Italia, Salerno
... chefs visdom for å smake på de delikatessene som tilbys. Vi har åpent til lunsj og middag med et kjøkken som fremhever våre spesialiteter, og hele dagen tilbyr vi temabaserte aperitiffer med et bredt utvalg av viner og cocktailer.
Portefølje (8)
Italia, Sciacca
Navnet Carlino vekker bilder av en familie som alltid har elsket havet, basert i Sciacca (Agrigento) – Sicilia – Italia. Medlemmene Nino og Marisa fortsetter i dag tradisjonene arvet fra faren Pasquale Carlino. Lidenskapen for virksomheten er basert på verdier og tradisjoner som har forblitt uendret over tid, og den har blitt overlevert fra far til sønn. Men også navnet Carlino har alltid vært ane...
Italia, Scafati
... produserer utelukkende i Italia. Til dette formålet tilbyr vi våre gastronomiske og skofabrikk-partnere. Gastronomi anses som et grunnleggende aspekt av Made in Italy, sammen med kunst og mote, både av utlendinger og av italienere selv. Som en krone på verket i den italienske industrien tilbyr vi et bredt utvalg av produkter laget etter den gamle kulinariske tradisjonen, fra vin til olje, fra sjømat til hermetikk og den århundrelange napolitanske konditortradisjonen. Itacraft tilbyr et variert utvalg av regionale gastronomiske produkter, samlet under merket "I Nostrani".
...Bluver har produsert sjømat- og grønnsaksaperitiffer i olje eller naturlig i over 20 år. Til stede i hele Europa, produserer Bluver den eksklusive "Misto Mare Infarinato": en blanding av frossen og panert fisk for frityrsteking, klar på 5 minutter. Vårt selskap leverer til dagligvarehandelen, Ho.re.ca. og restaurantbransjen.
Italia, Borgo San Dalmazzo
Sopp, trøfler og spesialiteter...
Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
La Trattoria Adriatica er et sted som ble grunnlagt i 1958 og har vært drevet i familiens regi siden den gang, og har videreført kjærligheten til den regionale mattradisjonen og lidenskapen for god mat fra far til sønn. Den tilbyr en smakfull meny med spesialiteter basert på alltid fersk sjømat, hjemmelagde retter og husets desserter, som kan nytes med en av de nøye utvalgte vinene fra Marche...
... Amalfikysten, som klokt blander den typiske duften av sjømat med krydder og den uforglemmelige duften av sitronene fra Amalfikysten og Sorrento. Restauranten gir kunden muligheten til å nyte de typiske rettene fra vietrese-tradisjonen og Amalfikysten, som, på grunn av kvaliteten på de ekte produktene og kokkens dyktighet, blir spesielle: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med sjømat, paccheri eller risotto alla pescatora eller med steinsopp, spaghetti med muslinger, fisk.
Italia, Castelnuovo Bozzente
Historisk restaurant med spesialiteter fra Como og sjømat, med vedfyrt ovn, ideell for fester, sammenkomster og en romantisk middag.
Ved havet: sjømat-antipasti spesialiteter...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play