak. Forholdet mellom melk og espresso er vanligvis 1:3, noe som gjør den til en kraftigere, mer espresso-fokusert drikk. Teksturen på melken som brukes i en flat white er vanligvis glattere og silkere enn den i en latte. Oppsummert er de viktigste forskjellene mellom en café latte og en flat white mengden og teksturen på melken som brukes, samt styrken på kaffesmaken.
Portefølje (34)
Vi er produsent av konfektprodukter. Vi produserer varer basert på egne oppskrifter utviklet over 70 år, samt produkter ved bruk av moderne teknologi og emballasje- og pakkingsteknikker. I vårt rike utvalg finner du kremkarameller (melk, mynte og kakao), toffee (melk og sjokolade), fylt karamell, harde karameller, sukkertøy og sjokoladebelagte produkter (plomme i sjokolade, gelé i sjokolade). Pris...
Portefølje (9)
Frankrike, Geispolsheim
Vårt selskap EDELWEISS GROUP opererer innen næringsmiddelindustrien og tilbyr produkter av russisk og armensk opprinnelse. Vi tilbyr også et stort mangfold av andre produkter, hermetikk (aubergine-kaviar, hvitløkspaprika, ovnsbakte grønnsaker, ...), syltetøy og kandiserte frukter (valnøtter, jordbær, fiken, hvit kirsebær, ...), fruktsafter (kirsebær, kornell, fersken, ...), nøtter, chips og andre...
Portefølje (138)
Tyskland, Berlin
... å stadig gjenskape dem. Med unik kaffe og snart også svært bærekraftige kapsler. Jack Mack oppfordrer deg til å stå for deg selv, realisere deg selv og tørre å stadig prøve noe nytt. Alt dette med den perfekte kaffesmaken på tungen.
Portefølje (2)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play