Italia, Castel Volturno
...En Decaffeinato som ikke mister den typiske fylden og intensiteten av kaffe? Prøv det, hvis du ikke tror det. Smaken av tradisjon med en prosentandel kaffe som ikke overstiger 0,1 %. Koffeinen er ekstraktet fra bønnen mens den fortsatt er grønn og ikke ristet, uten bruk av skadelige løsemidler. All den myke og fløyelsaktige smaken av kaffe, uten koffein. Med noter av karamell, melkek sjokolade og tørket frukt.
Portefølje (68)
...Høy-kvalitets kaffe med en jevn og balansert smak, dyrket mellom 800 og 1300 meter over havet, med en markert og delikat aroma. Noter av vanilje, tørket og tørket frukt som skiller seg ut på en velbalansert og utsøkt kropp. En kaffe som skiller seg ut for sin rikdom og fine syre, med tydelige noter av sjokolade beriket med hint av karamell og en ettersmak av ristet brød.
Portefølje (17)
Italia, Savignano Sul Panaro
...Fersk og delikat kaffe, ekstremt aromatisk og fyldig med en lett ettersmak av sjokolade og hint av tørket frukt. Cremaen er vedvarende og karamellfarget.
Portefølje (17)
Italia, MILANO
... Amarone della Valpolicella, en intens, omsluttende vin med lang ettersmak som, takket være sin finesse og eleganse, ikke frykter tidens gang. Mørk rubinrød med en lett nyanse ved kanten av glasset, har den intense aromaer av bjørnebærsyltetøy og tørket plomme, kryddernoter av stjerneanis og svart pepper, med ristede hint av hasselnøtt og mandel; avsluttes med tobakk, vanilje og sjokolade, i en...
Portefølje (233)
Italia, Sizzano
...DRUESORT Nebbiolo 100% PARING Sjokolade og tobakk Korrigert kaffe FARGE Krystallklar AROMA Intens og vedvarende Noter av tørket frukt TEMPERATUR: 15-18 °C ALKOHOL: 40% vol...
Portefølje (13)
Italia, Lauro
...Den karamelliserte hasselnøttgranulaten er et produkt laget av utvalgte hasselnøtter av høy kvalitet, ristet, knust og karamellisert. Hasselnøtten har alltid hatt en plass blant kremene som brukes i konditorfaget og iskremproduksjon, i den tradisjonelle kombinasjonen med sjokolade. Den karamelliserte ristede hasselnøttgranulaten brukes vanligvis til pynting og dekorering av smakfulle retter, og sikrer optimale og konsistente resultater.
Portefølje (10)
Italia, Mercato Saraceno
...Vår Miscela Maya er en hyllest til rikdommen av italiensk kaffe. Bestående av et utvalg av høykvalitets Arabica- og Robusta-kaffebønner, tilbyr denne blandingen en intens og fyldig smak. Den håndverksmessige ristingen fremhever noter av sjokolade og tørket frukt, og gir en omsluttende og tilfredsstillende kaffeopplevelse. • AROMA 4 • KROP 5 • SMAK 4 • INTENSITET 3...
Portefølje (6)
Italia, Sesto Fiorentino
... som kan nytes flere ganger i løpet av dagen for et energiløft. Den kan nytes hjemme eller på kontoret i en kopp, eller tilberedes og tas med i hverdagen. Amerikansk kaffe er et utmerket alternativ til espresso eller moka-kaffen som vi italienere er vant til. Pakningen med friskhetsbevarende ventil opprettholder produktet til tross for forbruk over tid. AROMATISK PROFIL Aromatisk kaffe med en delikat smak, med ettersmak av kakao, vanilje, sjokolade, blomsternoter og tørket frukt.
Portefølje (9)
Italia, Marciano Della Chiana
... være den saftige og fyldige smaken, er den perfekt alene eller med sjokolade. Utmerket kombinasjon med lagrede oster. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italia. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små eikefat - 6 måneder på flaske. Farge: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Plomme, Villrose. Temperatur: 12° C. Ideell med: Sjokolade, lagrede oster.
Portefølje (10)
...% hasselnøtter og bare 3 andre ingredienser: sukker, kakao (eller melk) og vanilje. Hasselnøttkaker (hasselnøtter, sukker, egg) Sjokolade og sjokoladebiter kombinert med hasselnøtter. Praliner, sjokoladeplater, plater med hele hasselnøtter, påskeegg. Vi kan tilby emballasje som er egnet for detaljhandel eller større formater for konditorier og iskrembutikker. For betydelige mengder er det mulig å tilpasse oppskriftene etter kundens behov.
Portefølje (3)
Italia, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, siden 1980, designer og produserer maskiner og komplette anlegg for behandling av sjokolade og tørket frukt, og tilbyr løsninger for spesifikke behov hos hver enkelt kunde, sektor og marked. Avanserte løsninger for produksjon og forming av sjokolade og andre produkter basert på tørket frukt og kakao. Et tilbud som strekker seg fra behandling av råvarer, kakao og tørket frukt, til...
Italia, Savona
Siden 1987 har vi utviklet og skapt nye økologiske dietetiske og nutraceutiske produkter. Produkter uten sukker, uten gluten, uten laktose. Drikker og matvarer for sport. Økologiske barer uten sukker, med sesam, mandel, hasselnøtt, tørket frukt, frø. Myke barer laget av 100 % frukt. Sprø barer med korn. Barer med puffet korn og sjokolade. Energi barer. Barer for sport. Grissini uten gjær, laget...
Portefølje (5)
Italia, Castel Di Sangro
Behandling og emballering av lupiner også på vegne av tredjeparter i 150 kg fat, ulike kalibre, tørkede italienske og utenlandske lupiner, alle kalibre, tørket frukt og sjokolade.
Italia, Palermo
...småkaker, søtsaker og frokostblandinger laget med førsteklasses mel fra Timilia, Russello og Maiorca. Det mangler ikke på linser, kikerter, mandler, hasselnøtter og andre belgfrukter og økologisk tørket frukt. Mange produkter fra siciliansk konditori: cannoli, cassata, mandelkaker, sprø godbiter og pistasjnougat. Vi elsker sunn, økologisk, velsmakende og næringsrik mat. Vårt utvalg forteller om denne lidenskapen. Besøk nettstedet vårt, og du vil bli hjulpet av vårt forbrukerkontor i alle faser av kjøpet. Rask og sikker frakt.
Italia, Cuneo
RAWMATERIALE FOR KONFEKSJONERINGSINDUSTRIEN...
Italia, Belmonte Calabro
BEHANDLING AV TROE FIGER...
Italia, Amantea
Italia, Capranica
Italia, Taurianova
Italia, Casal Velino
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play