Italia, Capo D'orlando
... skallet på Primofiore ubehandlet, og konsistensen kan være hard, grov eller noen ganger glatt. Våre sitronlunder dyrkes med full respekt for miljøet. FORDELER Sitronen, når den brukes, kan hjelpe oss med å gjøre kostholdet vårt mer komplett. Her er de bemerkelsesverdige næringsstoffene som finnes i sitroner: De er rike på fiber, kalium og vitamin C. I KJØKKENET Primofiore-sitronen brukes i kjøkkenet i sin helhet, fra saften til skallet. Frukten brukes i uendelige oppskrifter.
Portefølje (27)
Italia, Palagonia
... sjømat, fra salater til fruktdesserter, og til å lage iskrem og forfriskende drikker. Sitron brukes også til terapeutiske formål i kampen mot kreft og revmatisme. En enkelt sitron inneholder 35% av det daglige behovet for vitamin C. Dette frukten har sannsynligvis asiatiske, muligens indiske, røtter; den ble introdusert for omtrent tusen år siden i Middelhavet av araberne. I dag er Sicilia en av de mest produktive regionene for sitroner. Produktet er tilgjengelig nesten hele året.
Portefølje (55)
Italia, Giarre
...Siciliansk sitron er den viktigste frukten i den øybaserte landbrukskulturen. Den er tilgjengelig nesten hele året, takket være sin evne til å reprodusere over flere sesonger. Prisen varierer avhengig av sesongen, og produktet er tilgjengelig i kasser på 20/25 kg.
Portefølje (9)
Italia, Messina
...MARMELADE AV APPLE, SITRUS, MANDARINER, SITRONER, RØDE APPLE - Marmeladene av sitroner, appelsiner, mandariner, sitrusmix og røde appelsiner er laget med de beste sitrusfruktene fra Sicilia, kuttet i biter og bearbeidet med skallet for å bevare den naturlige essensen og duften av nyplukket frukt. De anbefales for en karbohydratrik frokost, og i Sicilia brukes de også til å lage deilige kaker. Uten tilsetning av konserveringsmidler eller fargestoffer.
Portefølje (10)
Italia, Monte Sant'angelo
... mer. Innen syltetøy finnes det syltetøy laget av appelsiner, sitroner og mandariner, produsert uten konserveringsmidler, kun med frukt fra Gargano og sukker. Selskapet er et referansepunkt for elskere av ekte mat og italienske og pugliesiske kulinariske tradisjoner.
... nedgraving av favino dyrket mellom radene, og reduserte behandlinger i henhold til Økologisk Landbruk, er grunnlaget for vårt innovative arbeid. Produktene vi tilbyr er: Vin, Ekstra jomfruolivenolje, Honning, Syltetøy av appelsiner, sitroner og mandariner, Paté av soltørkede tomater, artisjokker, svarte og grønne oliven, Krydder med oregano, rosmarin, sitron, appelsin og hvitløk basert på ekstra jomfruolivenolje. L’Agricola Montalbano er en virksomhet som har vært til stede i generasjoner, i et område med store muligheter.
Populære land for denne søkefrasen