Italia, MILANO
...Prosciutto Toscano DOP produseres kun av utvalgte ferske italienske skinker. Den kjennes igjen på det typiske "v"-snittet på svoren, den lett salte smaken og den ytre pepperen. Skivene har en intens rød farge, er tørre og magre. Få utvalgte ingredienser: svinebein, salt, pepper og hvitløk. KG.2,280 NETTO VEKT PR KG EURO 10,90 PAKKE MED 4 STK MINIMUM BESTILLING 50 PAKKER MED 4 STK UTLØPSDATUM 30/09/2025...
Portefølje (229)
...Råvare: Nasjonalt ferskt svinebein uten skaft kg 13,50, trimmet og avfettet for overflødig fett, uten tilsetning av polyfosfater, melkederivater og gluten. Skinken, etter avkjøling, blir pakket inn i en beskyttende elastisk strømpe som kan lukkes igjen. Deretter blir den snørt, pakket og pastorisert. Størrelse: Ca. kg 10,00/11,00 Ingredienser: svinebein, salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E 316, konserveringsmiddel E 250. Pakking: Gjennomsiktige Cryovac-poser...
Portefølje (4)
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Italia, Langhirano
...Det er et mesterverk av naturen og mennesket. Det kommer fra godheten til dette landet, fra respekten for en ren tradisjon, fra håndverkskunnskapen som gjør hver skinke til et mesterverk av italiensk smak. Kun italienske svinebein, ferskt kjøtt, aldri fryst, bearbeidet, pleiet og modnet med en omsorg som er en eksklusiv arv fra dette landet, dets tradisjon, dens luft og klima. Gjennomsnittsvekt: kg. 9.5-11 Antall per nakke: 2...
Portefølje (3)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svinebein "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarmer aromatisert med fennikelfrø. PANCETTA av rent svinekjøtt, rullet eller flat, saltet og modnet på toskansk vis.
Portefølje (7)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play