...Il Lattughino Rosso er varianten av lattughino grønn. Med en søt og delikat smak kan den blandes med andre typer salat for å gi et fargeklipp. Takket være vitaminer og mineraler fremmer den også fordøyelsen. Tilgjengelig i brett, pose eller polystyren i ulike gram.
Portefølje (20)
Italia, Novoli
... artisjokk, blomkål og salat, uten pesticider og ugressmidler De er nøye utvalgt og sertifisert på helsemessig grunnlag for å sikre kvalitet og ferskhet De oppbevares under riktige lys- og temperaturforhold for å bevare vitaliteten og holdbarheten. PRODUKTEGENSKAPER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegler, allerede renset og utvannet, klare til å spise Salgsperiode: tilgjengelig hele...
Portefølje (71)
Italia, Bellizzi
...nekrose av salat, fysiologisk uttørking av melon og sprekker i fruktene) og forbedrer kvaliteten, konsistensen og holdbarheten til fruktene; magnesium, derimot, stimulerer dannelsen av klorofyll og forbedrer fotosyntetisk aktivitet ved å øke sukkerkonsentrasjonen og forbedre fargen på blader og frukter. CALMAG er beriket med molybden som reduserer uttørking, reduserer stress og bekjemper frie radikaler. CALMAG er spesielt anbefalt for fjerde generasjons avlinger.
Portefølje (64)
Italia, Imperia
... eksempel med skiver av hjemmelaget brød eller på bruschetta, men de kan også brukes til å gi smak til en forrett, for eksempel en deilig risotto. De er deilige i grønnsaks-, ris- eller pastasalater. For eksempel, for å gi et spesielt preg til en Caprese-salat, tilsett tørkede tomater og kapers. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C), og hold produktet dekket i olje og konsumere innen 5 dager. Kode:POMOL 180...
Portefølje (44)
Italia, Capo D'orlando
... for bein og slankende, samt magnesium for muskler, hjerte og hjerne. I KJØKKENET Hvis du elsker enkle retter, kan du bruke den til å fylle sandwicher og baguetter eller i en pastasalat med ulike ingredienser som yoghurt, salat, reker, kylling og svart ris eller quinoa. Som desserter kan vi nyte avokado- og kakaomousse, avokado-is og mange andre retter.
Portefølje (27)
Italia, Salerno
I etterkrigstiden etablerte Pasquale Battista et lite laboratorium for konserverte matvarer i Cetara, hovedsakelig for ansjos, og drev det med lidenskap og stolthet frem til 90-tallet. Båndet mellom bearbeiding av ansjos og Cetara har historiske røtter, og i dag, som i går, fortsetter tradisjonen takket være sønnene til herr Battista. I løpet av tiden har smaken på produktet vårt ikke endret seg, ...
Portefølje (8)
Italia, Pontecagnano Faiano
...Rik på vann og mineraler, gir den et passende tilskudd av fiber. Avhengig av sorten kan bladene være enten lysegrønne eller mørkerøde. Smaken varierer avhengig av fargen: frisk og delikat i de grønne bladvariantene, tendens til bitterhet i de røde bladvariantene. Baby leaf-varianter. Mulighet for bruk til tilberedning av blandet salat. Tilgjengelig i svarte kasser eller termosveist polystyren på 500 g og 1 kg.
Portefølje (10)
Italia, Poncarale
Grunnlagt i 1960 for direkte salg på frukt- og grønnsaksmarkedet i Brescia av grønnsaker dyrket i friluft, er Facchini i dag en av de ledende aktørene i Nord-Italia innen bearbeiding og emballering av ferdigvarer (IV Gamma) og emballering av ferske frukter og grønnsaker (I Gamma), som opererer på det nasjonale markedet og i hele Europa. Eie av egne jordområder sikrer en stor del av avlingen som er...
Samsvarende produkter
Blandet Salat
Blandet Salat
Andre produkter
SPINACINO
SPINACINO
Portefølje (9)
Italia, Forlì
... farge, og når de er kokt, frigjør de all sin aroma. Disse belgfruktene med høyt proteinnivå er en utmerket kilde til vitaminer, for eksempel B1, B2 og B3, samt mineraler som kalsium, fosfor, jern og sink. De er anbefalt for de som følger en kalorifattig diett. Fra et kulinarisk perspektiv kan de tørkede økologiske cannellini-bønnene brukes til å lage supper med fullkornskrutonger, kremete supper eller ganske enkelt som tilbehør, som cannellini-salat eller cannellini 'all'uccelletto'.
