Italia, Eboli
... (mozzarella, ricotta, scamorza); den har også rettet seg mot publikum fordi arealet gir mulighet for å utvikle ytterligere forretningsmuligheter: med opprettelsen av serveringsområder, betjent både med restaurantvirksomhet og servering, gjennom bar/iskrembutikk med fokus på håndverksprodukter. Kjernevirksomheten til selskapet er produksjon av mozzarella, ricotta og scamorza.
Italia, Montelibretti
... forbruk. Meieriet har CE-merket (IT F8W1G CE). Bedriften er spesialisert på produksjon av ferske oster, som primo sale, stracchino og robiola, lagrede oster og ricotta. Det produseres også hvit og frukt yoghurt samt pasteurisert melk. Vårt kommersielle tilbud fokuserer på osten Orazio, en semi-lagret ost som er egnet for bordforbruk og markedsføres etter noen ukers modning. Tørrsalting og modning i naturlige lokaler gjør den unik med sine sensoriske egenskaper.
Italia, Brescello
Milk Innovation er et selskap spesialisert på bygging av anlegg og maskiner for meieriindustrien, bestående av et team med tjue års erfaring i bransjen. I løpet av de siste årene har vi fokusert på maskiner og anlegg som kan produsere og behandle følgende produkter: ricotta, mascarpone, yoghurt og smøreost. Aktiviteten med design og produksjon utføres helt i Italia, noe som gir kundene kvalitet...
Italia, Sonnino
... Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Anlegg i Berlin Det tredje anlegget, det nyeste i rekkefølge, ble åpnet i 2002 og ligger i Berlin i Tyskland: her produseres økologisk melk mozzarella og ricotta, samt melk mozzarella og ricotta.
Italia, Mazara Del Vallo
Ta en gammel bakeri. Sett inn en familie som i 50 år har fulgt de gamle sicilianske oppskriftene. Tilsett ricotta, mandler, pistasjnøtter og sitrusfrukter født av solen og jorden i Sicilia. Bland dem med riktig mengde enkelhet, tradisjon og kreativitet. Du har fått en søt Rocca. Rocca Confectionery Industries ble grunnlagt for å fremme eksellensen til den sicilianske konditoriet og tilfredsstille...
Portefølje (8)
Italia, Zafferana Etnea
... distribusjonsplattformer gjør oss i stand til å levere til tusenvis av salgssteder i Italia og over hele verden, som i Japan, USA, Frankrike, Belgia, Sveits, Tyskland og andre. Zappalà har et bredt og variert utvalg av meieriprodukter for detaljhandel, GDO og HORECA-salg: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE OST (Pecorino, Caciotta, Provola, trukket ost). Zappalà er i stand til å fryse, porsjonere (i vanlige...
... dedikert til mozzarella og ricotta di Bufala og spesielt til meierianlegg for produksjon av enhver type "pasta filata"…ost, som mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også spesialiserte på produksjon og oppgradering av Mini Dairy-linjer med forskjellige produksjonskapasiteter. -Alle våre MINI Dairy er "skreddersydde" i henhold til kundens spesifikke krav.
Portefølje (1)
Italia, Bibbiano
...Ostefabrikken har adresse i Via Vittorio Veneto 4, naturligvis i Bibbiano (RE), og hver dag produseres det i gjennomsnitt 16 former av Parmigiano Reggiano (nesten seks tusen i løpet av et år), merket med registreringsnummer 629. I butikken: "La corte del Parmiggiano Reggiano" foregår det direkte salg til publikum av Parmiggiano Reggiano, smør og ricotta. Til tross for hva som har skjedd i andre...
Italia, Carini
Ricocrem er et historisk selskap fra Sicilia som er ledende innen produksjon og salg av frossen søt ricotta-krem og cannoli-sett for privatpersoner, konditorier og cateringbedrifter. Et selskap med et moderne produksjonssystem som har gjort det mulig å kombinere tradisjon og innovasjon for å sikre produkter av høy kvalitet. Oppdag produktene, distribusjonskjeden, de nyeste nyhetene og kommende arrangementer.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
...Niddere, Farfallamaskiner, Maskiner for Orecchiette og Trofie, osv. … Vi er også i stand til å åpne komplette butikker og laboratorier for fersk pasta; samt å reise til stedet for installasjon og undervisning med oppskrifter for de mindre erfarne (med et stort utvalg av fyllinger, fra klassiske kjøttfyllinger, til ricotta, urter, laks, osv.), basert på over tjue års erfaring som produsenter av pasta og ravioli.
Italia, Ceglie Messapica
... sunnere. Vårt unge og høyt kvalifiserte personale jobber hver dag med produksjon av cacioricotta og ricotta forte med høyt utvalgt melk. Faktisk er vårt kvalitetskontor alltid oppmerksom på valget av melk, som utelukkende kommer fra gårder i Puglia.
... mest urørte områdene i Italia, hjemlandet til "Det mediterranske kostholdet", som lenge har vært inkludert av UNESCO på listen over immaterielt kulturarv for menneskeheten. Selskapets styrke er basert på bruken av tradisjonelle metoder, en grundig kunnskap om husdyrhold, og gjennomføringen av alle faser av produksjonsprosessen internt. Blant produktene fremhever vi mozzarella laget av bøffelmelk, mozzarella med myrte (mortella), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli og yoghurt.
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
Italia, Ficarazzi
Fabrikk for Sicilianske Cannoli. Produksjon, salg av skinn, kjeks (skall) til sicilianske cannoli. Produksjon og engros salg, samt direkte til konditorier, av skinn og kjeks (skall) til sicilianske cannoli. Et sprang inn i fremtiden for den sicilianske søte tradisjonen. Kunsten av den velkjente desserten med ricotta-krem finner sitt tilholdssted i produksjonen av kjeks fra “La Palermitana Cannoli”.
