Italia, Orbassano
...Agnolotti del plin, som blir klemmet for hånd for å forsegle dem, er små ravioli fylt med fondue og trøffel og representerer et ekte mesterverk av tradisjonell italiensk matlaging. Hver agnolottino er en unik og raffinert smaksopplevelse: den delikate eggepastaen smelter i munnen, og avdekker en kremet og smakfull fylling, med fondue som gir en rik og omsluttende tone, og trøffelen som hever hele retten med sin berusende aroma og uforvekslelige smak.
Portefølje (63)
Italia, Orsogna
...Produkt for restaurant, pizzeria, catering. Egenskaper: Fint skivet svart trøffel (Tuber Aestivum) bevart i ekstra jomfruolje og et lite dryss salt. Anbefalt dosering: 10/15 g per person. Nyttige tips: Produktet er klart til bruk. Bruk: Som krydder til pastaretter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fylte pastaer osv.), til fyll i pasta og salte retter, carpaccio av kjøtt og...
Portefølje (9)
Italia, Galliate Lombardo
S.A.R. Group srl ble grunnlagt i 1988 og tilbyr et bredt spekter av maskiner for iskrem- og konditoribransjen. De har også et stort utvalg av produkter som preparater for konditorier, kjegler, vafler, crepes, vafler. Det vennlige og kvalifiserte personalet står til disposisjon for alle typer avklaringer og rådgivning, både for bruk av maskiner og produkter. S.A.R. Group srl opererer over hele nasjonalt og internasjonalt med anerkjent erfaring og profesjonalitet. Hovedkontoret ligger i via Belvedere 24 i Galliate Lombardo.
Italia, Tv
... delene. Chef er et profesjonelt produkt som passer for dem som ønsker å lage mat ofte, til lunsj og/eller middag, ikke bare i helgene som de fleste som bruker tradisjonell grill. Enkelheten og hastigheten med hvilken man kan tilberede deilige retter av: kjøtt, fisk, grønnsaker, oster eller andre matvarer som de deilige crèpes, gjør den til en grill med unike egenskaper. Chef er en utendørs grill med et...
...Il Caffè delle Rose, som ligger nær den sentrale plassen i Marina di Ragusa, en kjent turistby ved sjøen, 20 km fra Ragusa, tilbyr sine kunder konditorvarer og iskrem laget av helt håndverksmessige prosesser med råvarer. Det har faktisk tre laboratorier: ett for iskrem og granita, ett for bakevarer, og ett for fersk konditori. Konditoriet tilbyr, i tillegg til de klassiske mignonene med krem og ricotta, fruktkjeks, crêpes, tiramisù, og de originale "skje-dessertene" presentert i deilige enportionsglass.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play