Portefølje (50)
... en langvarig motstand av vegetale toner. Coratina olivenolje bør nytes og verdsettes for de unike og uforvekslelige smakene og aromaene den gir. Det er mange matvarer som passer godt sammen med denne oljen med en viktig og bestemt smak. I matlaging anbefales den til dressing av grønnsaker og grillet kjøtt, steinsopp, men også til supper med blandede belgfrukter, salat-tomater og spesielt til sesongens oster. Coratina olivenolje har også det høyeste innholdet av oljesyre som motvirker dårlig kolesterol.
Portefølje (6)
Italia, Massa Lombarda
...Ruller med poser og sekker, enlags eller forvarmet, for automatisk pakking av epler, gulrøtter, poteter. Buntsekker for pakking av epler, gulrøtter, salat og selleri, mikro- og makroperforerte. Stansede sekker for pakking av druer og kirsebær.
Portefølje (11)
Italia, Noci
...Burrata, juvelen i den typiske ostetradisjonen fra Puglia, består av et håndlaget mozzarella-skall laget av våre ostemakere, som er fylt med et mykt hjerte av håndrevne mozzarella-biter og krem. Dette gir en liten pakke med en deilig, søt og delikat smak. Det er et produkt som kan brukes til fersk konsum, krydret med ekstra jomfruolivenolje eller servert med salat, cherrytomater, brød eller delikate retter som røkt laks, eller brukt til å fylle pizzaer eller gourmetpastaretter. Utmerket også i kombinasjon med et godt glass vin.
Portefølje (10)
Italia, Trieste
...6 WECK glasskrukker Rett 290 ml høye uten lokk eller tetning (diameter 80 mm). WECK rette krukker er perfekte for dine bordpresentasjoner, dine verriner, din salat, dine desserter, og alle dine kulinariske forberedelser... Her selges krukkene uten tilbehør, det vil si uten tetning og uten lokk (gruppe på 6).
Italia, Castelfidardo
...Fruktig ekstra jomfruolivenolje med en anelse av fersk grønn mandel. Kompleks og raffinert smak med vegetale noter av artisjokk, salat og mandel. Den har en godt balansert og harmonisert krydret ettersmak. Anbefalt til stekt kjøtt, bønnesupper, grillet brød med salt, tomater, hvitløk og ruccola.
Portefølje (4)
Italia, Porto Mantovano
...Våre teknikere utvikler komplette systemer for hydroponiske kulturer både innen grønnsaksdyrking (tomat, agurk, paprika, salat...) og blomsterdyrking (roser, anthurium...) ved bruk av ulike inerte substrater. Alt med "nøkkelferdig"-løsning. Når det gjelder spesifik dyrking av tomat, benytter selskapet Tecnova anlegg med hengende kanaler festet til strukturer, for å fremme maksimal renhold og kontroll over plantene som vokser under sunne forhold, samtidig som bruken av plantevernmidler begrenses.
Portefølje (9)
I over 40 år har Bruno Elio og hans familie drevet selskapet som i dag er en av de mest innovative bedriftene i Italia innen handel med frukt og grønnsaker. Vår historie og erfaring innen eksport og import sikrer kunden at vi dyrker og arbeider med de beste produsentene, og garanterer høye kvalitetsnivåer når det gjelder ferskhet og smak. Bruno Elio srl, med merket eliovero, eksporterer fersk fru...
Portefølje (4)
Italia, Stazione Fondi-Fondi
...Det tilbys daglig en rekke utvalg av salater og spesielle grønnsaker takket være langvarige forhold etablert med lokale produsenter (Lazio-regionen) og med italienske spesialiserte leverandører. De lokale produksjonene som for tiden er referert, kan identifiseres i glatt escarole og endive, salat, trocadero, canasta, valerian og ruccola. Radicchio (i de røde og lange variantene) kommer direkte fra produsenter i Veneto, Abruzzo og Lazio. Produktene leveres til kunden i ulike typer emballasje, og det håndteres årlig over 1.006.800 kg.
