Velkommen til universet til chocolaterie Bataille, din sjokoladepartner for dine profesjonelle behov. Vårt familieforetak er spesialisert på produksjon av høykvalitets sjokolade, laget med førsteklasses ingredienser, for krevende kunder.
Vår ekspertise og vår lidenskap for sjokolade gjenspeiles i hver av våre kreasjoner. Vi tilbyr et bredt utvalg av sjokolade for å imøtekomme dine behov: sjokolad...
... smitteverntiltak ,,
Tørket frukt av høy kvalitet
‘’ Større kaliber, bedre grader og opprinnelser for en høyere posisjonering ,,
De beste tørkede fruktene i ånden av et univers av frukt og grønnsaker
‘’ Fordi produktene våre først og fremst kommer fra… de beste fruktene ,, ...
...Sjokoladefabrikken JANIN er en av de 12 siste små sjokoladefabrikkene som finnes i Frankrike. I dag, når de "store" sjokoladeprodusentene alle er en del av multinasjonale grupper, blir de Store Mesterhåndverkerne innen sjokolade stadig sjeldnere.
...Nougat nå til dypping: En plate på 2,4 kg med ren delikatesse klar til å tilpasses etter dine ønsker. Denne håndlagde nougaten, laget av honning, mandler og pistasjnøtter, venter på å bli forvandlet av ditt valg av smeltet sjokolade eller tørket frukt. Et must for matelskere og kreative kokker.
Referanse:105701
VEKT (i KG):2.400
Pakking:1
MVA:20.0%...
...Olivenpulver fra Böhmen, eller sinjid-pulver, er et pulver laget av frukten fra oliven fra Böhmen, produsert på en håndverksmessig måte.
Det er naturlig og inneholder ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.
Dette pulveret gir også en syrlig smak til bakverkene dine.
I Iran og Afghanistan blir dette pulveret ofte blandet med sjokolade.
Dette pulveret er et veldig godt alternativ til hvetemel. Det er derfor ideelt for glutenfrie, veganske og vegetariske dietter.
...Fullkorn
Rik på fiber
Langsomt bakt i ovnen
Sprø og smakfull
Hvit sjokolade
Bjørnebær og blåbær tørket, ingen frysetørkede frukter.
Kort ingrediensliste
Bruksanvisning
Hell i en bolle med melk eller dryss der du ønsker (yoghurt, eplemos, dessert).
Ingredienser
Ingredienser: Havregryn*, ubehandlet brunt sukker*, hvit sjokolade* 6% (kakaosmør*, sukker fra sukkerrør*, melkepulver*), blåbær* 1,75...
...Naturlig attraktiv
Rask og effektiv
2 i 1: forebyggende og kurativ
Uten lukt
Limbelagt lokkemiddel som dreper matmøll og hjelper til med å forebygge eventuelle infeksjoner.
Hannmøll tiltrukket av lokkemiddelet (feromonen) sitter fast i fellen, slik at reproduksjonssyklusen blir avbrutt.
Enkel å bruke, den kan festes i kjøkkenet, lagringssteder for mat (spiskammer, osv.).
Møllene angriper følgende matvarer: korn, pasta, ris, dyrefôr, fuglefrø, tørket frukt, sjokolade, kjeks, nøtter og krydder.
Uten lukt, forblir den effektiv i 6 uker.
... også brukes i matindustrien som en kvalitetsingrediens i andre produkter som smør, mel, melk, konfekt, bakevarer og sjokolade.
Vi tilbyr muligheten til å integrere cashew-nøtter fra Tanzania, som er større og søtere enn de asiatiske, i ditt utvalg av tørket frukt. Fordelene med ferske cashew-nøtter er åpenbare.
Vi har redusert leveringstiden til 2 måneder fra Afrika til Europa eller Amerika, og holder cashew-nøttene ferske og hele. Vi tror på direkte forsyningskjede.
Vi gir gjerne all nødvendig informasjon!
Grunnlagt i 1986, er VIJAYA® et fransk merke. Som en familieeid bedrift, er vårt selskap en pioner innen økologiske produkter, spesialisert på import og distribusjon av økologiske tørkede frukter.
Vijaya velger de mest smakfulle variantene og størrelsene, noe som gir de kjøttfulle fruktene en unik saftighet.
Takket være mer enn 35 års varige relasjoner med sine produsenter og partnere, tilbyr Vija...
...Brasil er et stort og ekstremt rikt og mangfoldig land. Det er to varianter av kakao dyrket i Brasil som har blitt brukt i tilberedningen av denne sjokoladen: Criollo og Forastero. De gir opphav til en mørk sjokolade som utvikler dominerende smaker av tørket frukt, supplert med en lett treaktig og kakaopreg. Denne sjokoladen uttrykker alle sine aromaer både når den nytes alene og når den brukes i...
...Det er faktisk vår rettesnor.
Vi har utviklet 9 oppskrifter på fylt sjokolade som er både deilige og innovative.
