Frankrike, Bouin
Ligger i hjertet av Bourgneuf-bukten, strekker vår produksjon seg over 6 hektar med nøye fordelte østersparker for å dra nytte av regionens spesifikasjoner. Takket være vår ekspertise tilpasser vi teknikkene våre etter forholdene: en fredelig bukt for oppdrett av våre unge østers, og mer eksponerte områder for deres oppfôring og optimal finishing. Våre østers blir strengt sortert, kalibrert og mo...
Portefølje (15)
Frankrike, Bidart
...Sjømat: Hele frosne blekksprut fra New Zealand - En smakfull helfrosset blekksprut, renset, hvor både fangarmer og ben er nøye fjernet. Klar til bruk, presenteres blekkspruten fra New Zealand fra Maison Caudalie, både mør og kjøttfull, med sitt hode og sine vinger. Vår blekksprut fra New Zealand tilbys i 3 kilo (tilsvarende omtrent 10 stykker på 25 cm, med en gjennomsnittsvekt på 300g). Alle våre pakker transporteres under kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Portefølje (59)
Frankrike, Malataverne
... med de tørreste roséene. Når det gjelder hovedretten, passer lysere og lettere roséer perfekt med krydrede retter og eksotisk mat som couscous, curry, aioli og krydrede asiatiske spesialiteter. Mer kraftige roséer med mer karakter vil bli nytes som hovedrett. De passer lett sammen med sauseretter (spesielt tomatsaus) og sørlandske retter. Ratatouille, auberginer med parmesan, lasagne, pizza og lammegryte vil bare bli hevet! Vinens konge av grillfester.
Portefølje (188)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Smakperler Soyasaus for kulinarisk dekorasjon! Ideell med østers, fisk, sjømat, sushi... Soyasaus 70%, natriumalginat. Glass 30 g. Holdbarhet 18 måneder.
Portefølje (71)
Frankrike, Marseille
... dine. I over 20 år har vi reist verden rundt på jakt etter regionale produkter, lokale spesialiteter og tradisjonelle oppskrifter. Vi skaffer også spesifikke ingredienser og produkter på forespørsel fra våre kunder. Alt dette takket være møtene med produsenter, oppdrettere, kokker, distributører, forbrukere og mange andre aktører innen landbruk og agroindustri. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, Collioure
Anchois Roque tilbyr deg fiske-konserver, sjømat og regionale spesialiteter fra Pyrénées-Orientales. Ansjoser, oliven, honning, syltetøy og tapenade.
Frankrike, Mulcent
Ligger i Yvelines, denne familieeide bedriften ble grunnlagt i 1991, velger ut kaviarvarianter fra de beste gårdene i verden og pakker dem i sitt verksted for å tilby dem til krevende profesjonelle. Le Comptoir du Caviar produserer også premium tarama, tilgjengelig i 10 originale oppskrifter kjent for sin kvalitet. Utvalget kompletteres med et utvalg av sjømat som er nøye utvalgt (lakseegg, sjøpiggkorn, ørretrogn...).
Frankrike, Arles
... "Gourmet Provence, Utvalg Middelhavet" som inkluderer et utvalg av produkter fra Sør-Frankrike, valgt fra de beste produsentene: - Olivenolje, hermetisert tunfisk og sjømat, aperitiffprodukter, oliven, sauser og grønnsaksprodukter, osv. Gourmet Provence blir nå den foretrukne partneren for kjedene ved å tilby våre produkter under egen merkevare, merkevaren Gourmet Provence, hvit merkevare eller...
Portefølje (142)
Frankrike, Wissous
Vårt bearbeidingslaboratorium, som ligger i Île-de-France, er spesialisert på tilberedning og bearbeiding av sjømat. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester fra filetering til porsjonering, samt tilberedning av bearbeidede produkter som røkt laks og andre skreddersydde spesialiteter. Våre moderne fasiliteter som oppfyller helsekravene, sikrer optimal kvalitet i hver fase av prosessen. Vår kompetanse og grundighet garanterer en bearbeiding tilpasset de spesifikke behovene til våre profesjonelle kunder. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om våre tjenester.
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelpemidler.
Frankrike, St Christol Les Ales
...Til tjeneste for gastronomien siden 1936, har Coudène, i dag, blitt den europeiske lederen innen "brandade av torsk". De har klart å diversifisere seg med opprettelsen av et utvalg av sørlige spesialiteter: brandade av torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske-suppe, rouille, aïoli... og hele sitt utvalg av nye delikatesser til å smøre på.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Restauranten Univers Pizza, som ligger i byen La Seyne sur Mer, nær Six Fours i Var, åpner dørene for alle som elsker tradisjonell provensalsk mat. Univers Pizza tar imot sine kunder 7 dager i uken, både lunsj og middag, med sine vedfyrte pizzaer og andre spesialiteter som sjømat-paella, tapas eller de berømte aioliene. Restauranten tilbyr muligheten til å spise på stedet, ta med seg eller få levert, fra 9€ i kjøp.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play