Portefølje (6)
...Selskapet Cavallaro Prodotti Ortofrutticoli har siden 1963 spesialisert seg på produksjon og salg av frukt- og grønnsaksprodukter som vårløk, salat, gresskar og fennikel. I flere år har selskapet med produksjonssted i Scafati spesialisert seg på produksjon og nasjonal og europeisk distribusjon av Nocerino-vårløk. "Cipollotto Nocerino DOP" kommer fra løkene av arten Allium Cepa L. løk, som har...
Italia, Polignano A Mare
... være innovasjon i produksjonsprosesser, behandling av produktkvalitet, samt forebygging og profylakse på arbeidsplassen. En posisjon oppnådd gjennom pålitelighet, lidenskap og nært samarbeid med de viktigste og beste apuliske bøndene, noe som gjør det mulig for Montalbo å tilby italienske handelsfrukter og grønnsaker av høyeste kvalitet. Scarola, prezzemoli, lolli, dill, selleri, gulrøtter, rødbeter, salat, blomkål, brokkoli, løk, kål, poteter, vannmeloner, meloner, druer og kirsebær er stoltheten til polignanese som samles direkte fra åkeren.
Italia, Pontecagnano
Frutta Coop Società Agricola er et ungt selskap, som startet sin virksomhet på slutten av 2013 med registreringsnummer REA 418281; bestående av 3 produsenter, hver med en historisk bakgrunn og GlobalGap-sertifiseringer; med dyrking av noen sesongbaserte frukter og som et nytt tillegg av produkter, et bredt utvalg av salater fra babyleaf-gruppen som ruccola, babyspinat og rød og grønn salat...
Andre produkter
Rappini
Rappini
Portefølje (2)
Italia, San Valentino Torio
... KVALITETEN PÅ VÅRE PRODUKTER, OG KONTROLL OVER HELE PRODUKSJONSLEDDEN, HAR VI MOTTATT GLOBAL G.A.P. SERTIFISERING FOR SALG AV SALAT TIL UTLANDET. VI KAN NÅ OG LASTE NED VARER I HVER EUROPAISK LAND. FOR EVENTUELLE SPØRSMÅL, IKKE NØL MED Å KONTAKTE OSS.
...L'Azienda Agricola Piscitiello tilbyr en rik, ekte og sunn produksjon av utmerkede hageprodukter fra drivhus; de har opparbeidet seg stor erfaring innen produksjon av ruccola, salat, krøllete og glatt endivie, escarole og grønn sukkerert. For å garantere kvaliteten på produktene sine har de valgt å sertifisere produksjonen i henhold til de strenge GLOBAL.G.A.P.-standardene og har investert i...
...GFT spesialiserer seg på design og produksjon av anlegg og maskiner etter spesifikasjoner fra kunden. Spesielt for fjerde generasjonssektoren har vi utviklet følgende anlegg/maskiner: vaskemaskiner, behandling av salat og baby-leaf, salatskjærere, runde og rektangulære arbeidsbord, bånd- og hydrauliske plukketabeller, båndtransportører, heiser, skrue- og vibrasjonstransportører; vaskekar...
... kokken. Smakene fra det tradisjonelle kjøkkenet og det enkle, men elegante miljøet gjør La Piccola Trattoria til en av de mest verdsatte restaurantene i Padova. Noen eksempler: Sprø mazzancolle med puntarelle-salat, appelsiner og bottarga-pulver fra Muggine, Fregula sarda med fiskeragu og spiny artiskokk fra Sardinia, Brasato al Cannonau med artiskokk-kake og ris med safran fra San Gavino. Hjemmelagde desserter og brød. Vinmeny med et hundretalls etiketter av anerkjente sardinske viner. Hver måned er det temakvelder.
Italia, Villanova Di Camposampiero
Salat, ruccola, radicchio...
Italia, Scanzano Jonico
NICOFRUIT, med hovedkontor i Scanzano Jonico - Matera - Basilicata, er en av de ledende organisasjonene for frukt- og grønnsaksprodusenter i Sør-Italia. De benytter et kvalitetsstyringssystem for integrert produksjon av druer, jordbær, dill, salat, blomkål, appelsiner, klementiner, kiwi, aprikoser, ferskener og nektariner. Selskapet er sertifisert i henhold til både frivillige produkt- og...
Italia, Pezze Di Greco
Agricola Moretti Giambattista er tradisjonelt landbruk fra Apulia. Bønner, fiken, Fioroni, Barattieri-vannmeloner, neper, erter, røde og salat-tomater, ekstra jomfru olivenolje Riserva, hengende tomater REGINA DI TORRE CANNE.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play