Italia, Montanaso Lombardo
... mottak til ferdig produkt, med særlig fokus på UHT STERIPLAK-linjene, produksjonslinjer for yoghurt og linjer for osteproduksjon for myke, harde, strekkede oster og ricotta. - Linjer for forberedelse, blanding og termisk behandling for drikker som fruktjuice, vin, honning, isotoniske drikker. - Prosessen for behandling av soyamelk. SORDI, et selskap som kan tilby know-how og banebrytende teknologi innen næringsmiddelindustrien, er også et ingeniørselskap som designer og realiserer delvise eller komplette nøkkelferdige anlegg hvor som helst i verden.
Italia, Sambuca Di Sicilia
... OGSÅ KJØPES I ENKELTPORJONER PÅ 100g (granita av svarte morbær, granita av mandel, granita av sitron, granita av kaktusfiken, granita av fiken, granita av sjokolade, granita av hasselnøtt... osv...) HÅNDVERKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTASJ (EKT PISTASJ FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AV PANTELLERIA VIN) SVART TRØFLER HVIT TRØFLER BOSS CAKE (DEN BESTESELGENDE) DEN BESTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSSNE KAKER 1) TRE TYPER KJØTTPAI (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE PAIER) 2) RICOTTA SMULER 3) 21 ANDRE KAKER BOSS...
Italia, Viareggio
... den ferske ricotta-raviolen, fiske-raviolen, gresskar-raviolen, samt potetvarianten og de vegetarianske alternativene. Vi har CE-merke for salg og legger stor vekt på overholdelse av H.A.C.C.P for å sikre ansvarlig produksjon. Kom og besøk oss også for detaljhandel, hvor du vil finne utmerkede sauser, lasagne, fylte muslinger og mye mer.....
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
I mange år (vi er allerede i fjerde generasjon) har Ferruccia, landsbyen mellom Agliana og Quarrata, i den fantastiske provinsen Pistoia, hatt den beste melken som blir bearbeidet for hånd og omdannet til en unik ost og en deilig ricotta, myk og kremet. Hemmeligheten til Caseificio PRO - LAT er å jobbe med tradisjonelle metoder som alltid har vært en del av landbrukets arv, noe som gjør produktet...
Meieri spesialisert på produksjon av ricotta og sauost...
Italia, Paganico
AZ.AGRICOLA med egen produksjon av sauemelk og bearbeiding til Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo og forskjellige aromatiserte Pecorinoer. Direkte salg. Leveranser og forsendelser i Italia og utlandet. Smaksprøver tilgjengelig på forespørsel.
... vi kun durumhvete og spekemat, ricotta, kjøtt, grønnsaker og andre råvarer direkte fra produsentene til vår ferske pasta. Det vi ønsker å tilby våre kunder er eksellensen av våre produkter. Punkt... og Pasta!
Italia, Palermo
Real Food Sicily er et selskap dedikert til produksjon og salg av typiske sicilianske produkter. Vi tilbyr kun utvalgte produkter fra de beste selskapene, vi produserer ricotta, skinn til cannoli, kikerter og finmalt mel, typiske konserver, og pasta laget med bronseformer. RealFoodSicily er et selskap med mye erfaring. Vi jobber med italienske matvarer, spesielt de sicilianske, som vi har valgt...
Italia, Castelvolturno
LANDBRUKSSELSKAP FOR PRODUKSJON OG SALG AV MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA FIORDILATTE RICOTTA MATVARER CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-REKLAME PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE ENGROSSALG OG DETALJSALES AV MOZZARELLA FRA BUFALA KONTROLLERT OG UTVALGT PRODUKT EKTEN MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA...
...Masseria Fontana Ramata er et landbruks- og zootechnics selskap (bøffelfarm) som ligger i Sør-Italia med nesten 100 års historie. Selskapet produserer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" utelukkende fra bøffelmelk som kommer fra egen gård. Produktene fra Masseria Fontana Ramata er oster av svært høy kvalitet. Hele produksjonsprosessen er kontrollert; fra urtedyrking, oppdrett av bøfler, til produksjon av bøffelmelk for å oppnå den ferske og deilige mozzarellaen.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Portefølje (1)
Italia, Ancona
...FERSKPASTA, RIS, KAFFE, SKIVER AV OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKER, NØTTER, BRIOCHE, CROISSANT, GODTERI, KRYDDER, URTER, KJØTT, TØRKEDE FRUKTER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, KJEMIKALIER, DYREFOR, ANTI-GRITTEGAMER, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Produksjon og salg av mozzarella for pizzeriaer, bocconcini, røkt ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produserer de tradisjonelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den ferske pastaen fra Pastificio al Ponte brukes til å produsere en serie produkter som henter inspirasjon fra den kulinariske tradisjonen i Verona og Mantova: Klassiske kjøtttortellini, Tortellini med lokal gresskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Produserer mozzarella, ricotta, provolone...
...Da Ferdinando Bagarani startet osteproduksjonen Mamma Maremma, var det lite mer enn et verksted hvor det hovedsakelig ble produsert ricotta og et par varianter av caciotte. I løpet av et halvt århundre har utvalget blitt beriket med smaker og konsistenser forankret i tradisjonen og typisiteten til området. Den Maremma som ble feiret i maleriene til Macchiaioli, og som Giosué Carducci beskrev som "det søte landet".
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play