Du finner dem i vår oppdagelsespakke med 9 fylte sjokolader!
Ingredienser: Tørket frukt, sukker, smør, krem, mørk sjokolade, melk, hvit sjokolade...
...Granola 250g
Maisflak, mandler, chiafrø, gresskar, sesam, kokosolje og agavesirup, frysetørkede jordbær og tørket kiwi.
En smaksopplevelse fra morgenstunden.
...Våre fine kakaobønner, som kommer fra Vest-Afrika, vitner om vårt engasjement for kvalitet og bærekraft, og beriker produktene dine med essensen av sjokolade.
Opprinnelse: Elfenbenskysten
Type dyrking: Økologisk, Konvensjonell
Stil: Råvare, fermentert, tørket/sortert
Fargeklasse: Brun
LUKT: Fruktig, nøtteaktig
Fremmedlegemer: Maks. 1 %
Defekter: Maks. 3 %
Fuktighet: -7,5 % maks
Gjennomsnittlig størrelse: 22 min og ikke mer enn 12 % utenfor området
Kaliber: Min. 35/100 g
emballasje: Jute-sekk
Prøvebestilling: 14 metriske tonn (en 20-fots container)...
...Mynten er en aromatisk plante, urtete med svært duftende grønne blader.
Bruk av mynte i matlaging:
I desserter gir den smak til iskrem, sorbet og forskjellige konfekter. Kombinasjonen av mynte med jordbær og sjokolade er en delikatesse!
Den gir smak til flan, fruktsalater, drikker (te, mojito…)
Mynte tilfører smak til utallige retter, både salater og grønnsaksretter, kornretter (tabbouleh) eller kjøtt...
Fordelene med mynte:
Den har beroligende, bedøvende og smertestillende egenskaper.
...Referanse
9990000015948
Dronningen av nøtter inviterer seg til ditt bord! Som aperitiff eller snacks, kan denne vakre australske nøtten fra Queensland nytes på tusen og én måter: naturell, dekket med sjokolade, i småkaker, i iskrem, eller til og med med kamskjell! Den er også deilig sammen med tørket frukt. Mmmm!
Når det gjelder ernæring, er den også veldig generøs! Den gir faktisk:
- enumettede...
... overdådig digestif. Ideell etter middag, passer dens dybde og kompleksitet perfekt med de rike smakene av mørk sjokolade, spesielt hvis den har et høyt kakaoinnhold.
BELØNNINGER
SØLVMEDALJE
International Wine & Spirits Competition
2009
SØLVMEDALJE
San Francisco International Wine Competition
2009
GULLMEDALJE
San Francisco World Spirits Competition
2008
DOBBEL GULLMEDALJE
San Francisco World Spirits Competition
2007...
...Pompe iLobe KK for transport av biter og faste partikler - Pumpe med sirkulære stempler for pumping av sjokolade med tørket frukt eller væske med faste stoffer.
Utvalget av iLobe-pumper kan lages med denne typen mobile hvis faste partikler opptil 36 mm må transporteres.
Kropp: 316L (1,4404 eller 1,4435)
Aksler: Rustfritt stål
Lobe: Bi-lobe, tri-lobe, quadri-lobe, sirkulære stempler, rett tannhjul, skrå tannhjul,
Lager: Kulelager
Tetning: Mekanisk tetning, dobbel mekanisk tetning, leppepakning
Pumpestørrelser: IL85 & iL115 (DN40 & DN100)...
...Cristal-posen er en gjennomsiktig pose laget av polypropylen, lett og svært motstandsdyktig mot fuktighet. Den bidrar til å bevare en viss fuktighetsgrad i det emballerte produktet, og forhindrer at produktet tørker ut for raskt.
Denne stabile emballasjen, takket være sin flate bunn, brukes til mange mat- og ikke-matprodukter som konfekt, kjeks, kaker, sjokolade, drageer, tørket frukt, men også såpe, parfymer, gaver….
Vårt utvalg av gjennomsiktige Cristal-poser kommer i 3 størrelser, og denne emballasjen kan lukkes med en av våre lukkeanordninger.
... og sløyfer tilpasset dine ønsker.
Uansett hvilke esker du ønsker å gi bort, kan vi tilby vår ekspertise om dimensjoner, materialer og beholdere for emballasjen til dine gavekurver, ost- eller tørket fruktfat, sjokolade- eller kosmetikkesker, samt vin og sirup. Vi jobber hardt for å forstå din visjon og dine behov for å skape emballasjeløsninger som ikke bare beskytter produktene dine, men også...
... «presset» som kan legges i en croque-monsieur, eller CaviarCream, en «forsterket» tarama. En annen nyhet: tørket kaviarblomst, som kan nytes malt eller i hele korn på risotto eller rørte egg...
Utover egg og røkt fisk, utvider PETROSSIAN gradvis sitt sortiment til andre festprodukter: foie gras, trøfler, sjokolade, samt noen russiske spesialiteter, borsjtsj, koulibiak, pirojki eller te...
PETROSSIAN...